Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа ГТВ турбо от Ловеч

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Е така ако мислим....цял живот избори, цял живот дяволи....ако ме разбираш....

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

Е па това са общи приказки..... или бъркам раздела))

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:47 ----------

Я не се превъзнясай....вземи седни и пийни едно....
    Слушъммммм!!!!!!
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Е, като раздела е общи приказки, дай да насерем всяка тема ли? Зададен е конкретен въпрос, предполага се че, въпреки името на раздела, ще се отговаря по темата, или аз се бъркам нещо?

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        Е, като раздела е общи приказки, дай да насерем всяка тема ли? Зададен е конкретен въпрос, предполага се че, въпреки името на раздела, ще се отговаря по темата, или аз се бъркам нещо?
        Сорри....не съм аз този дет може да ти отговори....питай модераторите......гледам какво пише под раздаела......и се съобразявам....затуй си кисна повече у блатото....ама и в тоя раздел дет си пуснал обявата...гледам че пише: Общи приказки За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo.....та накрая ще излезе, че съм прав)

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

....темата не е насрана....просто нормална дискусия като за обши приказки....без обиди и тем подобни.....дай да бъдем точни.....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сорри....не съм аз този дет може да ти отговори....питай модераторите......гледам какво пише под раздаела......и се съобразявам....затуй си кисна повече у блатото....ама и в тоя раздел дет си пуснал обявата...гледам че пише: Общи приказки За всичко, което НЕ Е свързано с Alfa Romeo.....та накрая ще излезе, че съм прав)
          Мхм, значи, ако някой попита за компютри, то е съвсем редно, в темата да започне да се говори за баници..Ясно. Затова и форума оредя чувствително последните 2-3 години.

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ша ма прощавате, може би аз съм най-големия виновник, но съм длъжен да ви кажа какво мисля - дано да греша.
            Между другото през цялото време, колата беше основната идея.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Ша ма прощавате, може би аз съм най-големия виновник, но съм длъжен да ви кажа какво мисля - дано да греша.
              Между другото през цялото време, колата беше основната идея.
              Никаква вина нямаш....всичко е въпрос на разбиране....той и колегата дет е пуснал темата е прав за себе си.....и форума е оредяла като държавата....съвсем закономерно.....то ако беше всичко стриктно темата би трябвало да е в раздела за определената марка, ама.....
              Останете с здраве и не се сърдете за глупости..

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Мхм, значи, ако някой попита за компютри, то е съвсем редно, в темата да започне да се говори за баници..Ясно. Затова и форума оредя чувствително последните 2-3 години.
              Не бих казал това дет споделяш.....всеки вижда нещата от своята гледна точка....
              Ти какво очакваше......да се включи някой от Ловешка епархия и да ти даде инфо за автомобила......хайде не се засягай....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Никаква вина нямаш....всичко е въпрос на разбиране....той и колегата дет е пуснал темата е прав за себе си.....и форума е оредяла като държавата....съвсем закономерно.....то ако беше всичко стриктно темата би трябвало да е в раздела за определената марка, ама.....
                Останете с здраве и не се сърдете за глупости..

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

Не бих казал това дет споделяш.....всеки вижда нещата от своята гледна точка....
                Ти какво очакваше......да се включи някой от Ловешка епархия и да ти даде инфо за автомобила......хайде не се засягай....
                Мислиш ли, че няма http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75321 и тя е много "по-стойностна" от тая тука.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Стефане, има два варианта:
                  1. По питането ти очевидно няма светнати, всички мълчат, защото няма какво да отговорят за техническото състояние на колата и темата ти бързо и безславно потъва на 10-та страница;
                  2. Отваряш душа, оставяш народа да дискутира и странични въпроси, свързани с колата и след ден, седмица, месец вижда някой запознат и ти отговаря. Или пък вижда някой заинтересуван, грабва идеята, отива и купува гтв-то.

Ако искаш, мога и да я заключа - не ми пречи. Но да трия, без да има причина, само защото нещо ти е докривяло в момента - няма да стане.

Добро утро и малко по-весело
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                  X