Аз съм за няколко отбора и в процеса на първенството, ще ги избистря до един конкретен - зависи как ще играят, а може да се появи някой, който да ме грабне със сърцата игра.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бразилия 2014 !!!!!!
Collapse
X
-
Аз съм си за всичко дет практикува латиноамерикански футбол,но Испания са ми фаворит,иначе Аржентина,Бразилия и Португалия също си ме кефят.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКой говори за пристрастия,миналите два пъти изкарах пари със залози за Испания,защо не и този пътПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Ми кой, кой...който си е напазарувал повече нигерийци.Не вдявам много от мачове ама бих заложил на Бразилия или Испания или поне така виждам финала.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАз съм за няколко отбора и в процеса на първенството, ще ги избистря до един конкретен - зависи как ще играят, а може да се появи някой, който да ме грабне със сърцата игра.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеВиж сега...ако залагаш....избистрянето ще ти влоши коефицента......Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАми заложи за да разбереш, че пристрастията са пагобни при хазарт....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТи си разбирач гледам,ами остани си такъв,ама за своята особа,на мен няма сми да ми обясняваш за залози.
Така че си запази определението разбирач за себе си и се издържай от залози по време на световното....аз хазарт не игря, не съм играл и няма да играя....просто си казвам мнението....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Аз гласувах за Италия,държавата ми е фаворит още много преди да разбирам от автомобили и дано този път постигнат успех,защото ме разочароваха на финала на евро 2012.Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex...Bye my come dream...
Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"
Comment
-
Не гледам футбол и честно казано нямам особени пристрастия, но на такива форуми почти не пропускам мач. Атмосферата, бирата с приятели и емоциите са незаменими.
Почти нищо не знам за актуалното физическо и игрово състояние на отборите, но по някаква си моя логика избирам Аржентина.
Нататък са клишетата - пълен хладилник само с бира, проектор на стената и веселба...ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениескубете си косите (или поне тези от вас, които имат)Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКогато коментираме не значи, че разбираме....типично не само за форума, ами за целият български народ.....
Така че си запази определението разбирач за себе си и се издържай от залози по време на световното....аз хазарт не игря, не съм играл и няма да играя....просто си казвам мнението....
п.с.Моля те,не ми отговаряй.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Хубаво е да се съберат приятели и да гледат заедно, но ако това става на всеки мач, човек нищо няма да разбере от първенството.
Доста често съберат ли се много хора на едно място в домашна обстановка, не може да се следи играта в детайли, не се чуват коментаторите, а домакина на събитието, хептен нищо не може да проследи от спортно-техническа гледна точка - само разбира кога е вкаран гол и го гледа на повторение.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХубаво е да се съберат приятели и да гледат заедно, но ако това става на всеки мач, човек нищо няма да разбере от първенството.
Доста често съберат ли се много хора на едно място в домашна обстановка, не може да се следи играта в детайли, не се чуват коментаторите, а домакина на събитието, хептен нищо не може да проследи от спортно-техническа гледна точка - само разбира кога е вкаран гол и го гледа на повторение.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Напоследък пък се получава в жилището ми в града един много гаден ефект, когато всички апартаменти са с отворени врати и прозорци, което е естествено през лятото.
Сигнала по кабелната телевизия идва по различно време до всички абонати и понякога се случва, че разбираш по виковете на комшиите, че има гол, а на твоя телевизор все още разиграват топката в центъра.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment