Известие

Collapse
No announcement yet.

Бразилия 2014 !!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз съм за няколко отбора и в процеса на първенството, ще ги избистря до един конкретен - зависи как ще играят, а може да се появи някой, който да ме грабне със сърцата игра.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Аз съм си за всичко дет практикува латиноамерикански футбол,но Испания са ми фаворит,иначе Аржентина,Бразилия и Португалия също си ме кефят.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Кой говори за пристрастия,миналите два пъти изкарах пари със залози за Испания,защо не и този път
        Ами заложи за да разбереш, че пристрастията са пагобни при хазарт....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ми кой, кой...който си е напазарувал повече нигерийци.Не вдявам много от мачове ама бих заложил на Бразилия или Испания или поне така виждам финала.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Аз съм за няколко отбора и в процеса на първенството, ще ги избистря до един конкретен - зависи как ще играят, а може да се появи някой, който да ме грабне със сърцата игра.
            Виж сега...ако залагаш....избистрянето ще ти влоши коефицента......

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Виж сега...ако залагаш....избистрянето ще ти влоши коефицента......
              Моите залагания не са заради парите, а за да има интрига при гледане на мачовете.
              sigpic

Comment

Ами заложи за да разбереш, че пристрастията са пагобни при хазарт....
                Ти си разбирач гледам,ами остани си такъв,ама за своята особа,на мен няма сми да ми обясняваш за залози.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Ти си разбирач гледам,ами остани си такъв,ама за своята особа,на мен няма сми да ми обясняваш за залози.
                  Когато коментираме не значи, че разбираме....типично не само за форума, ами за целият български народ.....
                  Така че си запази определението разбирач за себе си и се издържай от залози по време на световното....аз хазарт не игря, не съм играл и няма да играя....просто си казвам мнението....

Comment

Аз гласувах за Италия,държавата ми е фаворит още много преди да разбирам от автомобили и дано този път постигнат успех,защото ме разочароваха на финала на евро 2012.
                    Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

Не гледам футбол и честно казано нямам особени пристрастия, но на такива форуми почти не пропускам мач. Атмосферата, бирата с приятели и емоциите са незаменими.
                      Почти нищо не знам за актуалното физическо и игрово състояние на отборите, но по някаква си моя логика избирам Аржентина .
                      Нататък са клишетата - пълен хладилник само с бира, проектор на стената и веселба...
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        скубете си косите (или поне тези от вас, които имат)
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Когато коментираме не значи, че разбираме....типично не само за форума, ами за целият български народ.....
                          Така че си запази определението разбирач за себе си и се издържай от залози по време на световното....аз хазарт не игря, не съм играл и няма да играя....просто си казвам мнението....
                          Щом коментираш,че пристрастията са пагубни при залози,значи се правиш поне на разбирач,всеки си казва мнението,как па само мойто се коментира,че е еди кво си и т.н.Аз не се издържам от залози,хазарт не играя от повече от 10 г.,правим си малки залози между приятели,ама теб това не те интересува,остани си с твойте пристрастия и мнение,но си ги запази за себе си!!!!!!!! Както сам каза,типично по български,всички разбират от всичко,в случая ти,защото си позволи да коментираш и определяш мнението на другите.

п.с.Моля те,не ми отговаряй.

Comment

Хубаво е да се съберат приятели и да гледат заедно, но ако това става на всеки мач, човек нищо няма да разбере от първенството.
                            Доста често съберат ли се много хора на едно място в домашна обстановка, не може да се следи играта в детайли, не се чуват коментаторите, а домакина на събитието, хептен нищо не може да проследи от спортно-техническа гледна точка - само разбира кога е вкаран гол и го гледа на повторение.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Хубаво е да се съберат приятели и да гледат заедно, но ако това става на всеки мач, човек нищо няма да разбере от първенството.
                              Доста често съберат ли се много хора на едно място в домашна обстановка, не може да се следи играта в детайли, не се чуват коментаторите, а домакина на събитието, хептен нищо не може да проследи от спортно-техническа гледна точка - само разбира кога е вкаран гол и го гледа на повторение.
                              ХАхахахах така е,ама те и без тва коментаторите,особено на Канал 1 по-добре да не ги слушаш,те са учили за водопроводчици,но не и за спортни журналисти

Comment

Напоследък пък се получава в жилището ми в града един много гаден ефект, когато всички апартаменти са с отворени врати и прозорци, което е естествено през лятото.
                                Сигнала по кабелната телевизия идва по различно време до всички абонати и понякога се случва, че разбираш по виковете на комшиите, че има гол, а на твоя телевизор все още разиграват топката в центъра.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X