If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом коментираш,че пристрастията са пагубни при залози,значи се правиш поне на разбирач,всеки си казва мнението,как па само мойто се коментира,че е еди кво си и т.н.Аз не се издържам от залози,хазарт не играя от повече от 10 г.,правим си малки залози между приятели,ама теб това не те интересува,остани си с твойте пристрастия и мнение,но си ги запази за себе си!!!!!!!! Както сам каза,типично по български,всички разбират от всичко,в случая ти,защото си позволи да коментираш и определяш мнението на другите.
п.с.Моля те,не ми отговаряй.
Какво се молиш...ти да не си от агитката на Левски и се молиш като Тити Папазов да спасите 100 годишнината....Ай стига говорим за футбол и ако си бил на стадиона знаеш, предполагам как е....там уважението е на ниво))
В тоя живот се търпят много неща....не може само твойто мнение да е миродавно.....както и това, че Испания властва последните десет години.....може би последните четири, защото преди това Италия стана световен шампион... нека говорим с факти и на това да се обославяме.....а не дъра бъра...какво ми е на сърце...
Какво се молиш...ти да не си от агитката на Левски и се молиш като Тити Папазов да спасите 100 годишнината....Ай стига говорим за футбол и ако си бил на стадиона знаеш, предполагам как е....там уважението е на ниво))
В тоя живот се търпят много неща....не може само твойто мнение да е миродавно.....както и това, че Испания властва последните десет години.....може би последните четири, защото преди това Италия стана световен шампион... нека говорим с факти и на това да се обославяме.....а не дъра бъра...какво ми е на сърце...
Мое Италия да в станала световен шампион,ама май забравяш двете европейски титли на Испания,и то размазвайки точно Италия на финала 2012-та,даже испанските футболисти молеха съдията да свири края,че да не срамят повече скуадрата.Ето ти факти.
Мое Италия да в станала световен шампион,ама май забравяш двете европейски титли на Испания,и то размазвайки точно Италия на финала 2012-та,даже испанските футболисти молеха съдията да свири края,че да не срамят повече скуадрата.Ето ти факти.
М..да имаш право до някъде...ама гледай какво става....
п.п.имам една весела цигара от ниската земя...мое да ти дам да дръпнеш 5 пъти....за да промениш мирогледа)
А наздраве....хубава мач се получи...
Comment