Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да си слагам вече летните гуми?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ха, и аз този линк бях тръгнал да поствам, ма като видях кво стаа и се отказах да пиша обяснения
    Тия засега познават в около 90% от случаите, когато съм ги "питал" (за разлика от синоптиците на БиТиВи, които имат обратния процент успеваемост )

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
      Ха, и аз този линк бях тръгнал да поствам, ма като видях кво стаа и се отказах да пиша обяснения
      Тия засега познават в около 90% от случаите, когато съм ги "питал" (за разлика от синоптиците на БиТиВи, които имат обратния процент успеваемост )
      Познават и то доста Само че периметъра им е малко по голям. Случвало ми се е да прогнозират дъжд а в Бургас да пече слънце. Излизаш на 1 км от града и ща удави
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Аз смятам да ги сменям утре 'щото да не изгорят зимните над 20 - 25 градуса на асфалта, вече не са много ефективни пък и като ги сложиш на следващата зима вече само копаят снега и нищо друго. Изпечени, само ти остава да ги хвърлиш ...
        Alfa Romeo 156 1.8 t.spark 144 hp black perl
        Skoda Felicia 1.9d break 90 hp the white swan

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=56221

Comment

Първоначално публикувано от capricorn
          Аз смятам да ги сменям утре 'щото да не изгорят зимните над 20 - 25 градуса на асфалта, вече не са много ефективни пък и като ги сложиш на следващата зима вече само копаят снега и нищо друго. Изпечени, само ти остава да ги хвърлиш ...
          Сам си решаваш
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от bass
            Не бе, те прогнозата я познават ама бъркат деня
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Преобух я!
              Многу е красива!!!
              www.facebook.com/workshox

Comment

Аз моята я преобух вчера. Сега изглежда доста по-добре с летите джанти, а и не свири по светофарите.

Ето една полезна статийка от в-к "Сега" по въпроса за гумите и тяхната смяна: Цък
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Е как няма да е -17-ки
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Аз мисля към края на Март ама първо требе ки купя
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И на мен не ми харесва колата да е като джип със зимните ама смятам че е рано. Аз от едно време си знам лятната гума е за средни температури над 10 градуса. Сутрин още е студено и при това движение е малко рисковано да не направиш някой отпред на комби. Още две седмици и тогава.
                      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

аз ще изчакам, 4е още не съм закрила сезона по пистите
                        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Аз също смених зимните и мога да кажа, че сутрин когато температутите са близки до нулата, нямам никакви проблеми с летните гуми

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                          Fiat Bravo 1.6 1997
                          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Е, аз съм един от тези, които въобще не си сложиха тази зима "зимните обувки" и я изкарах с "джапанките". Е, верно е, че не съм излизал на дълъг път..., защото в противен случай задължително щях да си сложа гумите с грайфер. За целия зимен сезон, имах 2-3 пъти проблеми сутринта при по-разко спиране и тръгване, но тогава температурите си бяха 7-10 градуса под нулата.
                            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

И аЗ смених гумите преди 1 седмица!Абе друга работа си е няма какво да говорим!Че и мене ме нервираха тия тасове с големите балони...
                              Grande Punto 1.9 Sporт
                              98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

И аз от днес съм с летните гумки. Голям кеф е
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X