If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес минах през гумаджията да сложа новите гуми на джантите а той пита на колата ще ги слагаме ли? Аз контрирам твоята що е още с зимни а, а той само ми се усмихна хитро.
Все пак ако не познаят за снега другата седмица в събота и аз ще ги сменям
Днес минах през гумаджията да сложа новите гуми на джантите а той пита на колата ще ги слагаме ли? Аз контрирам твоята що е още с зимни а, а той само ми се усмихна хитро.
Все пак ако не познаят за снега другата седмица в събота и аз ще ги сменям
Къде ще вали сняг колега
Тази година може и да завали, ама ще е към Ноември или Декември
Заради тая жега разказах м***та на зимните гуми на служебната ми кола За 10К км изглеждат все едно са на 4 сезона
Просто не прекалявам с центробежните сили в завоите по принцип
Принципните хора аз много ги уважавам Сега остава с тия принципи да си ги спазваш докато си с тия гуми Просто съвет от мен ако искате го приемайте - гумите подлъгват че колата е стабилна в началото после почват леко да приплъзват и изтърват много рязко Аз понеже ми беше интересно кво представляват тия гумета та им проведох няколко теста
@Bobo
Имах една кофти случка с изпуснал амортесьор още като взех колата (едwа не се обърнах) и оттогава съвсем не смея да я накляням в завоите и влизам доста бавно, но наистина принципно такъв ми е маниерът на каране вече 15 години. А принципите си ги спазвам
Все пак е добре да се има предвид казаното от теб. Повече предпазливост никога не е излишна
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment