Известие

Collapse
No announcement yet.

Дали да си слагам вече летните гуми?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Tinoto
    Първоначално публикувано от Bobo
    Определено тука има хора дето с тяхната логика след няколко месеца ше карат дачия логан Закво сте се качили у тея скъпи кенефи алфите ми не си купите по една ефтина дачия бе фенове на максис Тя па тая работа ше ви върши кат алфата А пък да не забравяме че ще бъде и чисто нова от магазина а не дърт кенеф Аре бегайте да давате газ и не се уливайте в разсъждения
    Алфата ми нито е скъпа, нито е кенеф за какво говориш?
    Явно ти е трудно да светнеш, щото не видях някой да е писал че е луд фен на Максиса, а напротив?! Ако зачетеш внимателно може и да усетиш, че тона ти е доста груб, а това с какви гуми карам е крайно недостатъчно и далеч не ти дава право да вадиш някакви глобални заключения и изводи, щото това по-скоро дава идея за твоя манталитет.

Аз мисля, че е по-ценно човек да може да се радва и на 2 и на 200, пък като направи 2000 жив и здрав пак да го оценява.
    Ооо извинявайте че не се държа културно господине Просто не смятам че във форума съм на официялна среща с президента
    Извинявайте господине ако съм ви засегнал Но ви моля да обърнете внимание че никъде не съм споменавал за вашата кола или вашата личност - така че невиждам основание да ме обвинявате в каквото и да е Мога да си изказвам мнението както си поискам не съм убидил никой Това че вие се припознахте в моя пример си е ваш проблем
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• мойта па е скъпа и е кенеф и не съм с максис и нема и да бъда ...
      па ли за дачия да се реда ?

@бобо - ти на дизел повера бриджстоун ли си турнал?

@олл - айй пий-с-мен
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

• и каква е цената на тая Парада в крайна сметка???
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

• ми и аз тва питам ... 195 / 50 15" колко чини ...
          че за максис мое и да неам пари ма за парада ше се намерят ...
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

• Ми то и аз това питам, ма всеки си има "причини" да не казва цена . А иначе ако някой все пак се почуства милостив, нека да даде цени за 195х50R15 и 195х55R15!
            Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
            Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
            Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

• 195 / 55 май няма

Comment

• Парадата е 140 лв парчето на 195/50/15 Тва си е клиентската цена без отстъпки
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от vladu
                  195 / 55 май няма
                  мда....в сайта на Боряна няма такъв размер.

П.С. Не знам защо повечето вносители не си пишат цените в сайтовете???? Аз лично нямам време да обикалям и да разпитвам кое, къде и колко струва.
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

• има, но май е рядък някакъв, също и скъп. Поне аз доколкото съм гледал цени.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от vladu
                      ми и аз тва питам ... 195 / 50 15" колко чини ...
                      че за максис мое и да неам пари ма за парада ше се намерят ...
                      та ся с кви гуми последно????

парада, пилот спорт? проксес т1-р????

се ми се види че на 195/55/15 ви желая зверски късмет с "големите марки" .... там сичко е ебаси цифрите

195/50 15" е била винаги доста евтина гума, е Шокса преди караше с p5 Drago (нови) - за 100тина лв едната - и кво - направи му балон на 2рия месец, колко джанти ше кривите с тоя нисък профил не ми се мисли....

междувременно реалистите в клуба си имат нови летни гуми, останалите карат 5 годишни 2ра ръка

аз имам 2бр MICHELIN PILOT SPORT - anyone? (2002ра)
                      твърдя, че са по лоши от чисто нови Максис MA-Z1 на същия размер?
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                        Определено тука има хора дето с тяхната логика след няколко месеца ше карат дачия логан Закво сте се качили у тея скъпи кенефи алфите ми не си купите по една ефтина дачия бе фенове на максис Тя па тая работа ше ви върши кат алфата А пък да не забравяме че ще бъде и чисто нова от магазина а не дърт кенеф Аре бегайте да давате газ и не се уливайте в разсъждения
                        хмммм ...
                        понеже и аз см "фен на максис" .... искаш ли да ми кажеш, че това което си написал, важи и за мен ?
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Е сега не е правилно да говориш така за балона, защото дупката беше дълбока 20см и влязох с около 70км/ч в нея - резултата беше балона на предна гума и крива джанта с около 7-8см, а задната гума беше Good Year F1 без балон, ама джантата беше подала и тя леко с 1см.

195/50/15 наистина е много разпространен и изгоден размер, но определено не е нисък.

Сега карам със 205/40 и гумите не са мръднали, дажтите също, а сега ще ми бъде втори сезон с тия гуми.
                          www.facebook.com/workshox

Comment

• Само внимавайте много къде ви слагат гумите, гледайте ТЪПАЦИТЕ през цялото време...аз лично съм се отчаял от некадърни гумаджии...на чистно нова гума да скъсат протектор и естествено да си затраят...Им еба майката нещастна.

Руди 96 мисля внасят Дънлоп....ще проверя там какви са цените.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                              Парадата е 140 лв парчето на 195/50/15 Тва си е клиентската цена без отстъпки
                              Колко е на 215/45/17 или 225
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Минала седмица си взех 2 BFGoodrich g-Force Profiler 205/50/15. Колеги от фирмата казаха че слагат такива на служебните коли и се държени добре.
                                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                                X