Абе пак аз да питам ... някакъв план-график за тва парти имаме ли вече - сборен час, подробности по настаняване, начало на веселбата?!? И всичко останало, разбира се ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коледно Алфа парти
Collapse
X
-
да уеее вернууу
аз ако нещо ше чи чакам цел ден
а у колко часо ше е сбирката155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Коригирала съм списъка.
Моля да го прегледате и ако имам пропуски, да ме уведомите.
Има хора, които още не са платили и не са ми казали как възнамеряват да плащат.
Тази информация ми е необходима, за да отговоря на Варвара по какъв начин ще им платя.
Моля за последни промени, ако има такива (до утре по обяд).
Колкото до старта - не съм мислила по въпроса, заради обстоятелството, че събота е работен ден и предполагам, че част от вас ще пътуват след работа.
Лично аз ще съм в отпуск и (живот и здраве) смятам да отида първо в Пз, а след това да се придвижа с тамошната група към Варвара.
Ако имате други идеи, думайте.
Comment
-
имам една идея
Наздравееееееееееееее155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Ми да се каже например на хората, пристигащи по различно време, как ще протече настаняването???
И все пак - някакво време за старт на партито, та да можем да си направим сметката?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМи да се каже например на хората, пристигащи по различно време, как ще протече настаняването???
И все пак - някакво време за старт на партито, та да можем да си направим сметката?
11:35 до басейна!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Редактирам списъка последно.
За мое съжаление, пропускам.
Моля, тези от вас, които не са платили, да съберат пари на място при Цвятко (fnt), който ще направи общото плащане за всички.
За въпроси съм на разположение с телефон (повечето от записалите се го имат) до неделя по обяд, след което няма да съм на линия.Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 20:02.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеРедактирам списъка последно.
За мое съжаление, пропускам.
Моля, тези от вас, които не са платили, да съберат пари на място при Цвятко (fnt), който ще направи общото плащане за всички.
За въпроси съм на разположение с телефон (повечето от записалите се го имат) до неделя по обяд, след което няма да съм на линия.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСлед неделя какво ще става?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от leeroy1 Покажи съобщениеХайде всички в басейнаsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
Comment