Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коледно Алфа парти
Collapse
X
-
наснимах набързо,за съжаление имах проблеми с колата и не можах да спя в Пловдив и да свърша каквото трябваше ама съдба,комплекса е огромен басейните бяха пълни имаше хора паркинга също пълен,питах го за басейна дали ще е пълен каза че не знае,басейните са закрити вътре е сауна,температурата била 38-39 градуса,риба няма в тях проверих само убавици се киснат за хубост.
https://www.youtube.com/watch?v=5jwQ...ature=youtu.be
Comment
-
Румба ... кажи сега как аджеба да направа панировка за хапки - кашкавалени и къв кашкавал да купя .. щото тая вечер беше поредната, в която преебах кило кашкавал и стана на кадаиф всичко!Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
кашкавал какво да ти ти кажа щом пращам до Варна и ходя на събори май съм един от добрите в бранша,малко ше усереме темата ама кака ще трие,почваш от кашкавала
1-нарязваш го на блокчета 7-8 мм дебели,вкарваш го за 30 мин в камерата за замръзне,
2-нареждаш купичка с вода купичка с брашно купичка с яйце и купичка с галета,в тоя ред като извадиш замръзналото блокче го топиш в вода в брашно да залепне в разбито яйце в галета и пускаш да пържиш това е
3-взимаш една купа и в нея слагаш 100 грама бира 2 яйца и 2-3 пъжици брашно да стане с гъстота на боза сместа,от там топиш в нея и директно в тигана става бухнала сладка панировка много подходяща за сирене,ползва се за гъби най често.кашкавала си го разтекъл защото е бил топъл и си го държал много време в врящо олио топи се за 30 секунди от едната страна и 20 от другата не седи и минута в олиото,като го вадиш редиш в студена чиния да дърпа температурата да задържи форма и слагаш готварска хартия или салфетка от долу да дръпне олиото да не е мазничко.,кажи баба тенкю.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 23:44.
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеРумба ... кажи сега как аджеба да направа панировка за хапки - кашкавалени и къв кашкавал да купя .. щото тая вечер беше поредната, в която преебах кило кашкавал и стана на кадаиф всичко!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеРумба ... кажи сега как аджеба да направа панировка за хапки - кашкавалени и къв кашкавал да купя .. щото тая вечер беше поредната, в която преебах кило кашкавал и стана на кадаиф всичко!
начиии се си мисла,че си забраил да сложиш .........
барут!
шес седим супини лъжици!(по тваой избор)
нема как а ни стани155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Ако още важи записването се включвам и аз.
Бисер Борисов -две двойни стай,3 свински 1 пиле менюта.
Ако може някой да ми каже къде се превеждат парите?
Благодаря.Last edited by 75TwinSpark; d.m.y г., 15:58.75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеАко още важи записването се включвам и аз.
Бисер Борисов -две двойни стай,3 свински 1 пиле менюта.
Ако може някой да ми каже къде се превеждат парите?
Благодаря.
Малко по-късно ще редактирам 1-ия пост и ще вкарам и сметката, която се мъдри някъде по страниците на темата.
Запазила съм 15 стаи твърдо, с опция за 2 резервни. Така че.. Поемаме и твоите 2.
Comment
-
Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщениеКакто си му е реда едната двойка се отказва.
Значи една двойна стая с 2 свински.
Извинявам се
здраве да е
а я сичекам датата а се видим сууу приятели и да си изкараме страхотнууLast edited by toki4a; d.m.y г., 23:19.155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment