Оставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коледно Алфа парти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПържолите ясно, ама 8-те салати и 8-те десерта готвачът де да ви ги тури?
Десерта не го знам какъв е .. ама кръвната захар по некое време требва а се дигне сериозно .. по некои части на тялотоAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеОставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
Просто нямам време за нищо, но начинанието си струва, доколкото познавам тайфата.
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеСалатите .. сичко зависи от грамажът .. като знаем тука в региона кви са грамажите .. 4 са ОК на човек. Имай предвид, че на феста имахме 6 човека - 2 щайги зарзават.
Десерта не го знам какъв е .. ама кръвната захар по некое време требва а се дигне сериозно .. по некои части на тялото
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеОставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
И Лепард и Снейк ми харесват частично.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе ми иска да ви давам акъл, но когато е прекалено организирано всичко, става леко скучничко - малко по-импровизираните истории, носят изненада и става шоу.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
Е, добре. Утре ще говоря с мадамата там да видя как да ви уйдурдисам, че да не ядете мумифицирана мърша.Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЗа което, разбира се сме ти признателни и благодарни ..
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеБлагодарностите - в стъкло (и от смокини)Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМорди, на последния 6 дек., който празнувах там, имаше, но за предстоящия 13-ти не смея да се закълна. Мога да положа усилия да ти намеря 2 пТиченца, обаче.. Да ти ги турна на перваза.
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПържолите ясно, ама 8-те салати и 8-те десерта готвачът де да ви ги тури?
Всеки има право на щастие!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
2. Александър Алексиев (leeroy1) - единична (с опция за двойна) -
3. Борис Узунов(Bobiuzunov) - двойна - 2 бр. месно (пиле/свиня?)
4. Алекс (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
5. Цветелина Александрова (Lei-chery) - спалня -
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
7. Ивайло Атанасов - двойна - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
8. Цветослава Иванова - спалня -
9. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
10. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
11. Горица Българанова - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. безмесно с кашкавал пане
12. Стефан Генчев - бунгало 4
13. Емил Панов - бунгало 5
14. Бобби?
15. Цвятко Динков- единична -1 бр. пилеsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
2. Александър Алексиев (leeroy1) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
3. Борис Узунов(Bobiuzunov) - двойна - 2 бр. месно (пиле/свиня?)
4. Алекс (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
5. Цветелина Александрова (Lei-chery) - спалня -
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
7. Ивайло Атанасов - двойна - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
8. Цветослава Иванова - спалня -
9. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
10. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
11. Горица Българанова - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. безмесно с кашкавал пане
12. Стефан Генчев - бунгало 4
13. Емил Панов - бунгало 5
14. Бобби?
15. Цвятко Динков- единична -1 бр. пиле
Всеки има право на щастие!
http://www.mediapool.bg/britanskata-...ews227717.htmlAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Моите 60лв са вече приведени по сметката - превода е от 28.11.2014, 13:33ч.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМоите 60лв са вече приведени по сметката - превода е от 24.11.2014, 13:33ч.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment