Известие

Collapse
No announcement yet.

Коледно Алфа парти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Оставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Пържолите ясно, ама 8-те салати и 8-те десерта готвачът де да ви ги тури?
      Салатите .. сичко зависи от грамажът .. като знаем тука в региона кви са грамажите .. 4 са ОК на човек. Имай предвид, че на феста имахме 6 човека - 2 щайги зарзават.

Десерта не го знам какъв е .. ама кръвната захар по некое време требва а се дигне сериозно .. по некои части на тялото
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Оставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
        Нито съм мила (дори когато съм се мила), нито съм се ошашкала
        Просто нямам време за нищо, но начинанието си струва, доколкото познавам тайфата.

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
        Салатите .. сичко зависи от грамажът .. като знаем тука в региона кви са грамажите .. 4 са ОК на човек. Имай предвид, че на феста имахме 6 човека - 2 щайги зарзават.

Десерта не го знам какъв е .. ама кръвната захар по некое време требва а се дигне сериозно .. по некои части на тялото
        Е, добре. Утре ще говоря с мадамата там да видя как да ви уйдурдисам, че да не ядете мумифицирана мърша.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Оставете ме вие, какво пиша аз, вие се концентрирайте спрямо партито, въпреки, че - на Токича му изглеждам някак си гейско, според Кайчо се вкамененявам, Съни ме изкара тинейджър, а организатора на партито няма да коментирам - тя милата, се е е шашнала от организационни проблеми.
          Олди за другите не отговарям но си много олдскуллл,не,че е лошо де,то и аз съм тъй,просто убивам време пишейки глупости.
          И Лепард и Снейк ми харесват частично.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Не ми иска да ви давам акъл, но когато е прекалено организирано всичко, става леко скучничко - малко по-импровизираните истории, носят изненада и става шоу.
            sigpic

Comment

Не ми иска да ви давам акъл, но когато е прекалено организирано всичко, става леко скучничко - малко по-импровизираните истории, носят изненада и става шоу.
              100% съгласен,40 години импровизирам и се чувствам прекрасно.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Е, добре. Утре ще говоря с мадамата там да видя как да ви уйдурдисам, че да не ядете мумифицирана мърша.
                За което, разбира се сме ти признателни и благодарни ..

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                  За което, разбира се сме ти признателни и благодарни ..
                  Благодарностите - в стъкло (и от смокини)
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Благодарностите - в стъкло (и от смокини)
                    Смокините .. към ТоКи4ленцето .. другото към мен

Comment

Морди, на последния 6 дек., който празнувах там, имаше, но за предстоящия 13-ти не смея да се закълна. Мога да положа усилия да ти намеря 2 пТиченца, обаче.. Да ти ги турна на перваза.
                      Ти пак провери и кажи, какво обещават от хотела! Иначе птиченцата можеш да ми ги турнеш в кревата, ако жената евентуално реши да не идва!

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      Пържолите ясно, ама 8-те салати и 8-те десерта готвачът де да ви ги тури?
                      За всяко нещо си има място, стига да се постараеш достатъчно. Къде ще им го тури готвачът или те на него са неща, които само тях ги касае!
                      Всеки има право на щастие!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• 1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
                        2. Александър Алексиев (leeroy1) - единична (с опция за двойна) -
                        3. Борис Узунов(Bobiuzunov) - двойна - 2 бр. месно (пиле/свиня?)
                        4. Алекс (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
                        5. Цветелина Александрова (Lei-chery) - спалня -
                        6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
                        7. Ивайло Атанасов - двойна - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
                        8. Цветослава Иванова - спалня -
                        9. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
                        10. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
                        11. Горица Българанова - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. безмесно с кашкавал пане
                        12. Стефан Генчев - бунгало 4
                        13. Емил Панов - бунгало 5
                        14. Бобби?
                        15. Цвятко Динков- единична -1 бр. пиле
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

• 1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
                          2. Александър Алексиев (leeroy1) - спалня -1 бр. пиле и 1 бр. свинско
                          3. Борис Узунов(Bobiuzunov) - двойна - 2 бр. месно (пиле/свиня?)
                          4. Алекс (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
                          5. Цветелина Александрова (Lei-chery) - спалня -
                          6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
                          7. Ивайло Атанасов - двойна - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
                          8. Цветослава Иванова - спалня -
                          9. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
                          10. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
                          11. Горица Българанова - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. безмесно с кашкавал пане
                          12. Стефан Генчев - бунгало 4
                          13. Емил Панов - бунгало 5
                          14. Бобби?
                          15. Цвятко Динков- единична -1 бр. пиле

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            За всяко нещо си има място, стига да се постараеш достатъчно. Къде ще им го тури готвачът или те на него са неща, които само тях ги касае!
                            Всеки има право на щастие!
                            Не дразнете готвача, за да не стават гафове като този :

http://www.mediapool.bg/britanskata-...ews227717.html
                            sigpic

Comment

• Моите 60лв са вече приведени по сметката - превода е от 28.11.2014, 13:33ч.
                              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 20:43. Основание: правописна грешка в датата
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                                Моите 60лв са вече приведени по сметката - превода е от 24.11.2014, 13:33ч.
                                Дано, сетълмент-а да е приключил в приемащата банка.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X