Стефан Серафимов - 2 пъти пилешко и 1 път свинско - ако може да се избира. Ако не - 3 пъти пилешко.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Коледно Алфа парти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗа мене, ако може двойна, а не спалня, защото малката ще ме рита цяла вечер в ребрата. После ще се чудя дали съм се бил напил? За вечеря свинско и кокоше.
И от сега питам, за да няма пак извинения!
Ще има ли басейн с вода вътре????
Да знам дали да се епилирам!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение1. Цвятко Динков (fnt) - спалня -
2. Александър Алексиев (leeroy1) - единична (с опция за двойна) -
3. Борис Узунов(Bobiuzunov) - двойна - 2 бр. месно (пиле/свиня?)
4. Алекс (Alfa User) - единична - 1 бр. месно (пиле)
5. Цветелина Александрова (Lei-chery) - спалня -
6. Стефан Стефанов (DiStefano) и Тодор Пашов (t0ki4a) - двойна - 2 бр. свинско
7. Ивайло Атанасов - двойна - 2 бр. месно (1 бр. пиле и 1 бр. свиня)
8. Цветослава Иванова - спалня -
9. Румен Иванов - единична - 1 бр. свинско
10. Стефан Серафимов - тройна - 3 бр. месно (2 бр. пиле и 1 бр. свиня)
11. Горица Българанова - спалня - 1 бр. пиле и 1 бр. безмесно с кашкавал пане
12. Стефан Генчев - бунгало 4
13. Емил Панов - бунгало 5
14. Бобби?
15. marian?
Моля за потвърждение и съответните уточнения (меню, вид месо и пр.)
Най-късно до утре вечер очаквам последни записвания.
Децата до 6 г. спят безплатно.
Децата на възраст от 6 до 12г. спят срещу 10 лв.
Храната за децата - свободна консумация.
@ Алекс, не мога да отменя въпросната работна събота, но мога да карам бързо (след работа), въпреки че поначало възнамерявам него ден да съм в отпуск
Мястото не е на повече от час път от всички точки, от които има записали се.. Ще сколасаме някак.
Пожелавам Ви,страхотно изкарване,и много положителни емоции!0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеЗа съжаление,не можах да се сменя от работа и отпадам.
Пожелавам Ви,страхотно изкарване,и много положителни емоции!
За следващия път да успееш
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
Или поне не със сълзи (с гърлА може).
Comment
-
Аз също отпадъм, въпреки че до последно е надявах.
Поради сериозни лични причини.
Сигурна съм, че ще си изкарате хубаво
Гори, ако имаш нужда от помощ, насреща съмAlfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Ааааа повлякох крак май
А КаКа ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеАз мисля да не рИвем там.
Или поне не със сълзи (с гърлА може).
Увеличаваме оборотите : DEF LEPPARD - "Pour Some Sugar On Me"Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Олди стига с тия музикални вкаменелости бре....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВсичко е възможно в едно парти : кръв, пот и сълзи.
Аре сега тинейджърски купони ... тука девственици нямаме ... а може пък и да има някое и друга бройка за тамазлък
Знае ли човекНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Сега да напраа едно уточнение (доуточнение -- или там квото му се вика) ...
не знам кой ми е редактирал заявката за 8 (ОСЕМ) броя свиня за нас двамата с Туки4лето .. ама ше го "перкат калинките" .. ако некой тука си мисли, че нема да "сгънеме" по 4 порции за 5-6 часа .. жестоко се лъже. Аз на една порция цела вечер нема как да оцелея .. а тУкичлето завалията и него не го виждам. Сега .. ако има възможност после да се допоръчва - ги оставете 2 броя, ако нема - 8 броя .. достатъчно ясно го бех написал на първите страници
ние си знаем за 5-6 часа колко ни требва .., а и скарата дето я ползваме и тя си знае как се работи като седнем ..Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеСега да напраа едно уточнение (доуточнение -- или там квото му се вика) ...
не знам кой ми е редактирал заявката за 8 (ОСЕМ) броя свиня за нас двамата с Туки4лето .. ама ше го "перкат калинките" .. ако некой тука си мисли, че нема да "сгънеме" по 4 порции за 5-6 часа .. жестоко се лъже. Аз на една порция цела вечер нема как да оцелея .. а тУкичлето завалията и него не го виждам. Сега .. ако има възможност после да се допоръчва - ги оставете 2 броя, ако нема - 8 броя .. достатъчно ясно го бех написал на първите страници
ние си знаем за 5-6 часа колко ни требва .., а и скарата дето я ползваме и тя си знае как се работи като седнем ..Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
за вино не мога да ти кажа ... обаче за водка, бира и ракия мое да се обзаложим
поздрави на ВарнаAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеСега да напраа едно уточнение (доуточнение -- или там квото му се вика) ...
ние си знаем за 5-6 часа колко ни требва .., а и скарата дето я ползваме и тя си знае как се работи като седнем ..
Comment
Comment