If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък не успях да разбера, какво е причината, автора на темата да пътува по най-логичния и добър път Варна - Шумен - Търговище - Търново - Ябланица - София.
Вероятно иска да влезе от към Пловдив за да не обикаля по София
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
@Sunny
Точно защото не го познавам, ми е малко терсене да тръгна по него рано сутрин, както каза.
@old alfist
Предполагам, че питаш защо да НЕ хвана горния път, нали? Ами защото съм на възраст и аз вече и ми се иска повече да си карам пенсионерската, вместо да изпреварвам в еднолентов път. По принцип се движа с колоната с 90-110 км/ч, но сега ще бързам и ще се налага да изпреварвам по-често.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Вероятно иска да влезе от към Пловдив за да не обикаля по София
С Голямата Алфа, от подписа ми : Варна-София по това трасе е 4,5ч., при нормален трафик и относително спазване на ограниченията, особено около Търново и Севлиево- с малката е почти същото, но се чувства малък дискомфорт при влизане в София.
@Sunny
Точно защото не го познавам, ми е малко терсене да тръгна по него рано сутрин, както каза.
@old alfist
Предполагам, че питаш защо да НЕ хвана горния път, нали? Ами защото съм на възраст и аз вече и ми се иска повече да си карам пенсионерската, вместо да изпреварвам в еднолентов път. По принцип се движа с колоната с 90-110 км/ч, но сега ще бързам и ще се налага да изпреварвам по-често.
Както решиш .
Ришкия е добър избор , но има много камиони от Румъния за Турция и обратно .
Еййй качи се на бърз бензин и започна да изпреварваш а ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Аз и с реното изпреварвах бре
Иначе не е вярно, че се спестяват 60-70 км. Разликата е минимална (10-20 км), но като време бгмапс го дава с половин час повече.
Иначе за подхода в София си прав - имам три булеварда до посолството и съм там.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
И от къде мина в крайна сметка?
Утре и аз ще пътувам по този маршрут, само че от Пловдив към Варна, и се чудя дали през Бургас или Айтос - Провадия?
Трябва по възможно най-бързия начин да стигна.
Утре и аз ще пътувам по този маршрут, само че от Пловдив към Варна, и се чудя дали през Бургас или Айтос - Провадия?
Ришкия.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аз минах през Шипченския и се върнах през Бургас, зашото бързахме на връщане.
От Пловдив аз не бих го мислил въобще, особено с това време, което го дават за утре: караш си по магистралата и готово Покрай морето дават температурите да са по-високи и проблеми с проходи, сняг/лед няма да имаш.
Магистралата си е най-бързия начин, защото можеш да си караш с 140 средна скорост и въпреки че е по-дълъг с около 40-50 км, пак се пристига по-бързо и лесно. Варна - Бургас е 130 км, не е натоварен по това време на годината и при малко късмет с камионите и автобусите в прохода можеш да го минеш за около час и половина някъде.
Все пак карай умната, че си е зима и бързането може да ти изиграе лоша шега
Успяхме да свършим работата, взехме колата и се прибрахме.
Минах през Ришкия проход(много хубав път и се поддържаше), от там по магистралата за Варна. Единствено Варна – Добрич беше кофти пътя, имаше голяма поледица, но се прибрахме без инциденти.
Благодаря за съветите!
Comment