Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно Шофьорските книжки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колега мойта е на англииски и немски
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Първоначално публикувано от wasp
      Първоначално публикувано от deyan_88
      Първоначално публикувано от bager
      [Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
      Тои затова и ще е 600 лв защото ще има повече часове,ама познаите какви са допалнителните часове?..теория, не практика,ма то верно ,че дали зад волана или зад чина същата работа.Както казваше моя инструктор"Нашата сиситема с това убочение за шофиори ражда само убиици и самоубиици"
      Наблегни на българския си , моля остави ги колите на мира, учи повече.
      Хехе,благодаря за корекцията но мисля ,че наистена е по добре да търсиш смисъла в писаното а не правописните и пунктуационни грешки Иначе аз имам български на клавиатурата но ми е много трудно да пиша с него и карам на Bulgarion Phonetic(то от тия чатове)И просто като пиша гледам доло-горе да се подразбира за какво става въпрос.Надявам се това да е достатъчно четливо написано и за хората с висок коефициент на езикова култура.Вече ще бъда по старателен.
      Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Относно шофьорските курсове-има такива "лица"дето и 1000 часа да карат пак няма да се научат.Както казва баща ми"Шофьор и курва се ражда,не се става" и наи-вероятно е прав.Нешто или ти се отдава или не...
        А теорията всеки е хубаво да си я знае.Бая хора не познават дори и основните знаци
        145 1.6boxer

Comment

[quote=deyan_88]
          Първоначално публикувано от "deyan_88":1a35o6hh
          [Курса щял да стане 600 лв.- е и? Ако увеличат броя на часовете за кормуване и всеки взел книжка е по-подготвен няма лошо , нали?
          Тои затова и ще е 600 лв защото ще има повече часове,ама познаите какви са допалнителните часове?..теория, не практика,ма то верно ,че дали зад волана или зад чина същата работа.Както казваше моя инструктор"Нашата сиситема с това убочение за шофиори ражда само убиици и самоубиици"
          Хехе,благодаря за корекцията но мисля ,че наистена е по добре да търсиш смисъла в писаното а не правописните и пунктуационни грешки Иначе аз имам български на клавиатурата но ми е много трудно да пиша с него и карам на Bulgarion Phonetic(то от тия чатове)И просто като пиша гледам доло-горе да се подразбира за какво става въпрос.Надявам се това да е достатъчно четливо написано и за хората с висок коефициент на езикова култура.Вече ще бъда по старателен. [/quote:1a35o6hh]

Търся смисъла, но е винаги по-приятно да четеш правилен български език. Успех
          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

[quote=wasp]
            Първоначално публикувано от deyan_88
            Първоначално публикувано от "deyan_88":1g7ha4r0
            Хехе,благодаря за корекцията но мисля ,че наистена е по добре да търсиш смисъла в писаното а не правописните и пунктуационни грешки Иначе аз имам български на клавиатурата но ми е много трудно да пиша с него и карам на Bulgarion Phonetic(то от тия чатове)И просто като пиша гледам доло-горе да се подразбира за какво става въпрос.Надявам се това да е достатъчно четливо написано и за хората с висок коефициент на езикова култура.Вече ще бъда по старателен.
            Търся смисъла, но е винаги по-приятно да четеш правилен български език. Успех [/quote:1g7ha4r0]

.....
            Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Working...
            X