If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив, ако извикат патрул и патрула ги провери и пусне по станцията и кола изчезне в близките дни познай кои първи ще бъдат привикани. То си е контингент
Е, да но те си стоят пред блока и не са извършили никакво престъпление все още, може би ще го направят след време - сега проучваха.
Само ония с качулката излизаше и влизаше често в колата - може снимат и търсят купувачи и когато се намерят такива със сигурност, ще направят бързо удара.
Е, да но те си стоят пред блока и не са извършили никакво престъпление все още, може би ще го направят след време - сега проучваха.
Само ония с качулката излизаше и влизаше често в колата - може снимат и търсят купувачи и когато се намерят такива със сигурност, ще направят бързо удара.
Да де ама проверката не е свързана с нарушение на закона а по скоро по сигнал за съмнителни лица.
И също така и автомобила с който са ще бъде проверен.
Да де ама проверката не е свързана с нарушение на закона а по скоро по сигнал за съмнителни лица.
И също така и автомобила с който са ще бъде проверен.
Съгласен съм с теб, че трябва да се сигнализира и по всякакъв начин да се пречи на такива лица - всичко това ме накара да си заключа колата в гаража с дистанционното от терасата.
Споко надали някой вече слага главата в торбата за кола за 3-4к лв Знаеш немско се търси от тоя контингент. Първо аЛди после БМВ и останалите вагини и мерцове.
Народа толкова е изпростял, особено в Северозападна и Централна Северна България, че няма да се учудя да се крадят коли за такива смешни суми, но ме изуми технологията на проучването, ставащо пред очите ми, и как не им пука, и продължаваха с проучването, въпреки, че забелязаха, че ги виждам.
Aми не им пука, защото никой не си мърда пръста и най-вече гражданите. Колегата правилно каза. Ако си се обадил в полицията и ги проверят и им запишат данните, то тия юнаци ви стават пожизнени пазачи на паркинга, защото знаят, че първо тях ще ги друсат.
Камерата вече я върнах. Беше някакъв Блаупункт, но само на име. Цената му от 300, беше се понижила на 79 на промоцията, но не струва и три лева.
Като гледам, никой няма идея за видеорегистратор. Има разбира се хубави, но са за по над 300 и сигурно гледат и деца. На мене ми трябва нещо, което прави добро видео.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Това с полицията със сигурност ще стане, ако забележа, че проучванията продължават, защото си пуша на чист въздух на терасата и гледам.
За видеонаблюдението от колата ти трябва система от камера със записващо устройство, което е над 500лв., а като се има предвид стойността на колата ти, просто се обезмисля.
То при мене няма нищо логично. Само аудиосистемата ми е за над 1200 лева. Има и други джунджурии, които ако ги разпродадеш на парче ще добавят още няколко хиляди. Все пак сигурността няма цена.
Аз сега се замислям, че имам една камера с голям хард диск и може директно нея да си монтирам. Не е голяма, а има добро качество.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
...
Като гледам, никой няма идея за видеорегистратор. Има разбира се хубави, но са за по над 300 и сигурно гледат и деца. На мене ми трябва нещо, което прави добро видео.
Иво, аз ползвам фотоапарат Сони, слагам го на клип 640STD и с 2гигабайта карта прави запис около 1ч. и 30 мин. Ако го сложа на 640fine чувствителност, прави 30-тина минути клип, със звук и 30 кадъра в секунда. Фотоапаратите из ОЛХ са около70-90лв. Апарата отдолу има женска резба, а имам стойка с вендуза за предния джам с мъжка резба. Дерта ми е, че клипа става обърнат с главата надолу, на 180 градуса, а тия нови технологии не ги чаткам, да си го обърна. Това е евтино решение. И аз бях с видеорегистратор-китайче, живя само 3 месеца. Успех с издирването.
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Споко надали някой вече слага главата в торбата за кола за 3-4к лв Знаеш немско се търси от тоя контингент. Първо аЛди после БМВ и останалите вагини и мерцове.
Ти си оказа напълно прав - обекта на вниманието е било Ферари-то на един комшия в друг съседен двор.
Забравил е да го вкара в гаража с устройствата и веднага хиените са тръгнали.
Comment