Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ме изчукаха днеска...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Напротив, ако извикат патрул и патрула ги провери и пусне по станцията и кола изчезне в близките дни познай кои първи ще бъдат привикани. То си е контингент

Comment

Е, да но те си стоят пред блока и не са извършили никакво престъпление все още, може би ще го направят след време - сега проучваха.
      Само ония с качулката излизаше и влизаше често в колата - може снимат и търсят купувачи и когато се намерят такива със сигурност, ще направят бързо удара.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Е, да но те си стоят пред блока и не са извършили никакво престъпление все още, може би ще го направят след време - сега проучваха.
        Само ония с качулката излизаше и влизаше често в колата - може снимат и търсят купувачи и когато се намерят такива със сигурност, ще направят бързо удара.
        Да де ама проверката не е свързана с нарушение на закона а по скоро по сигнал за съмнителни лица.
        И също така и автомобила с който са ще бъде проверен.

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
          Да де ама проверката не е свързана с нарушение на закона а по скоро по сигнал за съмнителни лица.
          И също така и автомобила с който са ще бъде проверен.
          Съгласен съм с теб, че трябва да се сигнализира и по всякакъв начин да се пречи на такива лица - всичко това ме накара да си заключа колата в гаража с дистанционното от терасата.
          sigpic

Comment

Споко надали някой вече слага главата в торбата за кола за 3-4к лв Знаеш немско се търси от тоя контингент. Първо аЛди после БМВ и останалите вагини и мерцове.

Comment

Народа толкова е изпростял, особено в Северозападна и Централна Северна България, че няма да се учудя да се крадят коли за такива смешни суми, но ме изуми технологията на проучването, ставащо пред очите ми, и как не им пука, и продължаваха с проучването, въпреки, че забелязаха, че ги виждам.
              sigpic

Comment

Aми не им пука, защото никой не си мърда пръста и най-вече гражданите. Колегата правилно каза. Ако си се обадил в полицията и ги проверят и им запишат данните, то тия юнаци ви стават пожизнени пазачи на паркинга, защото знаят, че първо тях ще ги друсат.
                Камерата вече я върнах. Беше някакъв Блаупункт, но само на име. Цената му от 300, беше се понижила на 79 на промоцията, но не струва и три лева.
                Като гледам, никой няма идея за видеорегистратор. Има разбира се хубави, но са за по над 300 и сигурно гледат и деца. На мене ми трябва нещо, което прави добро видео.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това с полицията със сигурност ще стане, ако забележа, че проучванията продължават, защото си пуша на чист въздух на терасата и гледам.
                  За видеонаблюдението от колата ти трябва система от камера със записващо устройство, което е над 500лв., а като се има предвид стойността на колата ти, просто се обезмисля.
                  sigpic

Comment

То при мене няма нищо логично. Само аудиосистемата ми е за над 1200 лева. Има и други джунджурии, които ако ги разпродадеш на парче ще добавят още няколко хиляди. Все пак сигурността няма цена.

Аз сега се замислям, че имам една камера с голям хард диск и може директно нея да си монтирам. Не е голяма, а има добро качество.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Hard disk в кола не работи дълго време. Пробвано от много хора с еднакъв трагичен резултат.
                      ...

Comment

Не е задължително, записващото устройство да е дисково.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          че имам една камера с голям хард диск и може директно нея да си монтирам.
                          Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Не е задължително, записващото устройство да е дисково.
                          Колегата не е уточнил , но като се каже хард диск се има предвид само 1 нещо. Другите носители на данни си имат други имена.
                          ...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            ...
                            Като гледам, никой няма идея за видеорегистратор. Има разбира се хубави, но са за по над 300 и сигурно гледат и деца. На мене ми трябва нещо, което прави добро видео.
                            Виж предпоследния пост, дето е с два линка:
                            http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic...51402#p4251402
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Иво, аз ползвам фотоапарат Сони, слагам го на клип 640STD и с 2гигабайта карта прави запис около 1ч. и 30 мин. Ако го сложа на 640fine чувствителност, прави 30-тина минути клип, със звук и 30 кадъра в секунда. Фотоапаратите из ОЛХ са около70-90лв. Апарата отдолу има женска резба, а имам стойка с вендуза за предния джам с мъжка резба. Дерта ми е, че клипа става обърнат с главата надолу, на 180 градуса, а тия нови технологии не ги чаткам, да си го обърна. Това е евтино решение. И аз бях с видеорегистратор-китайче, живя само 3 месеца. Успех с издирването.
                              Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                              Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                              Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                                Споко надали някой вече слага главата в торбата за кола за 3-4к лв Знаеш немско се търси от тоя контингент. Първо аЛди после БМВ и останалите вагини и мерцове.
                                Ти си оказа напълно прав - обекта на вниманието е било Ферари-то на един комшия в друг съседен двор.
                                Забравил е да го вкара в гаража с устройствата и веднага хиените са тръгнали.

Извинявам се на автора на темата за отклонението.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X