Известие

Collapse
No announcement yet.

Как ме изчукаха днеска...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Троле,ела моля те в 159 раздела..
    а ? кво станА?

Comment

Изчука ни,какво стана
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
        мОрееее тоя негер аз че го хейтна ногу яко мой чичу е имал идея за тия негери и аз имам едно покана за Ку кЛукс клан ама се разсеяф и тя изтече иначе ако тоя негер ми са отвори с тва девическо SUV-че така че го бием че и той нема знае как го е газил нощния валяк

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:41 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Изчука ни,какво стана
        е дансъм бил крив? вия прекалифте баси тва 159 е убава кола бре, не е раздел за кой кви изкуствени цици си е сложил басимо

Comment

Един тир засякал една мутра с мерц оня го изпревпва стопира и отива са разпрява наежен .Ма от тира слиза един бабанка с ръце кат фурнаджийски лопати и пита - кво има? И мутрата респектирран от вида му вика - аз таковата един ключ 19 ми трябва...Тиражията отвърнал - ми нямам, аз до 27 ги завивам с пръсти.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
            мОрееее тоя не*ер аз че го хейтна ногу яко мой чичу е имал идея за тия не*ери и аз имам едно покана за Ку кЛукс клан ама се разсеяф и тя изтече иначе ако тоя не*ер ми са отвори с тва девическо SUV-че така че го бием че и той нема знае как го е газил нощния валяк
            СаНу бес расизаН омля !
            Иначе не ти вярвам , че ще го набиеш ... дори с бухалка да си а той с голи ръце .
            ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              СаНу бес расизаН омля !
              Иначе не ти вярвам , че ще го набиеш ... дори с бухалка да си а той с голи ръце .
              нема да го бия аз дансъм разиз ааа аз че го овъртолим в приказки и той сам шсе набие няколко пъти съм го правил та имам опит

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Един тир засякал една мутра с мерц оня го изпревпва стопира и отива са разпрява наежен .Ма от тира слиза един бабанка с ръце кат фурнаджийски лопати и пита - кво има? И мутрата респектирран от вида му вика - аз таковата един ключ 19 ми трябва...Тиражията отвърнал - ми нямам, аз до 27 ги завивам с пръсти.
              шефа на мутрите ги пратил на Орлов мост да чакат няккъв в 7.15 да го убиват и те се натоварили с калашници, РПГ-та, секви бомби и пищови и отиват там скриват са в храстите и го чакат да мине и бре то 7.15 часа минава става 7.20 после 7,30 и мутрите се обаждат на шефа си - абе шефее тоя го нема дан му се е случило нещо лошо бе шефе

Comment

Майтап ви се струва, ама аз веднъж се бях заблял и блъснах един отзад и той слезе и тръгна да се бие. Когато аз излязох от колата, без да казвам нищо тоя започна да ми се извинява, че бил спрял.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Майтап ви се струва, ама аз веднъж се бях заблял и блъснах един отзад и той слезе и тръгна да се бие. Когато аз излязох от колата, без да казвам нищо тоя започна да ми се извинява, че бил спрял.
                  ето затова аз не излизам от колата и само се хиля а и последния който ме накара да изляза - здраво момче беше яко така сложен добре и се наложи жена му да го спасява
                  а аз съм слаб дърт скинар и не се бия много само гледам толко лошо, че ако няма насрещния ама наистина бетонни топки няма как да ми се опълчи
                  и имам гадния навик колкото повече ме ядосват толко повече се хиля - те мислят че е смях работата и така и никой не разбира откъде му е дошло та круше в ларингса
                  Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:32.

Comment

Опитвам се в натоварено градска движение да спазвам малко по-голяма дистанция, за да може да реагирам адекватно, както и да дам сигнал на отзадкаращите с неколколкократни пречуквания на спирачки да се пазят, но се намира все някой "състезател", който се опитва да ме изпревали отдясно, но не намира възможност, защото не му я давам.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

ето затова аз не излизам от колата и само се хиля а и последния който ме накара да изляза - здраво момче беше яко така сложен добре и се наложи жена му да го спасява
                      а аз съм слаб дърт скинар и не се бия много само гледам толко лошо, че ако няма насрещния ама наистина бетонни топки няма как да ми се опълчи
                      и имам гадния навик колкото повече ме ядосват толко повече се хиля - те мислят че е смях работата и така и никой не разбира откъде му е дошло та круше в ларингса
                      Трябва по- любезно .
                      Тоя като се извини няколко пъти, че е спрял имаше наглостта да попита ще викаме ли кат.
                      Аз го потупах бащински по рамото и му казах да се прибира и той си тръгна
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Заемането на дефанзивна траектория на движението, осигурява безпроблемност.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Заемането на дефанзивна траектория на движението, осигурява безпроблемност.
                          съгласен съм затова в момента в който придобих и подкарах Алфата подивях няколко дена съответно останах без книжка нали но не това е важното е че откакто разбрах че мога да манипулирам ситуацията на пътя карам като бааб - демек не дефанзивно а предвидимо - така не се ядосвам карам си спокойно и за има няма 6 месеца съм изпсувал само един чичак и един велосипедист който аха да се блъсне в мен и после ми се разсърди че го нарекох чиче и тръгна да ме гони с колело

Comment

съгласен съм затова в момента в който придобих и подкарах Алфата подивях няколко дена съответно останах без книжка нали но не това е важното е че откакто разбрах че мога да манипулирам ситуацията на пътя карам като бааб - демек не дефанзивно а предвидимо - така не се ядосвам карам си спокойно и за има няма 6 месеца съм изпсувал само един чичак и един велосипедист който аха да се блъсне в мен и после ми се разсърди че го нарекох чиче и тръгна да ме гони с колело
                            Е стигна ли те?!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Внимавай да не ми попаднеш в полезрението, докато съм с колелото - направо ще те скъсам по светофарите.
                              Голфаджиите най-много се дразнят, докато ги изпреварвам с колелото и в последствие ме минават с мръсна газ.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                                Чета тази тема и се чудя, как е възможно в БГ хората така да се "филмират".
                                По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
                                Снимам коли и пътни пейзажи, това не е противоконст....
                                Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек))
                                Не знаеш кой е и какви са възможностите му.
                                Към автора имам въпрос.
                                Колега, Вие засякохте ли го при изпреварването?
                                Не оправдавам бягството, но ми стана интересно.
                                хахаха, занеси сам някой път запис в полицията и виж местните какво ще ти кажат....
                                145, 1.6 boxer
                                156, 2.4 JTD - ex
                                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                                X