If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
мОрееее тоя негер аз че го хейтна ногу яко мой чичу е имал идея за тия негери и аз имам едно покана за Ку кЛукс клан ама се разсеяф и тя изтече иначе ако тоя негер ми са отвори с тва девическо SUV-че така че го бием че и той нема знае как го е газил нощния валяк
---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
Един тир засякал една мутра с мерц оня го изпревпва стопира и отива са разпрява наежен .Ма от тира слиза един бабанка с ръце кат фурнаджийски лопати и пита - кво има? И мутрата респектирран от вида му вика - аз таковата един ключ 19 ми трябва...Тиражията отвърнал - ми нямам, аз до 27 ги завивам с пръсти.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
мОрееее тоя не*ер аз че го хейтна ногу яко мой чичу е имал идея за тия не*ери и аз имам едно покана за Ку кЛукс клан ама се разсеяф и тя изтече иначе ако тоя не*ер ми са отвори с тва девическо SUV-че така че го бием че и той нема знае как го е газил нощния валяк
СаНу бес расизаН омля !
Иначе не ти вярвам , че ще го набиеш ... дори с бухалка да си а той с голи ръце .
Един тир засякал една мутра с мерц оня го изпревпва стопира и отива са разпрява наежен .Ма от тира слиза един бабанка с ръце кат фурнаджийски лопати и пита - кво има? И мутрата респектирран от вида му вика - аз таковата един ключ 19 ми трябва...Тиражията отвърнал - ми нямам, аз до 27 ги завивам с пръсти.
шефа на мутрите ги пратил на Орлов мост да чакат няккъв в 7.15 да го убиват и те се натоварили с калашници, РПГ-та, секви бомби и пищови и отиват там скриват са в храстите и го чакат да мине и бре то 7.15 часа минава става 7.20 после 7,30 и мутрите се обаждат на шефа си - абе шефее тоя го нема дан му се е случило нещо лошо бе шефе
Майтап ви се струва, ама аз веднъж се бях заблял и блъснах един отзад и той слезе и тръгна да се бие. Когато аз излязох от колата, без да казвам нищо тоя започна да ми се извинява, че бил спрял.
Майтап ви се струва, ама аз веднъж се бях заблял и блъснах един отзад и той слезе и тръгна да се бие. Когато аз излязох от колата, без да казвам нищо тоя започна да ми се извинява, че бил спрял.
ето затова аз не излизам от колата и само се хиля а и последния който ме накара да изляза - здраво момче беше яко така сложен добре и се наложи жена му да го спасява
а аз съм слаб дърт скинар и не се бия много само гледам толко лошо, че ако няма насрещния ама наистина бетонни топки няма как да ми се опълчи
и имам гадния навик колкото повече ме ядосват толко повече се хиля - те мислят че е смях работата и така и никой не разбира откъде му е дошло та круше в ларингса
Опитвам се в натоварено градска движение да спазвам малко по-голяма дистанция, за да може да реагирам адекватно, както и да дам сигнал на отзадкаращите с неколколкократни пречуквания на спирачки да се пазят, но се намира все някой "състезател", който се опитва да ме изпревали отдясно, но не намира възможност, защото не му я давам.
ето затова аз не излизам от колата и само се хиля а и последния който ме накара да изляза - здраво момче беше яко така сложен добре и се наложи жена му да го спасява
а аз съм слаб дърт скинар и не се бия много само гледам толко лошо, че ако няма насрещния ама наистина бетонни топки няма как да ми се опълчи
и имам гадния навик колкото повече ме ядосват толко повече се хиля - те мислят че е смях работата и така и никой не разбира откъде му е дошло та круше в ларингса
Трябва по- любезно .
Тоя като се извини няколко пъти, че е спрял имаше наглостта да попита ще викаме ли кат.
Аз го потупах бащински по рамото и му казах да се прибира и той си тръгна
Заемането на дефанзивна траектория на движението, осигурява безпроблемност.
съгласен съм затова в момента в който придобих и подкарах Алфата подивях няколко дена съответно останах без книжка нали но не това е важното е че откакто разбрах че мога да манипулирам ситуацията на пътя карам като бааб - демек не дефанзивно а предвидимо - така не се ядосвам карам си спокойно и за има няма 6 месеца съм изпсувал само един чичак и един велосипедист който аха да се блъсне в мен и после ми се разсърди че го нарекох чиче и тръгна да ме гони с колело
съгласен съм затова в момента в който придобих и подкарах Алфата подивях няколко дена съответно останах без книжка нали но не това е важното е че откакто разбрах че мога да манипулирам ситуацията на пътя карам като бааб - демек не дефанзивно а предвидимо - така не се ядосвам карам си спокойно и за има няма 6 месеца съм изпсувал само един чичак и един велосипедист който аха да се блъсне в мен и после ми се разсърди че го нарекох чиче и тръгна да ме гони с колело
Е стигна ли те?!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Внимавай да не ми попаднеш в полезрението, докато съм с колелото - направо ще те скъсам по светофарите.
Голфаджиите най-много се дразнят, докато ги изпреварвам с колелото и в последствие ме минават с мръсна газ.
Чета тази тема и се чудя, как е възможно в БГ хората така да се "филмират".
По записа могат безпроблемно да открият извършителя, никой няма да го ползва в съда.
Снимам коли и пътни пейзажи, това не е противоконст....
Онзи дето ще бие с кубинки ми е най-забавен. Никога не се заканвай с бой на непознат човек))
Не знаеш кой е и какви са възможностите му.
Към автора имам въпрос.
Колега, Вие засякохте ли го при изпреварването?
Не оправдавам бягството, но ми стана интересно.
хахаха, занеси сам някой път запис в полицията и виж местните какво ще ти кажат....
Comment