Ако има запознат колега или скоро е патувал нека сподели по разумния маршрут че митове и легенди доста.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За Виена през Сърбия или Румъния ?
Collapse
X
-
Единственото което знам като разлика е 100тина километра и това че през сърбия е възможно да ти искат зелена карта. и си носи и големия талон за всеки случай. аз есента ще ходя за 10 дни с колата до будапеща, виена и прага, гъз път да види и мисля през ръмъния да мина.
-
До колкото аз се информирах през Румъния пътищата са доста зле и през карпатите се минавало доста бавно по разумня начин през Сърбия и да си платиш за магистралите но информацията ми е от преди година та реших да запитам може да успя чрез форума да си я актуализирамAlfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
-
През Сърбия ще бъде по-бързо, защото е само магистрала след Ниш - зелена Карта не искат ( има сключено споразумение). Това ако началната точка е София. Виж ако тръгнеш от Разград, през Румъния може би ще ти бъде по-удобно и като време ще ти бъде горе-долу същото ( като сметнеш и пътя от Разград до София).Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Без да губиш време колега ,само Сърбия караш и си 6 точки,само магистрали са няма да усетиш кога си във Виена магистралите са перфектни и много ефтини.Аз за 5 часа стигам от Виена до Румъния и още 12 часа се боря с Румъния,през Сърбия си за 8 часа във Виена.
---------- Post added at 16:19 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
Понеже виждам ,че има и вариант със самолет ,както пише колегата ,то тогава трее търсиш с прекачване в дубай или кувеит.
Разград без да слизаш до софия караш за Видин на 50 км от Видин е границата връшка чука и си в Заичар сърбия ловиш малката магистрала до Белград ловиш я от Парачин на 60 км след заичар и пеи сърце,после гониш Унгария и си във Виена преди да си се усетил.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Не е проблем и през София да мина за 3-ма човека със самолет става цена дори и да се лети от Букурещ.С автомобил може да се получи и една добра разходкакакто и голямо приключение
Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 16:30.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
По това време на годината може би най-добре през Сърбия .
Карпатите не са много дружелюбни зимата
Но ако си сигурен в колата и способностите си и пътуваш за кеф то Трансфалаш е нещо което си заслужава да се види особено през този сезн .
После през Унгария пътя е лек .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
-
-
През Румъния не е зле. Строят хората нови пътища. За последната една година отвориха нови магистрали и преминаването се улесни.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
Comment