Известие

Collapse
No announcement yet.

За Виена през Сърбия или Румъния ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това последното е изключително вярно. Преди месец в Словения ме одрусаха 300 евра глоба, дето съм нямал винетка. За да изляза от скапаната им страна трябваше да платя на момента, а аз зверски бързах. На майка им всичката п***а!

пп. надявам се вече колегата да си е свършил работата безпроблемно
    sigpic

Comment

Това ми напомня, на едно мое пътуване, при братята швейцарци.. Там имаше калашник,войник,бели ръкавици, пълно претърсване, щото съм нямаш винетката залепена на прозореца, а що стояла до пепелника...луда работа....ама и това 300 евро не е работа.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Virus Alfa

Comment

Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщение
        Това ми напомня, на едно мое пътуване, при братята швейцарци.. Там имаше калашник,войник,бели ръкавици, пълно претърсване, щото съм нямаш винетката залепена на прозореца, а що стояла до пепелника...луда работа....ама и това 300 евро не е работа.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        Макар да не сме Швейцария, но и у нас така - когато винетката не е залепена на прозореца и на точно определеното място, следва глоба, която е в размер, по-голям от стойността на винетката.
        Хората са създали правила, свързани с по-лесната проверка чрез камери, вместо да те спират и проверяват, а който не играе по правилата е нарушител.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

И на мен ми тарашиха Алфата в Щвейцария само че на излизане.Стана ми чудно що ме пуснаха без проблем а на излизане два часа ровиха.То няма кво да изнесеш от тая скъпарска държава.
          Другата седмица си тръгвам от Английско за БГ,надявам се времето да е смен че тоя Март си го знаем какъв месец е.
          Да си призная в Австрия и Унгария никога не съм купувал винетки,и тоя път няма да е.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Макар да не сме Швейцария, но и у нас така - когато винетката не е залепена на прозореца и на точно определеното място, следва глоба, която е в размер, по-голям от стойността на винетката.
            Хората са създали правила, свързани с по-лесната проверка чрез камери, вместо да те спират и проверяват, а който не играе по правилата е нарушител.
            Сега вече знам )) всяко начало е така. Човек като попътува насам-натам, и вижда кое как става,

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
            И на мен ми тарашиха Алфата в Щвейцария само че на излизане.Стана ми чудно що ме пуснаха без проблем а на излизане два часа ровиха.То няма кво да изнесеш от тая скъпарска държава.
            Другата седмица си тръгвам от Английско за БГ,надявам се времето да е смен че тоя Март си го знаем какъв месец е.
            Да си призная в Австрия и Унгария никога не съм купувал винетки,и тоя път няма да е.
            Ох.. ти я караш на късмет...дано не те спират, че са яко гадняри (особено унгарците )
            Virus Alfa

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
              Аз, когато се прибирах от Германия преди няколко години, само заради винетката отбих на голяма бензиностанция на немско-австрийската граница. Иначе не можеш да познаеш, че си минал граница и после без винетка си в нарушение. Още докато се оглеждах на паркинга къде да паркирам и откъде да купя винетка, дойдоха полицаи на проверка. Провериха документи, номер - шаси, показаха ми откъде да си купя винетка, пожелахме си приятен ден и кой - откъде е.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

през Сърбия е играта, само магистрала като се изключат първите намсиколко КМ до Ниш караш си със 140-150 без проблем, полицаите не ти правят проблем, на границата се държат учтиво, таксите са ниски, горивото е на добра цена, яденето вкусно... няма смисъл да се бъхтиш през Румъния
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Прибрах се без проблеми,заредих преди Австрия и на пълна газ чак до Сърбия.От там пак без да спирам до Калотина,от там на изкачването ме посрещнаха господата с палката за Добре Дошъл при ограничение 60 с 130.
                  Просто не разбрах кога съм съм ги вдигнал,след 30 часа без сън и безброй кафета...
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
                  X