If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
що е туй Мазда РХ8 и има ли почва ванкеловия матор у нас?
To това май се оказа много добра но недоработена технология . Знам че 1.4 мотора беше около 200 кс и харчеше 15-16 литра бенз. А мотора май е с много кратък живот (80-120 к) и си го сменят направо , щото цената не е много висока ... Ама това всичко са градски легенди ... нали знаеш не съм карал такова за да знам със сигурност
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
To това май се оказа много добра но недоработена технология . Знам че 1.4 мотора беше около 200 кс и харчеше 15-16 литра бенз. А мотора май е с много кратък живот (80-120 к) и си го сменят направо , щото цената не е много висока ... Ама това всичко са градски легенди ... нали знаеш не съм карал такова за да знам със сигурност
не стават сега си говорих с Наско Марков от Топ Гиър - няма ресурс тоя мотор и маслото му е някво странно аз търся кола за жена ми и са побърках щото тя добър шофер и искам да и взема екзотика за да се кефи на спортно шофиране и накрая май ще и купя едно ГТ
не стават сега си говорих с Наско Марков от Топ Гиър - няма ресурс тоя мотор и маслото му е някво странно аз търся кола за жена ми и са побърках щото тя добър шофер и искам да и взема екзотика за да се кефи на спортно шофиране и накрая май ще и купя едно ГТ
Е като е добър шофьор и не е единствена кола в семейството що не й вземеш едно 2-местно кабрио със задно предаване да си те вози лятото по планинските пътища .... голям кеф е
Въпреки че за возене не знам... за каране си е супер...
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Е като е добър шофьор и не е единствена кола в семейството що не й вземеш едно 2-местно кабрио със задно предаване да си те вози лятото по планинските пътища .... голям кеф е
Въпреки че за возене не знам... за каране си е супер...
там е работата, че зациклих какво да е тва двуместно нещо Хонда С2000 са прекалено скъпи Мазда Мх5 е добра но доста стара тя все пак си е японска Алфа - тотално се обърках
Мале как е паднала цената на GT-то , аз си мислех че е около 10к мислех да ти предложа BOXСTER-че (едва ли ще са с няква непоносима подръжка) . Ама за парите на GT-то може да обърнеш внимание на тези - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=90feqt
Верно малко са по дърти и нямат визията на GT-то , ама са с железен таван и задно предаване Не знам защо много ми хареса миналото лято с една Z3-ка ходихме до Смолян .... усещането е много яко...
Но всичко опира до това на теб какво ти трябва де
Мале как е паднала цената на GT-то , аз си мислех че е около 10к мислех да ти предложа BOXСTER-че (едва ли ще са с няква непоносима подръжка) . Ама за парите на GT-то може да обърнеш внимание на тези - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=90feqt
Верно малко са по дърти и нямат визията на GT-то , ама са с железен таван и задно предаване Не знам защо много ми хареса миналото лято с една Z3-ка ходихме до Смолян .... усещането е много яко...
Но всичко опира до това на теб какво ти трябва де
басимо и аз сега гледам такива само че в германското мобиле и как вървят цените значи за Нисан Z, Хонда S2000 и Мерц SLK AMG са абсолютно идентични
Преки впечатления от модела ... имам приятел който кара ванкелова Мазда 1300 кубика.
В най общи линии:
Много коне
Много обороти
Малко Nm
Страхотен звук, ама наистина страхотен
Много обороти и уникално развъртане
Голямо износване и поне преди 6/7 години възможност за ремонт почти никакъв. Почти, защото с много пари всичко се оправя!!!
Кара я около година и половина и се превърна в паметник. Имаше идея за някакви проекти (пресаждане на др. мотор) но в крайна сметка я продаде на някакъв пич от Англия за части.
Преки впечатления от модела ... имам приятел който кара ванкелова Мазда 1300 кубика.
В най общи линии:
Много коне
Много обороти
Малко Nm
Страхотен звук, ама наистина страхотен
Много обороти и уникално развъртане
Голямо износване и поне преди 6/7 години възможност за ремонт почти никакъв. Почти, защото с много пари всичко се оправя!!!
Кара я около година и половина и се превърна в паметник. Имаше идея за някакви проекти (пресаждане на др. мотор) но в крайна сметка я продаде на някакъв пич от Англия за части.
Динко, аз разбрах, че таз кола е доста сложна материя засега съм се спрял на ГТ или ще чакам Джулиета да поевтинее още
ейййй ... да за жалост човек кара ли веднъж Алфа всички други марки са скапани аз не знаех, че цените на Спайдъра са станали толкова нормални баси ей са заглеждам из мобилетата!
така темата е приключена!
С помощта на Наско от "Върховна предавка" избрахме Алфа Брера - Дизел ! сега жена ми само чака да намеря точната кола баси ...
Хахахах, вярно е това за алфите. Абе много други коли карам, ама като се кача в "манекенката" и нещата се променят.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment