Известие

Collapse
No announcement yet.

що е туй Мазда РХ8 и има ли почва ванкеловия матор у нас?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Годините след едни определени, знанията се доближават...като при децата до 7-ми клас след това по големите дръпват.. и след 30 -35 според мен пак се доближават.
    Та обратно към РХ-а ... по интересно е запознати да кажат цени по ходова част а-у ...
    Цвещи съм виждал как се сменят.. купон голям ...
    Реално привличащото е нестандартната визия и уникалността . Мошност и бързина се доказа от колеги че една 147-ца за 3-4000лв с около 1000 -1500лв тръгва за страх ! НЕ Е ТОВА НАЙ ВАЖНОТО !

Comment

Май няма да съм много по-темата но да споделя.
      Мой приятел е болен по рх7 и той има същия винкел,
      значи купи такава с блокирал двигател и смени двигателя.
      Е гимнастика не беше излишна но крайния резолтат е повече от доволен.
      156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
      KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
      Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
      Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Първоначално публикувано от barash Покажи съобщение
        Май няма да съм много по-темата но да споделя.
        Мой приятел е болен по рх7 и той има същия винкел,
        значи купи такава с блокирал двигател и смени двигателя.
        Е гимнастика не беше излишна но крайния резолтат е повече от доволен.
        ми странно ми се вижда туй - мотора е собственост (патента) на Форд затова обаче го слагат на Мазда хубав е за Гърция защото е малка кубатура и се плащат малко пари за данъци иначе има сух картер, което е добре уж но при редовно непалене маслото запича и се флуудва на дъното на буталото, малък ресурс на двигателя, много е шумен но най-важното за мен е че има удивително малък въртящ момент кофти

Comment

Тоя мотор не виждам переспектива аз в него, екзотика и дотам, или бутален /може и звездообразен/ или Тесла.Там е истината.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Тесла...? Таз тесла струва толкоз пари че..., не че нямаме у наше село 3 бр вече, ма ко да прайш, за някой има повече от колкото могат да изхарчат, за други глада е по-силен от тока.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Абе така си е, амам принципно си мисля че бъдещето е на електричките, още повече тез дни някъде ми попадна че измислили акумолатор който се зарежда за 30 секунди.Или газотурбинни на водород, оня Джей Лено имаше такъв мотор.Скъпи са като всяко ново нещо.Лично аз такова нещо като ванкелов двигател не бих си взел по простата причина че няма да се наложи.Ще си остане екзотика, разновидност на буталните двигатели.Ако беше толкова переспективен да бяха го въвели големите компании.Ай стига с тия извращения - https://www.youtube.com/watch?v=pgfhGEw03k8
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:25.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                ми странно ми се вижда туй - мотора е собственост (патента) на Форд затова обаче го слагат на Мазда хубав е за Гърция защото е малка кубатура и се плащат малко пари за данъци иначе има сух картер, което е добре уж но при редовно непалене маслото запича и се флуудва на дъното на буталото, малък ресурс на двигателя, много е шумен но най-важното за мен е че има удивително малък въртящ момент кофти
                Опссс не съм се изразил правилно
                Под-сменил двигател имах предвид,винкела го смени с 4цилиндров от Бмв.
                156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Working...
                X