Известие

Collapse
No announcement yet.

Каране с акт?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
    А я кажете, ако съм си изгубил копието от акта, как следва да карам?
    Щом с изтекъл акт било все едно нямаш книжка, ако загубиш и акта, направо зарязвай колата, че не се знае

Comment

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
      А я кажете, ако съм си изгубил копието от акта, как следва да карам?
      А бе вземи си купи една чантичка с цип и си съхранявай надеждно документите.....))
      п.п....докъде я докара с твоя проблем...цяла тема, или само си питаме....

---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:21 ----------

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
      Не го прави за мен
      Ами нека колегите да не взимат под внимание моите мнения...

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

Щом с изтекъл акт било все едно нямаш книжка, ако загубиш и акта, направо зарязвай колата, че не се знае
      Нямате грижи, както казва Жорко....карате си колата.....най много като ви спре КАТ да ви глоби 20лв.....
      Въпроса е колко пъти ще ви спрат, докато си оправите документите.....))
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 12:49.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        А бе вземи си купи една чантичка с цип и си съхранявай надеждно документите.....))
        п.п....докъде я докара с твоя проблем...цяла тема, или само си питаме....

---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:21 ----------

Ами нека колегите да не взимат под внимание моите мнения...

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:25 ----------

Нямате грижи, както казва Жорко....карате си колата.....най много като ви спре КАТ да ви глоби 20лв.....
        Въпроса е колко пъти ще ви спрат, докато си оправите документите.....))
        Ако ще биеш отбой, поне ме цитирай точно... защото не съм казвал, някой си няма грижи, ако е без талон... което обаче е далеч от фантазираните грижи, които ти сподели в темата...

Comment

Ако ще биеш отбой, поне ме цитирай точно... защото не съм казвал, някой си няма грижи, ако е без талон... което обаче е далеч от фантазираните грижи, които ти сподели в темата...
          Ooo......ама ти на истина ме занимаваш с глупости.....няма как да те цитирам......оправяй се ,как си знаеш....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз не могжа да не се включа със закъснение, щото при мен нещата с книжката бяха доста зле...
            При каране с акт ( няма проблем, стига акта да е в давност ) ,а ко не е , но няма НП, то акта се удължава от КАТ, след като актодържателя отиде и си го поднови. НЕ е едно и също да караш с изтекъл акт и без книжка. Едното е глоба - 10- 20 лева, второто - дело 343 НК ( ако е в едногодишен срок от последното наказание )
            Не съм адвокат, но Жоро е и, знае много добре как стоят нещата.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Аз не могжа да не се включа със закъснение, щото при мен нещата с книжката бяха доста зле...
              При каране с акт ( няма проблем, стига акта да е в давност ) ,а ко не е , но няма НП, то акта се удължава от КАТ, след като актодържателя отиде и си го поднови. НЕ е едно и също да караш с изтекъл акт и без книжка. Едното е глоба - 10- 20 лева, второто - дело 343 НК ( ако е в едногодишен срок от последното наказание )
              Не съм адвокат, но Жоро е и, знае много добре как стоят нещата.
              Казваш Жоро и макар да не е точно ника ми, ще си позволя да се разпозная и да отговоря - не съм адвокат, но това за НК и едногодишния срок важи за случая, когато си наказан за каране без книжка и наказанието е влезнало в сила и пак караш без книжка, а не както го написа просто от последното наказание... иначе първото каране без книжка се наказва само административно с глоба от 100 до 300 лв.

Comment

Казваш Жоро и макар да не е точно ника ми, ще си позволя да се разпозная и да отговоря - не съм адвокат, но това за НК и едногодишния срок важи за случая, когато си наказан за каране без книжка и наказанието е влезнало в сила и пак караш без книжка, а не както го написа просто от последното наказание... иначе първото каране без книжка се наказва само административно с глоба от 100 до 300 лв.
                Да, не съм се изразил правилно....щото при мен единственото нарушение винаги е било липсата на книжка, когато са ме спирали...затова не съм се доизказал. За щастие вече това е минало

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Да, не съм се изразил правилно....щото при мен единственото нарушение винаги е било липсата на книжка, когато са ме спирали...затова не съм се доизказал. За щастие вече това е минало
                  Между другото с интерес следя и мненията на чинчила-та в другия форум...

Comment

Между другото с интерес следя и мненията на чинчила-та в другия форум...
                    Тя Чинчилата пише, само когато е права и е запозната . Или поне, когато си мисли , че е така. А , ако нещо друго те интересува...чеки малко лично

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Тя Чинчилата пише, само когато е права и е запозната . Или поне, когато си мисли , че е така. А , ако нещо друго те интересува...чеки малко лично
                      Мисълта ми беше дали ти си чинчилата... много неща са ми интересни, особено ако са от "патило", а не от "старило", което разбира се не значи отричане на обратното... просто още една гледна точка...

Comment

Мисълта ми беше дали ти си чинчилата... много неща са ми интересни, особено ако са от "патило", а не от "старило", което разбира се не значи отричане на обратното... просто още една гледна точка...
                        Чинчилата отговаря от името на патило, не на старило, или учено юристче

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                        X