Известие

Collapse
No announcement yet.

Тоя народ тотално е избръмчал.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
    Като цяло всеки се прави на луд, докато не го хвърли някой със суплес.
    Но не толкова голям, а някакъв проблем са и истински лудите, варна кат минеш край Митака, посока центъра, след кръстовището на автогарата някакъв перко постоянно седи на бордюра между двете платна и си е тегаво да минаваш край такива. Естествено, ченгетата са заети да ни дебнат с камери из храстите и няма кой да го подбере и вкара в някоя лудница, макар, че явно част от гражданите съвестно са се постарали да оставят по лицето му следи от всякакви ритници. Ама то кат му идва отвътре... е въпрос на време да го отнесе някой колега и да се гърби после харчове по хиен... адвокати.
    За лудите, които са си болни хора, никой не го е грижа. Болниците са търговски дружества, дори "лудниците". Болният не можеш да го прибереш за принудително лечение без прокурорско нареждане и последващо съдебно лечение, а за едно общество може да получиш представа по отношението му към болните, включително "лудите".
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Но не толкова голям, а някакъв проблем са и истински лудите, варна кат минеш край Митака, посока центъра, след кръстовището на автогарата някакъв перко постоянно седи на бордюра между двете платна и си е тегаво да минаваш край такива. Естествено, ченгетата са заети да ни дебнат с камери из храстите и няма кой да го подбере и вкара в някоя лудница, макар, че явно част от гражданите съвестно са се постарали да оставят по лицето му следи от всякакви ритници. Ама то кат му идва отвътре... е въпрос на време да го отнесе някой колега и да се гърби после харчове по хиен... адвокати.
      Преди няклко години за подобен случай звънях на 166 (112 го нямаше още...); преди няколко месеца в Русе от една бензиностанция излезе един ван без да има някой в него, спря в мантинелата и запуши половината платно - едната лента цялата и част от другата - и това на 'мездународния път' към Дунав мост
      Няма да казвам колко време ми отне да обяснявам кой съм, защо аджеба се обаждам, като как ги занимавам с 'такива работи'... А просто исках да предпазя човечеца и евентуално неприятностите за някой колега. При втория случай като че ли разговора беше по-нормален, макар че пак паднаха обяснения.
      'Баси държавата/полицията/органите/обществото и прочие сме!
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

и тогава същият бабаит почва да се жалва колко е неоправдан и как си го пребил . И закона вместо да го пита какво прави той извън своя автомобил те изкарват теб виновен . После пак нерви , адвокати и т.н. простотии .
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

На мен няколко пъти ми се случва, разни особи да си дърдорят по телефона в движение и без всякакво предупреждение да цъфват на платното, независимо дали има пешеходна пътека или не!
          Много пъти съм обяснявал учтива, до какво може да доведе това, но един път се ядосах и айфона на келеша се разпльока на асфалта.
          Няма ли да изкарат член и за пешеходците, да не ломотят в движение!?
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            На мен няколко пъти ми се случва, разни особи да си дърдорят по телефона в движение и без всякакво предупреждение да цъфват на платното, независимо дали има пешеходна пътека или не!
            Много пъти съм обяснявал учтива, до какво може да доведе това, но един път се ядосах и айфона на келеша се разпльока на асфалта.
            Почти всеки ден ми се случва, както си карам колелото по някоя тясна уличка и пред мен някое лъскаво возило пъпли с 5 км/ч. защото шефът води задълбочен разговор по мобифона, та чак и с ръце маха и не държи волана. А аз не смея да го задмина, защото не зная кога ще кривне и ще ме размаже.
            Та се чудя, що ги карат тия коли, като се придвижват по-бавно от пешеходец.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              ...
              ... И да чатят.
              На платното.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Преди малко, една пикла със слушалки на ушите, така пресече улицата, че се блъсна в една хонда така, че направо влезе в нея с главата напред.
                Вътре пък беше млада особа от женски пол и стана едно чупене на маникюри....
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Преди десетина-дванадесет години една бабка с 2 пълни пазарски се блъсна в едно мое рено5 докато правех десен завой на центъра на Габрово... даже отнесох викове и малко удари с пазарски чанти (по колата де), ама..нцц, никав зарзават не келепирдисах
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

В България единственото нещо притеснително е антисоциялното поведение на пътя на учасниците в движението.Иначе няма толкова много субекти на пътя.Ако неразделна част от пътното плътно е велоалея по която е бъкано с велосипедисти и хора на скутери,които буквално се движат на 5-6 сантиментра от колата ти и правят всякакви налудничиви маневри пред капакати,става доста по сложно.И всеки път когато завиваш трябва да гледаш в страничното огледало за велосипедисти.А как си карат колелетата дивашки.......като на война.В България единствено ме притеснява поведението на някои талибани,иначе ми е се едно карам лиген.
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Та да ви разкажа една случка от вчера, дето още ме кара да се чудя, аз ли не съм редовен или народонаселението е тоталка избръмчало.
                      Гергьовден. Градът празен. Всички "граждани" заминали по село да муат агнешко.
                      Карам си по централната улица, първа кола от след светофара и естественно не бързам, щото на 30м има друг светофар, който още свети червено. Улицата е от две плътна с по две ленти, разделени от двойна непрекъсната. Та насредата, между два та светофара пресичат келеш на около 20-тина години и около 18 годишна овчица. В момента, в който съм ги достигнал с предния край на колата, килешчето се разперва, все едно ще се хлърли напред. Естественно веднага отцепих съединителя и чукнах спирачката, но така ме напъна бяс отвътре, че малко остана да отворя вратата и като оня виц с "мерника" да го просна на плътното.
                      Помислих да отбия и да ида да го побия ,но имаше коли зад мен и нямаше как. Теглихме му по една звучна с жената и заминахме, но просто още не може да ми го побере акъла, що за идиотщина беше това. Правеше ли си сметка лайното, че ако беше някой по-лабилен, можеше да стане катострофа, или да се уплаши и да завърти волана кам тях и да станат на ваденка, или да ги навре под друг автомобил. Да не говорим, че някой по-кибритлия щеше да запуши движението и да го спука от бой.
                      Абе въобще на тоя народ му клопа на кухо тавана.

Колега,направил си му лоша услуга...Аз в същата ситуация слязох,спрях движението,хванах го за яката и то така се разтреперя,че започна да заеква...Но поне знам,че втори път няма да постъпи така.Аз спрях,ти си спрял,но друг няма да го направи и ще го отнесе(за което то ще си е виновно).Приемам,че съм го превъзпитал поне малко .Аз си им свиря "нервно" без да се притеснявам и съм слизал няколко пъти точно с "възпитателна" цел

Comment

Интересно ми е какво ви е мнението за велосипедистите по бул. България ? При наличие на хомо алей... пардон вело алей и от двете страни на има няма година и половина в цветущо здраве !!!!
                        На мен лично ми идва да си рискувам дясното огледало и да ги набия в храстите или още по добре в стълб .... Криворазбрана демокрация и като се насвириш на подобен дъбилоид той даже среден пръст показва.... ????!!! Как един път не се случи да няма трафик да мога да му обясня на такъв колко точно педераст съм и седалката на колелото колко може да му влезне. Всичкото гъзареене и показност е отвратителен душевен ексхибиционизъм ...
                        Твърдо съм ЗА камери на всяко кръстовище и солени глоби за всички нарушители !!! Не съм безгрешен и аз но съм готов квото сгафя да си платя или отнеса като наказание според закона !

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                          Интересно ми е какво ви е мнението за велосипедистите по бул. България ? При наличие на хомо алей... пардон вело алей и от двете страни на има няма година и половина в цветущо здраве !!!!
                          На мен лично ми идва да си рискувам дясното огледало и да ги набия в храстите или още по добре в стълб .... Криворазбрана демокрация и като се насвириш на подобен дъбилоид той даже среден пръст показва.... ????!!! Как един път не се случи да няма трафик да мога да му обясня на такъв колко точно педераст съм и седалката на колелото колко може да му влезне. Всичкото гъзареене и показност е отвратителен душевен ексхибиционизъм ...
                          Твърдо съм ЗА камери на всяко кръстовище и солени глоби за всички нарушители !!! Не съм безгрешен и аз но съм готов квото сгафя да си платя или отнеса като наказание според закона !
                          Поставям се на мястото на велосипедистите, щото всички ние сме и велосипедисти, пешеходци, че и войници...
                          Има ли алея, или по-безопасно място за придвижване, винаги бих минал от там, просто да не ме потроши някое неизтрезняло, с основно образование и вонящо на чесън келеме с кола-щайга за 600 лв.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Моля, да не се създава вражда между водачи на автомобили, мотористи, пешеходци и най-вече велосипедисти.
                            Като гледам някои хора са опитват да отъждествят велосипедистите с хомосексуалистите - такива екземпляри виждам и на живо, докато съм с колелото и не мога да разбера защо завиждат на колоездачите, особено в натоварените кръстовища, вместо да яхнат по едно колело.

Бих могъл и аз да се оплаквам : и като пешеходец, и като велосипедист, и като водач, защото понякога в рамките на един ден влизам и в трите роли.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

С мотора съм се нагледал многократно на индивиди, които умират от яд, че някой успява да се придвижва по-бързо от тях. Демонстративно са ме засичали, минава ли са в страни, за да не мога да мина или са тръгвали с мръсна газ... Комплексите и манията "да не се минеш" са си епидемия.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                                С мотора съм се нагледал многократно на индивиди, които умират от яд, че някой успява да се придвижва по-бързо от тях. Демонстративно са ме засичали, минава ли са в страни, за да не мога да мина или са тръгвали с мръсна газ... Комплексите и манията "да не се минеш" са си епидемия.
                                Това редовно се случва и с велосипед, но умирам от смях когато на следващият светофар съм пак пред някой такъв изнервен каубой.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X