Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Вчера попаднах на един сайт, оказа се че опитите за поробване на България от Русия са започнали още със стъпването на хан Аспарух по нашите земи.Аз си мисля че Русия прави тези опити още от времето на Големия взрив.Имам съмнения че Нерон е бил прадядо на Сталин а Тутанкамон е бил Руски агент.Содом и Гомор всъщност са първите ядрени бомбардировки извършени от Русия, а потопа е причинен от руско климатично оръжие.Трусовете в Непал са руски опити да изравнят Еверест щото им фърля сянка.Със свръхдълбокия си сондаж в Арктика всъщност са достигнали Йелостоун и повишават налягането в магмената камера за да унищожат САЩ.На всдичко това се противопоставят Рамбо, капитан Планета, капитан Америка, Батман и Супермен.Но те не знаят че английски политик разкри че Путин е съветван от извънземните.Затова се очаква да се появи Чък Норис, а както всички знаем Чък Норис е непобедим, защото всеки косъм от брадата на Чък Норис е от титанова сплав от Русия.
    Ша са сетиш ти.....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Павлине, нищо градивно няма в това, което си написал. Чиста проба заяждане.
      Имало, нямало.
      Въпросът е как да променим нещата.
      Защото пък премълчаването на истината и изкривяването на фактите е много градивно.
      Ще се променят нещата като се промени политиката.
      Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:10.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Защото пък премълчаването на истината и изкривяването на фактите е много градивно.
        Ще се променят нещата като се промени политиката.
        Не.
        Няма.
        Тоя филм вече го гледахме.

Трябва да променим себе си.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• както и да е всеки си има право на мнение (през тези години тори тази фраза девалвира) и правото да си го отстоява, хубаво си говорим тука защото се опознаваме и примерно аз на база тоя опит не бих бил на една маса с Митака и не бих го засегнал на тема колко велика е Америка примерно .. да кажем, та хубаво има си ползи от такива спорове.

Имам само една молба към Павлин понеже го знам отдавна - Павлине ако казваш, че някой цитат или тълкувание са измислени или преиначени - дай своята версия иначе спора минава на версията с емотикони ... а всички знаем накъде отиват такива версии.

Тука водим спор но явно и затова не сме готови още ...

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
          Не.
          Няма.
          Тоя филм вече го гледахме.

Трябва да променим себе си.
          ами да ти кажа Как за тия години доста променихме себе си но проблема е че принципите ни и верите са леко поизгубени ... в моя бранш в момента един човек купи хотел Кемпински Зографски прекръсти го на жена си Маринела и систематично го унищожава в момента за да го превърне в бардак ... както и да - отнесох се от темата

Comment

• Нямах това предвид и знам, че го знаеш, Боянски.
            Вярата сами си я стъпкахме. Ценности, идеали, всичко. С нихилизъм и безогледно отричане. В какво ще възпитаваме децата си да вярват? А без вяра накъде?
            В нищото.
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Нямах това предвид и знам, че го знаеш, Боянски.
              Вярата сами си я стъпкахме. Ценности, идеали, всичко. С нихилизъм и безогледно отричане. В какво ще възпитаваме децата си да вярват? А без вяра накъде?
              В нищото.
              все повече се запитвам за това ... и наистина е тъжно добре, че българите сме си добряци ако таз нашта ситуация на нравите и морала се беше случила в Америка - тази страна там нямаше да издържи и месец преди всички да се избият взаимно ...

Comment

Нямах това предвид и знам, че го знаеш, Боянски.
                В нищото.
                Така е, но вярата може както да помага, така и да вреди.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  вярата е основен инструмент за центробежност и морална регулация в обществото, ако я отричаш рискуваш да те обявя за истински комунист - въпреки, че аз съм заклет атеист всъщност.

Comment

Човек се стреми само към това, в което вярва.

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                    вярата е основен инструмент за центробежност и морална регулация в обществото, ако я отричаш рискуваш да те обявя за истински комунист - въпреки, че аз съм заклет атеист всъщност.
                    "Вяра" в по-широк смисъл.
                    Не това.
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Това че Русия напада България през Добруджа си е откровена лъжа. По-точно България която е била съюзник на Турция и Германия напада Румъния която е била съюзник с Русия. Последва войнишко въстание, абдикация на Фернинанд, национална катастрофа глад и мизерия. Тези събития въобще не са повод за национална гордост. Другите измислени факти също са стъкмени по някакъв си произволен принцип така че да се манипулират хора които не познават историята.

Comment

Човек се стреми само към това, в което вярва.

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------

"Вяра" в по-широк смисъл.
                        Не това.
                        ееее то всеки вярва ако изгубим и широкия смисъл на вярата тогава закъде сме? всеки от нас... всеки вярва в нещо някой в себе си, други в другите или поне повечето вярваме в изхода на някакво наше действие - вярата е в основата на избора на всеки от нас, въпреки, че пък почти винаги избираме в какво да вярваме ... Така че ако липсва вяра в самите ни себе си трябва да търсим обратна връзка от действията си, които да ни насочат в какво да вярваме - на това уча сина си аз (по начин за дете разбира се)
                        вярващия човек е спокоен - той е убеден в себе си, той е силен и умее да разсъждава на база обратна връзка от действителността...

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Това че Русия напада България през Добруджа си е откровена лъжа. По-точно България която е била съюзник на Турция и Германия напада Румъния която е била съюзник с Русия. Последва войнишко въстание, абдикация на Фернинанд, национална катастрофа глад и мизерия. Тези събития въобще не са повод за национална гордост. Другите измислени факти също са стъкмени по някакъв си произволен принцип така че да се манипулират хора които не познават историята.
                        Основния въпрос на Историята не е как и кога а ЗАЩО? ако можеш да ми кажеш защо е било така, както твърдиш и пишеш тогава на база логика, аз макар и не зная фактите ще ти повярвам, иначе пускайки фрази във въздуха не очаквай те непременно да станат "крилати" - не се заяждам.

Comment

Човек се стреми само към това, в което вярва

И когато постигне това, в което вярва, се оказва,че нещо друго ценно се разваля.
                          sigpic

Comment

И когато постигне това, в което вярва, се оказва,че нещо друго ценно се разваля.
                            бъркаш мечтите с вярата
                            но примерно и ти си прав - примерно аз вярвам в себе си и ако постигна себе си значи наистина няма за какво да живея освен да предам вярата в самия себе си на сина ми за да може и той да вярва в себе си ... извинявай но повечето от вас са консервативни хора и аз започнах леко да се отегчавам ...
                            Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:10.

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                              бъркаш мечтите с вярата
                              Вярата не е изолирано понятие от мечтите.
                              sigpic

Comment

Вярата не е изолирано понятие от мечтите.
                                поясни се.

Comment

Working...
                                X