Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С Днём Победы!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПавлине, нищо градивно няма в това, което си написал. Чиста проба заяждане.
Имало, нямало.
Въпросът е как да променим нещата.
Ще се променят нещата като се промени политиката.Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:10.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеЗащото пък премълчаването на истината и изкривяването на фактите е много градивно.
Ще се променят нещата като се промени политиката.
Няма.
Тоя филм вече го гледахме.
Трябва да променим себе си.
Comment
-
както и да е всеки си има право на мнение (през тези години тори тази фраза девалвира) и правото да си го отстоява, хубаво си говорим тука защото се опознаваме и примерно аз на база тоя опит не бих бил на една маса с Митака и не бих го засегнал на тема колко велика е Америка примерно .. да кажем, та хубаво има си ползи от такива спорове.
Имам само една молба към Павлин понеже го знам отдавна - Павлине ако казваш, че някой цитат или тълкувание са измислени или преиначени - дай своята версия иначе спора минава на версията с емотикони ... а всички знаем накъде отиват такива версии.
Тука водим спор но явно и затова не сме готови още ...
---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНе.
Няма.
Тоя филм вече го гледахме.
Трябва да променим себе си.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНямах това предвид и знам, че го знаеш, Боянски.
Вярата сами си я стъпкахме. Ценности, идеали, всичко. С нихилизъм и безогледно отричане. В какво ще възпитаваме децата си да вярват? А без вяра накъде?
В нищото.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНямах това предвид и знам, че го знаеш, Боянски.
Вярата сами си я стъпкахме. Ценности, идеали, всичко. С нихилизъм и безогледно отричане. В какво ще възпитаваме децата си да вярват? А без вяра накъде?
В нищото.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТака е, но вярата може както да помага, така и да вреди.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТака е, но вярата може както да помага, така и да вреди.
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениевярата е основен инструмент за центробежност и морална регулация в обществото, ако я отричаш рискуваш да те обявя за истински комунист - въпреки, че аз съм заклет атеист всъщност.
Не това.
Comment
-
Това че Русия напада България през Добруджа си е откровена лъжа. По-точно България която е била съюзник на Турция и Германия напада Румъния която е била съюзник с Русия. Последва войнишко въстание, абдикация на Фернинанд, национална катастрофа глад и мизерия. Тези събития въобще не са повод за национална гордост. Другите измислени факти също са стъкмени по някакъв си произволен принцип така че да се манипулират хора които не познават историята.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЧовек се стреми само към това, в което вярва.
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
"Вяра" в по-широк смисъл.
Не това.
вярващия човек е спокоен - той е убеден в себе си, той е силен и умее да разсъждава на база обратна връзка от действителността...
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеТова че Русия напада България през Добруджа си е откровена лъжа. По-точно България която е била съюзник на Турция и Германия напада Румъния която е била съюзник с Русия. Последва войнишко въстание, абдикация на Фернинанд, национална катастрофа глад и мизерия. Тези събития въобще не са повод за национална гордост. Другите измислени факти също са стъкмени по някакъв си произволен принцип така че да се манипулират хора които не познават историята.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеЧовек се стреми само към това, в което вярва
И когато постигне това, в което вярва, се оказва,че нещо друго ценно се разваля.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИ когато постигне това, в което вярва, се оказва,че нещо друго ценно се разваля.
но примерно и ти си прав - примерно аз вярвам в себе си и ако постигна себе си значи наистина няма за какво да живея освен да предам вярата в самия себе си на сина ми за да може и той да вярва в себе си ... извинявай но повечето от вас са консервативни хора и аз започнах леко да се отегчавам ...Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:10.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениебъркаш мечтите с вяратаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеВярата не е изолирано понятие от мечтите.
Comment
Comment