Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Да ви заключа или да ви оставя да се дърляте... се чудя.
    Още малко ще погледам доколко може да се самоозаптите и да спорите възпитано - без лични нападки.
    оуп .... сблъсъците между русофили и русофоби са стара лента заради подобни пререкания са убивали хора ...

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
      какво да празнувам днес точно?

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

Украйна никога не е била победител
      Що, първи втори трети украински фронт, те не са ли воювали.Това че са били в състава на СССР не значи че не са съществували.И ако не са победители що правят парад.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        САЩ ли не ни шамаросват?Само дето ако кривнем идват едни сенатори и държавни секретари.
        Погледни през прозореца.

Виждаш ли решетка?

Ако не, значи никой не те шамаросва и си говориш, каквото си искаш.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Що, първи втори трети украински фронт, те не са ли воювали.Това че са били в състава на СССР не значи че не са съществували.И ако не са победители що правят парад.
          Защото Украйна е била ограбена от Русия
          нас пък що Македонците ни мразят

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Погледни през прозореца.

Виждаш ли решетка?

Ако не, значи никой не те шамаросва и си говориш, каквото си искаш.
          Митака е виден русофил аз не го обвинявам за това човека си има право на убеждения - няма да го карам да ги променя предвид интелигентността, и възрастта му ... но аз съм заклет Русофоб това за протокола го пиша

Comment

Митака е виден русофил аз не го обвинявам за това човека си има право на убеждения - няма да го карам да ги променя предвид интелигентността, и възрастта му ... но аз съм заклет Русофоб това за протокола го пиша
            Мога да приема неоценяването на възможността да изказваш публично, свободно и без притеснения това, което мислиш от страна на Орм-чо или някой друг, който или го е нямало още на тоя свят, или е бил второкласник в ония времена....

Но ми е меко казано странно това, че интелигентен човек , като Митака и при това добре запознат с естеството на онази действителност, с лекота пренебрегва този факт.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Има светлина в тунела (дано да не е от идващия влак).
              След известни изцепки, интелигентният тон надделява.
              Темата ще живее.
              Засега.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Мога да приема неоценяването на възможността да изказваш публично, свободно и без притеснения това, което мислиш от страна на Орм-чо или някой друг, който или го е нямало още на тоя свят, или е бил второкласник в ония времена....

Но ми е меко казано странно това, че интелигентен човек , като Митака и при това добре запознат с естеството на онази действителност, с лекота пренебрегва този факт.
                ами убеждения, хората сме известни с това да се убеждаваме и винаги сами себе си ... някой го наричат преработка на информация, други влияние от трети а пък трети както си искат, така или иначе не сме способни да ревизираме (писаната) история но всеки от нас има усет за логика формиращ неговата база за правене на бързи заключения с малко информация и съответно да прави избор, които пък винаги е на тема емоция - кажи ми сега на базата на таз моята философия мога да се сърдя на Митака?

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:52 ----------

Темата ще живее.
                Засега.
                тенкю Как, остави я темата е хубава и е доста важна за подрастващото поколение въпреки, че колко да е важна се едно някой да знае какво е вол, ами няма го даже и в зоологическата градина няма волове - как да знае?

Comment

Ето и в тая тема едно линкче https://www.youtube.com/watch?v=GE023IHaCyE за тия които днес не са успели да го видят. Незнам за вас тавариши но аз настръхвам
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Украина е била в състава на СССР щото е създадена от СССР.
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Ето и в тая тема едно линкче https://www.youtube.com/watch?v=GE023IHaCyE за тия които днес не са успели да го видят. Незнам за вас тавариши но аз настръхвам
                      и аз настръхвам брат Клинър то е направено за да настръхнеш

https://www.youtube.com/watch?v=Gu5u_QrsWO0
                      само извинявай за качеството на линка просто тогава ПТС-ите не са могли да снимат HD

Comment

Ето тази снимка казва много на хора които разбират ...

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Темата ще живее.
                          Засега.
                          Почакай Бондок-Сейнт - ът да удари още едно, две и пак ще си говорим за благоприличен тон

Боянски, бъзикам се

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Украина е била в състава на СССР щото е създадена от СССР.
                            амиии? искам само питам ти виждал ли си наживо вол?

Comment

Защото Украйна е била ограбена от Русия
                              нас пък що Македонците ни мразят

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------

Кат дойдеш лятоска шта вкарам в рлавия път.

Мен ми е интресно пък тез дето тогава приказваха, какво всъщност искаха, за доброто на България ли приказваха или бяха западни агенти.Щото сме слушали свободна европа, приказвали сме по таванчета ма никой не ни слухтял, щото никой не ни е вербувал.А когато имаш контакти с чуждо служби естествено привличаш внимание.После се оказа че някои били и тъй и тъй.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Почакай Бондок-Сейнт - ът да удари още едно, две и пак ще си говорим за благоприличен тон

Боянски, бъзикам се
                                знам разбира се а и ако знаеш досега колко ударих

Comment

Working...
                                X