Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С Днём Победы!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИ тя е....фактологията.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЧе, ядящите корите на дърветата от глад /случвало се е много пъти в историята им/, са едно сбъркано общество в още по-сбъркана държава...
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------
Всъщност цялата политика на Борис 3 и неговия кабинет е всеясна ние сме на страната на Германия зашото тя е имала интерес от Гърция и ако не сме станали част от тях са щели да ни прегазят за един ден, в същото време ние пряко във войната не участваме при Боевете има Румънски, Унгарски Дивизии но Български няма ... а сега подредете ги нещата
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениетова вече си е абсолютен факт!
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------
Всъщност цялата политика на Борис 3 и неговия кабинет е всеясна ние сме на страната на Германия зашото тя е имала интерес от Гърция и ако не сме станали част от тях са щели да ни прегазят за един ден, в същото време ние пряко във войната не участваме при Боевете има Румънски, Унгарски Дивизии но Български няма ... а сега подредете ги нещатаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Ма никой не ни е виновен че винаги сме от страната на булката.Яли не яли ама са победители.Факт.Нападнете ги пък после са сърдете че правили паради.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕстествено, че няма да се противопоставим на Германия, та ние не сме доволни от Версайският диктат и също като тях не искаме да останем в тогавашните/сегашните си граници. Не участваме пряко поради тая пуста неизкоренима русофилия сред широки кръгове от обществото, а за благодарност дъртия грузинец ни ибяви война на 05.09.1944 и ни окупира и болшевизира
и тогава какво празнуваме ??? на 9-ти?
масови убийства на тогавашната интелигенция? лагерите? БГ не е имала нужда от това ние сме били спокойна държава нямало е нужда от Руски зверства! какво празнуваме на 9-ти - празнуваме краха на Българската Държава в съвремието Държава с хилядолетна история и народност
---------- Post added 13-05-2015 at 00:04 ---------- Previous post was 12-05-2015 at 23:51 ----------
от къде черпя информация - от трето лице (освен от историята) близък приятел съм с внука на ей този
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B2%D0%B8%D1%87
за моя дядо Търновски капиталист и неговите спомени няма да говоря ...
Или пък за спомените на рода на жена ми - 4 -то поколение софиянец Родоначалникът им е от Търново инженер по Царско време ...Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:10.
Comment
-
Той абсолютния крах дойде преди 25 години...да нямаме икономика и един самолет да ни пази небето.....Ние не празнуваме 9 май, празнуват го победителите.Сталин допусна две грешки, че продължи на запад и че се спря в Берлин.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТой абсолютния крах дойде преди 25 години...да нямаме икономика и един самолет да ни пази небето.....Ние не празнуваме 9 май, празнуват го победителите.Сталин допусна две грешки, че продължи на запад и че се спря в Берлин.
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
Историята си е История, най-важното е, че нашата държава се развива и получава нова интелигенция не толкова могъща като избитата но има трябват ни още около 50 години да достигнем нивата малко след Освобождението но аз съм оптимист...
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениепак абсолютен факт!
и тогава какво празнуваме ??? на 9-ти?
масови убийства на тогавашната интелигенция? лагерите? БГ не е имала нужда от това ние сме били спокойна държава нямало е нужда от Руски зверства! какво празнуваме на 9-ти - празнуваме краха на Българската Държава в съвремието Държава с хилядолетна история и народностGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКоето ми напомня, колко уместно на държавният герб на НРБ бяха изписани годината на раждането - 681, и годината на кончината - 1944да не мислиш, че всички смехотворни лозунги и други подобни са плод на чиста мисъл - чисто чуство за хумор са!
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеебасимо все едно аз да кажа Хитлер допусна една грешка - че Фон Паулус се предаде при Сталинград ... Митак недейте писа така ангро щото не знаеш в какви неща се забъркваш да аз съм добряк и не се заяждам с хората - всеки има право на мнение но нещата тогава са били такива, че въпреки че съм тотален атеист се моля никога да не се повтарят ...
---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
Историята си е История, най-важното е, че нашата държава се развива и получава нова интелигенция не толкова могъща като избитата но има трябват ни още около 50 години да достигнем нивата малко след Освобождението но аз съм оптимист...
---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХората са дали 27 милиона жертви в тази война и за тях тази дата е събитие - изобщо не е уместно ние да си навираме продажната гага навсякъде.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХората са дали 27 милиона жертви в тази война и за тях тази дата е събитие - изобщо не е уместно ние да си навираме продажната гага навсякъде.Всъщност, си нямате представа какъв точен пич е бил чичко Хитлер в действителност...
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеХората са дали 27 милиона жертви в тази война и за тях тази дата е събитие - изобщо не е уместно ние да си навираме продажната гага навсякъде.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЛошото е, че тия с 27-те милиона по-малко, не са спирали да я врат насам-натам, включително и в милата ни татковина от маса време насамВсъщност, си нямате представа какъв точен пич е бил чичко Хитлер в действителност...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment