Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    И тя е....фактологията.
    мхм, да ти задам прав въпрос знаеш ли защо Съюзниците са бомбардирали София толкова яростно?

Comment

И тя е....фактологията.
      Че, ядящите корите на дърветата от глад /случвало се е много пъти в историята им/, са едно сбъркано общество в още по-сбъркана държава...
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Че, ядящите корите на дърветата от глад /случвало се е много пъти в историята им/, са едно сбъркано общество в още по-сбъркана държава...
        това вече си е абсолютен факт!

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Всъщност цялата политика на Борис 3 и неговия кабинет е всеясна ние сме на страната на Германия зашото тя е имала интерес от Гърция и ако не сме станали част от тях са щели да ни прегазят за един ден, в същото време ние пряко във войната не участваме при Боевете има Румънски, Унгарски Дивизии но Български няма ... а сега подредете ги нещата

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
          това вече си е абсолютен факт!

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Всъщност цялата политика на Борис 3 и неговия кабинет е всеясна ние сме на страната на Германия зашото тя е имала интерес от Гърция и ако не сме станали част от тях са щели да ни прегазят за един ден, в същото време ние пряко във войната не участваме при Боевете има Румънски, Унгарски Дивизии но Български няма ... а сега подредете ги нещата
          Естествено, че няма да се противопоставим на Германия, та ние не сме доволни от Версайският диктат и също като тях не искаме да останем в тогавашните/сегашните си граници. Не участваме пряко поради тая пуста неизкоренима русофилия сред широки кръгове от обществото, а за благодарност дъртия грузинец ни ибяви война на 05.09.1944 и ни окупира и болшевизира
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Ма никой не ни е виновен че винаги сме от страната на булката.Яли не яли ама са победители.Факт.Нападнете ги пък после са сърдете че правили паради.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Естествено, че няма да се противопоставим на Германия, та ние не сме доволни от Версайският диктат и също като тях не искаме да останем в тогавашните/сегашните си граници. Не участваме пряко поради тая пуста неизкоренима русофилия сред широки кръгове от обществото, а за благодарност дъртия грузинец ни ибяви война на 05.09.1944 и ни окупира и болшевизира
              пак абсолютен факт!
              и тогава какво празнуваме ??? на 9-ти?
              масови убийства на тогавашната интелигенция? лагерите? БГ не е имала нужда от това ние сме били спокойна държава нямало е нужда от Руски зверства! какво празнуваме на 9-ти - празнуваме краха на Българската Държава в съвремието Държава с хилядолетна история и народност

---------- Post added 13-05-2015 at 00:04 ---------- Previous post was 12-05-2015 at 23:51 ----------

от къде черпя информация - от трето лице (освен от историята) близък приятел съм с внука на ей този
              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...B2%D0%B8%D1%87
              за моя дядо Търновски капиталист и неговите спомени няма да говоря ...

Или пък за спомените на рода на жена ми - 4 -то поколение софиянец Родоначалникът им е от Търново инженер по Царско време ...
              Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:10.

Comment

Той абсолютния крах дойде преди 25 години...да нямаме икономика и един самолет да ни пази небето.....Ние не празнуваме 9 май, празнуват го победителите.Сталин допусна две грешки, че продължи на запад и че се спря в Берлин.

Comment

Той абсолютния крах дойде преди 25 години...да нямаме икономика и един самолет да ни пази небето.....Ние не празнуваме 9 май, празнуват го победителите.Сталин допусна две грешки, че продължи на запад и че се спря в Берлин.
                  ебасимо все едно аз да кажа Хитлер допусна една грешка - че Фон Паулус се предаде при Сталинград ... Митак недейте писа така ангро щото не знаеш в какви неща се забъркваш да аз съм добряк и не се заяждам с хората - всеки има право на мнение но нещата тогава са били такива, че въпреки че съм тотален атеист се моля никога да не се повтарят ...

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

Историята си е История, най-важното е, че нашата държава се развива и получава нова интелигенция не толкова могъща като избитата но има трябват ни още около 50 години да достигнем нивата малко след Освобождението но аз съм оптимист...

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                    пак абсолютен факт!
                    и тогава какво празнуваме ??? на 9-ти?
                    масови убийства на тогавашната интелигенция? лагерите? БГ не е имала нужда от това ние сме били спокойна държава нямало е нужда от Руски зверства! какво празнуваме на 9-ти - празнуваме краха на Българската Държава в съвремието Държава с хилядолетна история и народност
                    Което ми напомня, колко уместно на държавният герб на НРБ бяха изписани годината на раждането - 681, и годината на кончината - 1944
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Което ми напомня, колко уместно на държавният герб на НРБ бяха изписани годината на раждането - 681, и годината на кончината - 1944
                      ахахахааа да, виж сега ония останали художници и хералдици, предвид това, че поръчителите им са тотални простаци (имам предвид ЦК) са имали доста добро чувство за хумор да не мислиш, че всички смехотворни лозунги и други подобни са плод на чиста мисъл - чисто чуство за хумор са!

Comment

• Хората са дали 27 милиона жертви в тази война и за тях тази дата е събитие - изобщо не е уместно ние да си навираме продажната гага навсякъде.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
                          ебасимо все едно аз да кажа Хитлер допусна една грешка - че Фон Паулус се предаде при Сталинград ... Митак недейте писа така ангро щото не знаеш в какви неща се забъркваш да аз съм добряк и не се заяждам с хората - всеки има право на мнение но нещата тогава са били такива, че въпреки че съм тотален атеист се моля никога да не се повтарят ...

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

Историята си е История, най-важното е, че нашата държава се развива и получава нова интелигенция не толкова могъща като избитата но има трябват ни още около 50 години да достигнем нивата малко след Освобождението но аз съм оптимист...
                          Не се заяждам.Аз съм също атеист, поне по това сме на едно мнение.Обаче не споделям оптимизма ти.Тази държава е обречена точно щото все се уповаваме на нечий гръб.Просто нямаме желанието да се управляваме сами.Както казва един познат - защо аз да се мъча когато има кой.Важното е да има кинти.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Хората са дали 27 милиона жертви в тази война и за тях тази дата е събитие - изобщо не е уместно ние да си навираме продажната гага навсякъде.
                          Това си ни е типична балканска черта.И сега бат Бойко дава непоискан акъл на македонците.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Хората са дали 27 милиона жертви в тази война и за тях тази дата е събитие - изобщо не е уместно ние да си навираме продажната гага навсякъде.
                            Лошото е, че тия с 27-те милиона по-малко, не са спирали да я врат насам-натам, включително и в милата ни татковина от маса време насам Всъщност, си нямате представа какъв точен пич е бил чичко Хитлер в действителност...
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              те са ги дали предимно в лагерите във войната са доста по-малко ако искаш ще ти дам един филм за историята на САЩ тогава за теб ще е важно да съпоставиш начина на манипулиране на масата от хора - не са аналогични а са направо идентични.

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                Лошото е, че тия с 27-те милиона по-малко, не са спирали да я врат насам-натам, включително и в милата ни татковина от маса време насам Всъщност, си нямате представа какъв точен пич е бил чичко Хитлер в действителност...
                                Ние сме дупедавци - не сме се опълчили нито на Хитлер, нито на Сталин, затова всички са ни работили яко.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X