Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако ходите в Гърция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Нещата по скоро опират до принципи,ценности и морал.......Те са винаги над всички закони
    Е тия ценности ги няма отдавна.....каква ценност е да предадеш, тоя дет иска да те освободи....иде реч за Левски....някой да не си помисли Съветският съюз...)
    Искам за циганите трудови войски, да чистят канавките на Петрохан, за да си изкарват прехраната...и парите от винетките да им се дават за свършена работа...а не да крадат и да взимат неправомерно помощи...искам парите който ни се дават да се усвоят по пред значение...а не като бившият кмет на София..дет за първи път асфалтира отсечката от Феята до Орлов мост...ебати вълнолома....да му гласуваме доверие да прави магистрали...дето за нищо не стават.....сещате се за кой говоря...и за втори път примиер да го направим.....Ае не ми се говори...оти ще наскачат леви...десни....и средни, който не знаят за какво скачат.....оти така им изнася....тоез шуробаджанащината няма край при нас....
    При управляващите е важно Фирмата...тоез, фирмата която изпълнява поръчките....да е приближена......трябва да снася....златни яйца за управляващите и запартъци за народа..
    Last edited by Бобби; d.m.y г., 22:05.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Е тия ценности ги няма отдавна.....каква ценност е да предадеш, тоя дет иска да те освободи....иде реч за Левски....някой да не си помисли Съветският съюз...)
      Искам за циганите трудови войски, да чистят канавките на Петрохан, за да си изкарват прехраната...и парите от винетките да им се дават за свършена работа...а не да крадат и да взимат неправомерно помощи...искам парите който ни се дават да се усвоят по пред значение...а не като бившият кмет на София..дет за първи път асфалтира отсечката от Феята до Орлов мост...ебати вълнолома....да му гласуваме доверие да прави магистрали...дето за нищо не стават.....сещате се за кой говоря...и за втори път примиер да го направим.....Ае не ми се говори...оти ще наскачат леви...десни....и средни, който не знаят за какво скачат.....оти така им изнася....тоез шуробаджанащината няма край при нас....
      При управляващите е важно Фирмата...тоез, фирмата която изпълнява поръчките....да е приближена......трябва да снася....златни яйца за управляващите и запартъци за народа..

Да му мислят младите ние сме бита карта.........
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

ще станем държава, когато замените думата "народ" с думата "нация"

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        това със строителните войски тъй наречените паравоенна конструктивна структура ги знам и мисля че бяха за добре ако знаеш колко "турчета" взеха занаят че и ценз и сега имат строителни фирми из Делиормана и Кърджалийско ехее - стар кадър на СВ съм аз ... Ефрейтор Марков Дивизия ГУСВ 3250 Главен отговорник бюро по ОРС (организиране работата по строитеслството)

Comment

И те така :

http://dnes.dir.bg/news/pobedata-siriza-19395884?nt=4
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Мразя да съм прав ... засега Ники ми дължи няква убава ракия но... все пак сряда е вдругиден

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
              Мразя да съм прав ... засега Ники ми дължи няква убава ракия но... все пак сряда е вдругиден
              Чакай сега, бързаш... Да си говорим/пишем утре!

пс: За ракията се разбрахме - дължа ти я; въпроса е дали ти не ми дължиш едно Хамериканско
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                Чакай сега, бързаш... Да си говорим/пишем утре!

пс: За ракията се разбрахме - дължа ти я; въпроса е дали ти не ми дължиш едно Хамериканско
                така си е - утре ще видим ! иначе и без бас хамериканското го имаш кът мина през ЕВ а скоро ще ми се наложи

Comment

Я да питам нещо конкретно пътувалите тия дни надолу, например Кайо. Събират ли вече пътни такси по магистралата до Солун?
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

По тая от Кавала за Солун събират. 2.40 евро. Сигурно и за Солун събират. Няма да ни пропуснат. Като гледам са подготвили още на границата да плащаме.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

За това питах. Иначе тук
                      http://www.vinetki.eu/gurcia-vinetki-putni-taksi.html
                      няма постове за такси по пътя от Кулата до Солун.
                      И втори въпрос. Още ли е по-добре да се минава покрай Керкини (Бутковския гьол) или през Серес?
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Click image for larger version

Name:	1450857_796748777081377_8393142074299462171_n.jpg
Views:	1
Size:	29.1 Килобайта
ID:	2342733

Comment

[ATTACH]146299[/ATTACH]
                          пъхаш БГ карта и показваш на ЦиПрасчо елегантен жест от 3 пръста, с преобладаващ среден...
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                            пъхаш БГ карта и показваш на ЦиПрасчо елегантен жест от 3 пръста, с преобладаващ среден...
                            Чък Норис е успял да изтегли 70 евро от гръцки банкомат!

Comment

Е сега е времето да са направи някое евро в Гърция
                              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Чък Норис е успял да изтегли 70 евро от гръцки банкомат!
                                Не е вярно, автомата е предложил на Чък Норис да изтегли 70 евра.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X