Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако ходите в Гърция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    Миналата седмица румънка си плащаше с карта хотела на семейството на прибиране от Гърция. Питам я как е там, приемат ли карти, а тя вика - не, само в брой. Та в началото на банковата ваканция си е било стресиращо, не знам сега как е.
    В Солун на пристанището всички разплащания са в брой...
    Ама това не промена факта, че БобоМ май ми дължи един ЖимБийййййййммм.... Дали все пак да не му го опростя?
    166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
    x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Ама това не промена факта, че БобоМ май ми дължи един ЖимБийййййййммм.... Дали все пак да не му го опростя?

Ти пък Жин Бийм,много тънко бе............ Джонка,Джонка
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Ти па... Он да не е грък, та да му го опрощаваш
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• до nhg

Дъртий,кво стана с оня тревуляк?Сложи и една шепа black piper -extra qwality зърна като на филипинка.... Айди обади се,чи ша налеим по един Йоахни Валкер със синята артиа на шишето
          Last edited by vilika1973; d.m.y г., 15:38.

Comment

• Бах мааму - http://www.moreto.net/novini.php?n=295824&c=03
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              ба? грък мое ли да кара самоует? винаги съм мислил че само пият узо и се пецкат

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                ба? грък мое ли да кара самоует? винаги съм мислил че само пият узо и се пецкат

И после не си плащат сметката Абе балканска работа, яли, пили............не плащали.............и после плакали

Comment

aaa Жима Бийм го имаш! след месец има път към тебе и носим съвсем истинска ботилка с бандерол значи!

---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  И после не си плащат сметката Абе балканска работа, яли, пили............не плащали.............и после плакали
                  гръцка му работа ама са си добре тяхното мами рогато и са пак ше са добре - дигали ДДС-то пфуу

Comment

• аз само не мога вдена,ко сички квичат за гръцката "криза"....она е мноу благоприятна за нас....мъ малко народ го вдева.....
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                      аз само не мога вдена,ко сички квичат за гръцката "криза"....она е мноу благоприятна за нас....мъ малко народ го вдева.....
                      Копеле бъркаш малко....това да не е бивша Югославия...да пренасяме петрол, кашкавал...и т,н...не случайно каза някъде, че византиците са по големи тарикати от евреите....
                      Но все пак имаш право......но нишата там е много тънка...
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Копеле бъркаш малко....това да не е бивша Югославия...да пренасяме петрол, кашкавал...и т,н...не случайно каза някъде, че византиците са по големи тарикати от евреите....
                        Но все пак имаш право......но нишата там е много тънка...

Сега като ги напънат с големите данъци и още по голямо свиване на бюджета ще научат къде кензат гладните А и византийците срещу евреите да тичат пак не могат да ги стигнат В Америка ако си евреин или поне баща ти е такъв само поради тази причина ти дават американски паспорт.А ако грък отиде и каже дай ми паспорт щото сам грък ще го ритат по кокалчетата от Лос Анджелис до Солун Извън Гърция никой не ги брои за население

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                          Сега като ги напънат с големите данъци и още по голямо свиване на бюджета ще научат къде кензат гладните А и византийците срещу евреите да тичат пак не могат да ги стигнат В Америка ако си евреин или поне баща ти е такъв само поради тази причина ти дават американски паспорт.А ако грък отиде и каже дай ми паспорт щото сам грък ще го ритат по кокалчетата от Лос Анджелис до Солун Извън Гърция никой не ги брои за население
                          тук за евреите си у гуема гршкъъъъъ,юдейството се предава по майчина линия.....
                          Last edited by Кайо; d.m.y г., 09:24.

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                            тук за евреите си у гуема гршкъъъъъ,юдейството се предава по майчина линия.....

Верно че беше така

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                              Верно че беше така
                              беше и още е

Comment

Working...
                              X