Известие

Collapse
No announcement yet.

Срамът на един народ.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Да бе! Ако някой действително иска да съсипе щатите, просто трябва да ни присъедини към тях. Давам им макс. 10г, послееее.........
    ))........Е не, бе...)

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Бат Сали Президент))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ааа, няма изтраем 10г, скоро ще се почне шистовия газ, само гледайте...
      Пс Златото го взеха вече, ама нали знаете "апетита идва с яденето"
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Всички за напускане на страната говорите, ама колко от вас ще отидат в любимата Русия да поживеят, хм?
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Аз, дори вече съм правил опити ама е адски трудно за гражданство и работа.Трее да има липса на специалисти някой да ти хареса и да ти признаят дипломите, ако не държиш приравнителни изпити, за нелегална работа без договори и осигуровки забрави.Малко ми е късно пък и идеята не е да се изсулиш а да си решим проблемите в държавата.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

То понеже в Русия проблеми никакви! Демокрацията им е 6+, икономиката им е прекрасна, стандарта на живот е феноменален, образование, здравеопазване и те... Престъпност и мафия няма, работа бол, заплатите хубави...
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

И аз това все съм чудил на всякакви "русофили" в различните им разновидности и съм ги питал с какво любимата им Русия е за пример пред "Запада", с какво го превъзхожда в социално-икономически, морален, цивилизационен или какъвто и да е друг положителен аспект. До момента смислен отговор на съм получавал, само някакви мъгливи пропагандни клишета от миналото, без всякъв смисъл и стойност естествено.
              Ако беше толкова прекрасен живота в Русия защо потомството на цялата им олигархия начело с Путин пребивава все из омразния Запад? Парите на тази олигархия заграбени след разпада на СССР пак на Запад си ги кътат съветските другари.... що така? Родните хайдуци работят по същите идентични схеми, само дето мащабите на грабежа тук са разбираемо доста по-малки. Цялата разруха случила ни се след 89-та си е напълно по руски образ и подобие, по схемите на КГБ за източване и диверсии в съчетание с крадливата и продажна родна БКП/ДС агентура, която руснаците си имат тук в изобилие. Така че, съвсем не намирам за уместно да се обвинява Запада за настоящето ни дередже... кучето е заровено около Кремъл, не другаде, от там идва вонята...ако трябва да сме коректни и съблюдаваме фактите от настоящето и близкото и по-далечно минало.
              Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Аз не познавам нито един успешно реализирал се в живота човек и който да е русофил.

Същевременно всичките русофили, които познавам, по времето на соц-а са се радвали на добър привилегирован живот а днес нещата им буксуват.

Накратко русофилството няма нищо общо с Русия, по същия начин, както и омразата към запада няма нищо общо със запада. Това е просто един начин да оправдаеш собствените си неудачи с обстоятелства вън от теб самия.
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:24.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Аз не познавам нито един успешно реализирал се в живота човек и който да е русофил.....
                  Грешиш - Станишев е такъв. Каквото откъдето можа го прибра...
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Как пък един българофил не се роди в тая държава след Левски и Ботев? Всичките русофили, путинофили, педофили... айде...
                    Last edited by gboiaj; d.m.y г., 16:27.
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                    Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                    Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
                      Как пък един българофил не се роди в тая държава след Левски и Ботев? Всичките русофили, путинофили, педофили... айде...
                      Има такъв!
                      Родил се е на 16 01. 1963-та година в Кюстендил!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Браво българи, доживяхме Доган да защитава България.Бойко чака внуче и му е през дедовия...то и затова четири заптиета охряняваха Левски а не се намериха 4 българина да го освободят.Иначе българина е юнак веее...весели празници и не мърдайте от вкъщи пазете си сланината и ракията, демек българщината.Весели празници.

п.п.Коледа празник ли е или повод за напиване?
                        Attached Files
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:34.

Comment

Аз викам поне на Коледа да не си изливаме публично душевния ме.зис.

За тъпака, Коледа може да бъде и повод за напиване, редом с всички останали поводи.

Но за огромен брой хора по земята, Коледа е най-светлият празник.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Уважил съм правото на празник на вярващите, но живота си върви.Празнувайте...България може да почака.За мен е ден като ден.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Аз викам поне на Коледа да не си изливаме публично душевния ме.зис.

За тъпака, Коледа може да бъде и повод за напиване, редом с всички останали поводи.

Но за огромен брой хора по земята, Коледа е най-светлият празник.
                              днес видях моя приятел Асаф и понеже съм много зле го питам как са празниците и той - да празнувам? кво?

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                днес видях моя приятел Асаф и понеже съм много зле го питам как са празниците и той - да празнувам? кво?
                                Аз знам, че ако повече хора разбират, какво точно се празнува на Коледа и празнуват, защото са мотивирани да го правят, няма да я има и тази тема и по-точно - нейното заглавие.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X