Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицаите отново си върнаха извънредните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Classicalfamaniac Покажи съобщение
    Не те спират, ама друг път. Изглежда никога не си бил жертва на рекет.
    Вярваш ли ? Не съм бил . Или поне съм си бил виновен и са си писали как си му е реда . Вярвай в повечето случаи си минаваш и без двадесетачка защото ги мързи да пишат .
    Не ти пожелавам да го изпитваш
    Мерси
    Примери безброй: "Ние с колегата видяхме друго." "За вас жълто, за нас червено." и т.н.
    А на жълто се минава викаш .
    Аз се чудех защо пролетта в София един искаше да се бие защото съм бил спрял на жълто .. ето защо е било явно .
    Интересното е ,че беше 147-ца ..ама това е тема на един друг разговор .
    Last edited by Sunny; d.m.y г., 19:43.
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Забележи че никъде няма знак задължителна минимална скорост 120. Като искаш да спираш плавно, намаляш още на подхода към изходът на магистралата. Съгласен съм че има недообмислени постановки, но ...
      Въпрос на светоусещане е явно - или спазваш правилата, или не. Това че дадено правило е тъпо или не ти харесва не го отменя. Един юнак ми обясни че на десен завой, от дясна лента не дава мигач, щото е излишно. Ако го глобят за това, сигурен съм че и той ще изреве че го рекетират.
      Какъв възпитателен ефект има обозначена камера с радар?
      Проблемът е че тези седят на скришом при Фжъмбото заради екстремното ограничение където ще хванат някого лесно, но никога не застават на 300 метра от там на разбитото околовръстно, където е много по-опасно да се кара бързо но няма да хванат никой защото ще се виждат от далече
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Вярваш ли ? Не съм бил .

Мерси

Аз се чудех защо пролетта в София един искаше да се бие защото съм бил спрял на жълто .. ето защо е било явно .

На жълто се минава, само когато нямаш възможност да спреш т.е. прекалено късно е.Аз тука те така и аз си тълкувах правилника по български и не спирах на жълто докато един път не го изпуснах и олекнах ала минут с 250 еврейчета Да видиш после как от 500м спирам на жълто
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Предвид възможността ми да бъда от двете страни на "монетата", успявам да видя от първо лице как се надъхват едни срещу други... Всеки, който е спрян след като е управлявал МПС, най-малкото е на 18г, което бил следвало да има поне наченки на мисловна дейност! Сериозно ли не може да се справиш с дадена ситуация, която не те удовлетворява? Или най-лесното е да се храним един друг по интернет, а на живо да се "разбираме". Не ми пробутвайте приказки от 1000 и една нощ, всеки му е пределно ясно, че няма как да ти вземат парите от джоба. За тези които просят, един тел разговор със 112 и да изчезват от системата. Най-лесно е да изгониш полицай, вс са срещу тях. Въпросът е друг. Ще се лаем един срещу друг или ще изчистим мършата? Всеки страда от мършата, едни от колегите си, слагаки вс под общ знаменател, други от войната по улиците, мислейки че 50лв ще го спасят винаги
          Нямам нищо против да отговоря на какъвто и въпрос да е, стига да помогна да се разясни ситуацията, защото малко хора се замислят през каква призма преминава истината чрез медията
          Поздрави и безаварийно
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
            Предвид възможността ми да бъда от двете страни на "монетата", успявам да видя от първо лице как се надъхват едни срещу други... Всеки, който е спрян след като е управлявал МПС, най-малкото е на 18г, което бил следвало да има поне наченки на мисловна дейност! Сериозно ли не може да се справиш с дадена ситуация, която не те удовлетворява? Или най-лесното е да се храним един друг по интернет, а на живо да се "разбираме". Не ми пробутвайте приказки от 1000 и една нощ, всеки му е пределно ясно, че няма как да ти вземат парите от джоба. За тези които просят, един тел разговор със 112 и да изчезват от системата. Най-лесно е да изгониш полицай, вс са срещу тях. Въпросът е друг. Ще се лаем един срещу друг или ще изчистим мършата? Всеки страда от мършата, едни от колегите си, слагаки вс под общ знаменател, други от войната по улиците, мислейки че 50лв ще го спасят винаги
            Нямам нищо против да отговоря на какъвто и въпрос да е, стига да помогна да се разясни ситуацията, защото малко хора се замислят през каква призма преминава истината чрез медията
            Поздрави и безаварийно
            +1
            Поздрави .
            Ако имаше все още репутация бих ти дал колкото е възможно .
            Поклон

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            На жълто се минава, само когато нямаш възможност да спреш т.е. прекалено късно е.Аз тука те така и аз си тълкувах правилника по български и не спирах на жълто докато един път не го изпуснах и олекнах ала минут с 250 еврейчета Да видиш после как от 500м спирам на жълто

Не знай страх кучето а ?
            А как бързо се учи .
            Те хората затова им викат "бели държави"
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

В днешни времена по нашите ширини е модерно да влизаш в ролята на жертва............което всъщност е доста унизително.А призмата през нашите медии е продажна и евтина...........като платената ни любов.Зимат по 10 бона заплата не за да са от ползва на общественоста, а за да показват съири със заставки от филм на Тарантино.
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:08.

Comment

Удоволствието е взаимно, когато се срещне Човек с Човек. Смисълът се губи утре като спра поредният "оборотен", а теб те спре "чичкото с мустаките и СОЦ мислене". Уважението е взаимно, когато непознати ни помогнат да избутаме патрулката от пътя, след като се е повредила отново, тъй като парите за поддръжка са отишли за нови Аудита на 240те ВИПа, а също и когато спре мъж да благодари, че вчера колеги са помогнали на жена му като са й сменили спукана гума, вместо да и "свалят кожата" със случайна Пътна помощ...
                Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Всичко е въпрос на навик..Който се е научил да спазва правилника ще го спазва винаги.Тези дето са велики на пътя никога няма да го спазват ! Елате в Италия да видите как се кара в България ще ви се стори песен.Тук 99% не спазват правилника и по мой наблюдения май и не го знаят !Никога не пускат мигачи,не спазват дистанция за тях няма ляво стоящи и десни стоящ на пътя !Понякога за да не обикалят на еднопосочен път влизат в насрещното за по бързо !Абе какво да ви разправям трябва да се види и изпита.Мен най редовно си ме засичат....не си ползвам предимството или му надуя клаксона и оня набие спирачки. Откачалки са тия жабари !
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                  sigpic

Comment

Жълтото не е за влизане, а ти дава възможност да излезеш ако си влязъл на зелено.Ако не можеш да излезеш на зелено по-добре не влизай.
                    Едно време работех в един хотел, шефа един ден събра персонала и вика - в други ден ще имаме внезапна проверка от ХЕИ, глейте всичко да е наред.Който няма медицинска книжка да не идва на работа/това за кухнята/.Та така и с предупрежденията за камери и радари и прочие.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                      Поздрави и безаварийно
                      Нещо не си разбрал и го играеш "гузен негонен бяга"
                      Хранилките за които говоря не ги правят полицаите.
                      Те очевидно само изпълняват нечие нареждане. Сред тях има и мърша, както и във всеки друг занаят.

Питането ми е кой измисли ограничение, което изисква почти аварийно спиране на трилентов еднопосочен път на който може самолет да кацне?

Очевидно не са тези от патрулката.

Питам кой? и докога ще търпим това?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Еко прав си за тези малоумни ограничения.Но те не са сложени от служители на кат, А виновен е Бойко господа който ни натрапи тая женица кака Данче Фъндъкова която вече 2 мандата хал хабер си няма какво точно трябва да прави.И другото недоразумение от женското царство на Бойко Лиляно моме.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                          Еко прав си за тези малоумни ограничения.Но те не са сложени от служители на кат, А виновен е Бойко господа който ни натрапи тая женица кака Данче Фъндъкова която вече 2 мандата хал хабер си няма какво точно трябва да прави.И другото недоразумение от женското царство на Бойко Лиляно моме.
                          Е ти ги - http://www.moreto.net/novini.php?n=297224

Comment

Тия простотии ги имаше много преди Бойко и Фандъкова.
                            Даже Бойко беше първия, който премахна това пред караулките на КАТ да се минава с 40 като на парад.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Магистралата е съоръжение да ти осигури бързо удобно и безопасно привдижване от точка А до т.Б.В този смисъл изхода от магистралата и включването в нея трябва да става с нарочно платно за намаляване на скороста а не целия поток коли да намялява екстрено заради Джъмбо бензинистанции и хепита.Или проектанта трябва да предвиди това или който строи търговски обекти в близост до магистрала да се бръкне за обособяването на такава ленти а не да набучват знаци през 50 метра.Иначе това не е магистрала а междуградски път.

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                                Вярваш ли ? Не съм бил . Или поне съм си бил виновен и са си писали как си му е реда . Вярвай в повечето случаи си минаваш и без двадесетачка защото ги мързи да пишат .

Мерси

Нека разгледаме закона:
                                4. жълта светлина - означава "Внимание, спри!". Това не се отнася само за онези от водачите, които в момента на подаването на този сигнал, след като им е било разрешено преминаването, са толкова близо до светофара, че не могат да спрат, без дасъздадат опасност за движението.
                                Да, на жълто се минава. Абсолютно винаги минавам, когато не мога да спра достатъчно плавно. Вече имам една 164-ка тотал ударена отзад, само за протокола! Ако искаш, може да спираш рязко на жълто всеки път, щом то светне, колата си е твоя, главата също. Аз когато се опитаха да ме рекетират, съм преценил пътната обстановка, която не позволява да спра безопасно и съм продължил. Закона ми дава това право. Важното е, че не ми е светнало червено.

От моя опит с милицията, точните и съвестни хора в нея са грубо около 10% , останалите са просто престъпници в униформи. При това положение, не знам от къде имаш толкова вяра в мвр, още повече, че никога няма да те рекетира, като това се случва постоянно. Но това си е твоя воля.

Само който са се пробвали да го рекетират ще ме разбере, другите да не ми обръщат внимание.

1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Working...
                                X