Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицаите отново си върнаха извънредните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само днес в рамките на 40 минути един не спря на стоп и едвам не ме отнесе, спаси ме един друг дето беше паркирал на ъгъла на кръстовището и ми отнемаше видимоста та намалих.Ако се бях възползвал от предимството сляпо, сега или колата за скраб или аз в гипс.Една мацка после мина начервено, откровено червено като ме заобиколи отляво.На следващия семафор забрави да тръгне щото пишеше статус във фейса може би.Нито една кука на никое кръстовище.Да го кажем така - ако се въведе ред,просто ще се види че голямата работа е просто душевен клошар.Що не отидем в Германия Швейцария и т.н да спираме на две паркоместа да паркираме на пешеходни пътеки да минаваме на червено и т.н.Иначе все приказваме как е в Европа, ма пък не искаме да стане като в Европа щото тогава ще лъсне че синджирчето е позлатено и ролекса е мейд ин чина.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      СТрахотно нещо са средствата за масова дезинформация, както и вероятно данните който МВР удобно им е подало точно в този момент, като оставим настрана факта че данните може и да не са верни.....
      Интересно ми е друго - може би изведнъж заради охлабения контрол народа изведнъж някак си е почнал повече да пие и да кара......може би това го е имало и преди, но пък не е представяно по този начин......или изобщо не е било нужно да се представя защото тогава стимулите за залавяне са били туширани с пари......
      ПРеди година аз съм имал вредния навик да обърна два джина и да си яхна кочината......изведнъж затегнали положението, върнали правомощията на куките и аз изведнъж съм се променил заедно с хилядите на моя хал.......ебаси трансформацията.......затананиквам си песента на Васко кеца - "Чудо ли е станало със мен......"
      едва ли си се променил просто си заменил двата джина с три ракии а и виж сега то си има и философия тука значи зависи закъде пътуваш

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Само днес в рамките на 40 минути един не спря на стоп и едвам не ме отнесе, спаси ме един друг дето беше паркирал на ъгъла на кръстовището и ми отнемаше видимоста та намалих.Ако се бях възползвал от предимството сляпо, сега или колата за скраб или аз в гипс.Една мацка после мина начервено, откровено червено като ме заобиколи отляво.На следващия семафор забрави да тръгне щото пишеше статус във фейса може би.Нито една кука на никое кръстовище.Да го кажем така - ако се въведе ред,просто ще се види че голямата работа е просто душевен клошар.Що не отидем в Германия Швейцария и т.н да спираме на две паркоместа да паркираме на пешеходни пътеки да минаваме на червено и т.н.Иначе все приказваме как е в Европа, ма пък не искаме да стане като в Европа щото тогава ще лъсне че синджирчето е позлатено и ролекса е мейд ин чина.
      аааа аз моя ролекс си го намерих преди 5 години на Какао Бич на плажа ай моля ти са
      Иначе би било добре да живеем в полицейска държава, Америките са таката и Швейцария е такава и затова там има ред но не мисли, че ситуациите на пътя са много по-различни от тези тука, от скромния ми опит съм извел заключение, че хората навсякъде по света сме си едни и същи.

Comment

Прав си, че сме едни и същи. Там обаче не владеят селския тарикатлък.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
          Прав си, че сме едни и същи. Там обаче не владеят селския тарикатлък.
          където и да е там не само владеят селския тарикатлък ами и много повече
          или иначе казано - на село ми показаха карате а в Албена ми пуснАха Челентано, бате

проблема при нашта полиция е че тя продължава да бъде не регулативен а репресивен орган и като се има предвид, че ние сме още в някакво детство във всяко едно отношение хубавото е че полицията бидейки репресивен орган все пак се е очовечила за тия двайсе и кусур години ...

Comment

Карането пил или без тефтер в общия случай се дължи на формиран с годините манталитет.
            Причините за това основно са в "похватите" на самите контролиращи.
            Сега ако допуснем, че контролиращите са вече духовно пречистени, ще е необходимо и известно време за да се промени и манталитетът на шофьорите.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Хм.......манталитета на бг шофера ще се промени тогава, когато вземеш дебелата тояга.Тоест сурови и жестоки закони.Предлагам следните промени като точки:

1. За неплащане дори на един фиш от 10 лв до период от три месеца влизане в затвора без съд, и неизлизане докато не се плати дължимата сума+престоя му в затвора и всички разноски на държавата които са били направени по неговото вкарване в затвора. Така е в Холандия.

2. За каране без книжка 10 години затвор.

3. За превишаване на допустимата максимална скорост с над 40км/ч. отнемане на книжката и изпращане на водача на провервочен.При второ такова нарушение отнемане правата да управлява мпс доживот.

4. Употребата на каквото и да е количество алкохол, отнемане на книжката за 5г. и след това изпращането на водача на провервочен.При повторно нарушение отнемане правата на водача да управлява мпс до живот и глоба от 10 000 лв.

5. Преди издаването на книжка взимане на проба от кръвта за наличието на наркотични вещества на бъдещия водач.При наличието на такива забрана да управлява мпс 10г. ,след това наново изпити и пак проби.

6. Полицаите да могат да проверяват спрения водач освен за алкохол и за наличието на наркотични вещества в кръвта или по ръцете с натривки.При установяване на каквито и да е контакти на лицето с наркотици отнемане на книжката за 10г. , при повторно нарушение отнемане на книжката до живот и глоба от 100 000 лв.

Само след приемането на тези точки в България ще спрат убийствата на пътя.
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 17:09.
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                Хм.......манталитета на бг шофера ще се промени тогава, когато вземеш дебелата тояга......
                7 - Във всяка патрулка да има и картечница за да може закоравелите нарушители да бъдат разстрелвани намясто

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                  Хм.......манталитета на бг шофера ще се промени тогава, когато вземеш дебелата тояга.Тоест сурови и жестоки закони.Предлагам следните промени като точки:

1. За неплащане дори на един фиш от 10 лв до период от три месеца влизане в затвора без съд, и неизлизане докато не се плати дължимата сума+престоя му в затвора и всички разноски на държавата които са били направени по неговото вкарване в затвора. Така е в Холандия.

2. За каране без книжка 10 години затвор.

3. За превишаване на допустимата максимална скорост с над 40км/ч. отнемане на книжката и изпращане на водача на провервочен.При второ такова нарушение отнемане правата да управлява мпс доживот.

4. Употребата на каквото и да е количество алкохол, отнемане на книжката за 5г. и след това изпращането на водача на провервочен.При повторно нарушение отнемане правата на водача да управлява мпс до живот и глоба от 10 000 лв.

5. Преди издаването на книжка взимане на проба от кръвта за наличието на наркотични вещества на бъдещия водач.При наличието на такива забрана да управлява мпс 10г. ,след това наново изпити и пак проби.

6. Полицаите да могат да проверяват спрения водач освен за алкохол и за наличието на наркотични вещества в кръвта или по ръцете с натривки.При установяване на каквито и да е контакти на лицето с наркотици отнемане на книжката за 10г. , при повторно нарушение отнемане на книжката до живот и глоба от 100 000 лв.

Само след приемането на тези точки в България ще спрат убийствата на пътя.
                  Убийствата по пътищата са заради превишена скорост и неправилно изпреварване, алкохола и наркотиците са много назад. Първо трябва да се намали скоростта!
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                    Убийствата по пътищата са заради превишена скорост и неправилно изпреварване, алкохола и наркотиците са много назад. Първо трябва да се намали скоростта!

Акцентирал съм в моите точки със сурови мерки и за превишена скорост. Повечето големите трагедии последните години у нас бяха причинени предимно от водачи употребили алкохол.Таксито което помете бая хора на автобусна спирка в София, граничния полицай който згази малко дете на тротоара.Това че в България полицията няма способ с който да проверява спрения водач за наличие на наркотици в кръвта е причина на обществото да не му е известно, колко нацепени батки карат нашмъркани до козирката и ,, стават безсмъртни,, Много хора станаха жертви именно на тия ,, безсмъртни батки,,

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      ТОТАЛНО грешно твърдение, според мен.
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

И сега с тая детелина на белокопитово...........браво ама не е за нас...........там какви птп-та ще стават..........мама мия санта сиплисика

Comment

Има си водена статистика за причините на ПТП.

Класацията твърдо води "несъобразена с пътните условия скорост" - в около 30% от случаите.

Алкохолът не надхвърля 3%.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Нека обърнем внимание на
                            УПОТРЕБА НА ДРУГО УПОЙВАЩО ВЕЩЕСТВО - 0 загинали.

Абсолютно невъзможно нито един нашмъркан да не се е очистил, да не говорим и за няколко невинни човека покрай него, за цялата 2014та година. Просто толкова са проверявали за наркотици, дори и при НАСТЪПИЛО ПТП!!! Ето затова в статистиката на милиционерите има 0 загинали.

Отделно, как разбирате "Нарушение на 1-ви водач (само 1-во нарушениe)"
                            Как да разберем при колко от вписаните 2007 ПТП за движение с несъобразена с пътните условия скорост, няма второ нарушение - употреба на алкохол или други упойващи вещества? При положение, че милиционерите вписват само 1-во нарушение в таблицата?
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Има си водена статистика за причините на ПТП.

Класацията твърдо води "несъобразена с пътните условия скорост" - в около 30% от случаите.

Алкохолът не надхвърля 3%.
                              Да се подобрят ШИБАНИТЕ пътни условия
                              иначе за алкохола няма претенции аз обичам особено като тръгна за Ловеч понеже ми е близко и да си пийна едни триста грама джин и преди тва две бири и така хубаво да ги разджуркам и после една мента пия и сядам фколата и за около 1/2 час съм в Ловеч ако е пък много топло си сипвам и лед

Comment

А губернатора на Разград? Мама мия санта сиплисика.............3 промила и без колан.Ми ако беше ударил някой?

Comment

Working...
                                X