Известие

Collapse
No announcement yet.

Полицаите отново си върнаха извънредните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Българина за всичко има чалъм..............веднага ще му намери цаката и ще го манипулира този електронен ограничител.А тази скорост за немските аутобани е нищо. Ако отиде някой наш сънародник в Германия и магистралата е с две платна ще има сериозен проблем.Ще трябва да кара с 80 при тировете в дясно, защото в ляво ще му трябват минимум 170км/ч а знаете ли как се минава цяла Германия с 80? Имам два бели косъма на лявата бакембарда от това
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:52.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Българина за всичко има чалъм..............веднага ще му намери цаката и ще го манипулира този електронен ограничител.А тази скорост за немските аутобани е нищо. Ако отиде някой наш сънародник в Германия и магистралата е с две платна ще има сериозен проблем.Ще трябва да кара с 80 при тировете в дясно, защото в ляво ще му трябват минимум 170км/ч а знаете ли как се минава цяла Германия с 80? Имам два бели косъма на лявата бакембарда от това
      aaaa ето, че лека полека си идваме на истинската тема ...

Comment

• Тука най - ниската глоба е 30 еврака.Тя е за 4км/ч превишение.С 30 еврака цяла нощ ще съм яко ларж в някой тупарак, че и гадже мога да хвана с тия пари

Comment

Българина за всичко има чалъм..............веднага ще му намери цаката и ще го манипулира този електронен ограничител.А тази скорост за немските аутобани е нищо. Ако отиде някой наш сънародник в Германия и магистралата е с две платна ще има сериозен проблем.Ще трябва да кара с 80 при тировете в дясно, защото в ляво ще му трябват минимум 170км/ч а знаете ли как се минава цяла Германия с 80? Имам два бели косъма на лявата бакембарда от това
          И защо да трябва да караш с 80? Защо не с 10?
          Доста често пътувам из германските пътища и си карам със 120. Понеже доста често пътувам и в Швейцари, там навсякъде ограничението е 120. Та като си влезна в Германия си оставам автопилот-а на 120. И честно казано няма кой знае какво при тази скорост. Да, от време на време някой минава покрай теб с едно 100км/ч отгоре, но масово колите карат със скорост около 120. Или викаш на приказки може някой в България да ти се върже, че там няма хора, каращи с под 200, а държавата субсидира производството на коли, които вдигат над 250, за да може да се предвижваш по-бързо.

Друго предложение - защо да не сложат камери за скорост по пътищата през 500 метра? И като се снима директно глобата да отива към НАП да кажем и да няма никаква човешка намеса в цялата история.
          Защо въобще допускаш такива драстични глоби, вместо да гледаш от страна на предпазване за извършване на самото нарушение, за да "отмъстяваш" с такива глоби.
          Както един колега каза по-рано, защо просто не предложиш още по-радикално решение - който наруши закона директно разстрел на място. Или по-добре в завода производител да вържат една бомба в колата към ГПС-а и като превишиш ограничението, колата автоматично спира и в момента на спряло положение то директно да се взривява. Така мисля, че ще се намалят драстично нарушенията. Отделно всяка една кола да може да взривява друга кола. Да кажем ако някой е манипулирал бомбата в колата, то като изпревариш някой друг, който се движи с ограничението, то се натиска един бутон и пак взривяваш изпреварващият те. Пък ако онзи е тарикат и е манипулирал изцяло бомбата, то се предава сигнал към органите на реда, пуска се за национално издирване и съответната екзекуция.
          Last edited by BO; d.m.y г., 09:22.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Шофьорската "книжка" би могла да бъде електронен носител в който да се съхранява информация за всички наказания а автомобилът да се адаптира според нея.

Някой ще каже, че това е научна фантастика.
            Не. Не е, защото техническите средства ги има не от вчера.
            Защо не се прилагат?
            Ами защото няма воля да се прилагат. Защото продажбите на такива коли вероятно ще паднат драстично. Т.е - нещата пак опират до печалба на пари и до желанието да заобикаляме закона. Иначе се правим че много ни пука за човешкия живот....
            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:02.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Те(родните ни законодатели) една гражданска отговорност да вземат да "вържат" с личността която шофира, а не с колата, все ще е нещо.
              Колкото повече нарушения имаш - толкова по-висока вноска за ГО. И съответно обратното, колкото по-съвестен шофер си - толкова по-ниска ГО.
              Това ще накара доста хора да шофират по-разумно... но не е целта това май...
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• [QUOTE=BO;1434187]И защо да трябва да караш с 80? Защо не с 10?
                Доста често пътувам из германските пътища и си карам със 120. Понеже доста често пътувам и в Швейцари, там навсякъде ограничението е 120. Та като си влезна в Германия си оставам автопилот-а на 120. И честно казано няма кой знае какво при тази скорост. Да, от време на време някой минава покрай теб с едно 100км/ч отгоре, но масово колите карат със скорост около 120. Или викаш на приказки може някой в България да ти се върже, че там няма хора, каращи с под 200, а държавата субсидира производството на коли, които вдигат над 250, за да може да се предвижваш по-бързо.

Момък живея на 35км от Германия и толкова често ходя там колкото ти от хола до спалнята.Така че недей ми обяснява как карат немците там.Явно си карал само по околовръсни или по опасни участатъци в Германия където ограничението е 120км/ч.Нормално там няма ограничения или ако има то е 130км/ч.Немеца нема те чака да си караш ти като между салата Горно нанадолнище и Каспичан.Подпирате от зад мига ти на дълги че може и някое шайзе да отнесеш.Защото с твойта скорост знаеш ли кога ще стигне от Олденбург до Нюренберх? В други ден по икиндия

Comment

• Това за диференцирането на ГО е много важно и не мога да разбера, защо в тая лумпенска държава не се прави.
                  От 4 години я сключвам при един и същи брокер и той ми сваля цената с по около 10 лв на година. Преди 2 години в полицата ми плесна някакъв стар адрес на местоживеене. А когато го накарах да го оправи и го попитах откъде се е взел, той каза, че такава информация му идвала от КАТ.
                  Което ме навежда на мисълта, че все пак имат достъп до някаква информация от КАТ, но щом адресът е объркан, то какво да очаквам за по-съществената информация?

Много се дразня, като започнат някакви трътльовци да ми обясняват, че ГО трябвало да се увеличи, защото не могла да покрива щетите.
                  Какви щети, бе майната ви? Щети за 1 стотинка не съм причинявал откакто е въведена тази застраховка у нас, а си плащам като поп.
                  Който прави пакости, да си плаща. Който е изряден, що трябва да плаща за малоумията на другите?
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:35.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Защото с твойта скорост знаеш ли кога ще стигне от Олденбург до Нюренберх?
                    До къде да стигне, че не разбрах?
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Това за диференцирането на ГО е много важно и не мога да разбера, защо в тая лумпенска държава не се прави.
                      От 4 години я сключвам при един и същи брокер и той ми сваля цената с по около 10 лв на година. Преди 2 години в полицата ми плесна някакъв стар адрес на местоживеене. А когато го накарах да го оправи и го попитах откъде се е взел, той каза, че такава информация му идвала от КАТ.
                      Което ме навежда на мисълта, че все пак имат достъп до някаква информация от КАТ, но щом адресът е объркан, то какво да очаквам за по-съществената информация?

Много се дразня, като започнат някакви трътльовци да ми обясняват, че ГО трябвало да се увеличи, защото не могла да покрива щетите.
                      Какви щети, бе майната ви? Щети за 1 стотинка не съм причинявал откакто е въведена тази застраховка у нас, а си плащам като поп.
                      Който прави пакости, да си плаща. Който е изряден, що трябва да плаща за малоумията на другите?
                      Концепцията да се оправят нещата е толкова елементарна! На всяко минаване на червено, гражданската Х2. Защо това няма да се случи в тази държава сам си си отговорил - защото е лумпенска.
                      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Те ся искат ГО да може да се сключва за три години.Ама дали догодина ще карам тази кола по една или друга причина, и какво ще стане с ГО ако сменя возилото.Което ме навежда на мисълта
                        е май е по-правилно ГО да се сключва не за колата а за шофьора.Ще им се да печелят от лихви ама ако утре вдруги ден стане нещо и мангите се обезценят може да стане така че с обезщетението да платиш бирата на майстора.А чувал съм че в наякои държави данък за колата можеш да плащаш и за деня в който я караш или за седмица като не ти трябва стои в на райграса пред къщи и тва е.

Еми как ще се оправят нещата - http://www.varna.utre.bg/2015/08/06/..._nyakolko_puti след отпадане на основанието за задържане е освободен.Какво значи отпдане на основанието - че не е извършил престъпление ли, баси пича че и няколко пъти я продал.
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:44.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Митьо мани наща държава тя няма да са управи ми върви на металфеста в Каварна Цонко може пак да докара Меноар и Антракс

Comment

• Утре ще има изложба на корабни модели в Каварна и ме каниха да ходя с мойто кораб, обаче майка ми я окепазиха дофторите и докат не я опрая или уморя не моа мръдна ни на изложба ни на фест.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Митьо мани наща държава тя няма да са управи ми върви на металфеста в Каварна Цонко може пак да докара Меноар и Антракс
                              абе Антракс намерили на морето в някви крави бре начи голяма болес бетер птичи грип да знаш заразеното зомбират са и ходят сам по плажа са поклащат, кът зомби са

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                абе Антракс намерили на морето в някви крави бре начи голяма болес бетер птичи грип да знаш заразеното зомбират са и ходят сам по плажа са поклащат, кът зомби са

Брато това е траш метъл група Аз съм дърт метъл и много ми са ходи на феста в Каварна.Кат фкарам 6 бири и половин литър Руски стандарт наиш кво пого прая

Comment

Working...
                                X