Известие

Collapse
No announcement yet.

Карайте внимателно !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това че някой не може да говори по телефона и да са концентрира върху движението си е лично негов проблем.И по-добре да не го прави за собствената си и на другите безопасност.Има хора на които това не им пречи по никакъв начин като на мен например, естествено с хендс фри.Ако трябва да говора 45 минути по телефона няма да спирам сега че на някой му пречи.По същата логика трябва да се забранят разговорите между шофьор и пасажери.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Мен не ми пречи че някой приказва по телефона, ами това че най-важната му дейност в момента е телефона и за него останалите участници просто не съществуват.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Това че някой не може да говори по телефона и да са концентрира върху движението си е лично негов проблем....
        Точно там е работата, че това е проблем на околните.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

И другата и другата
          А, то с подсказване всеки може...

Твойта работа стана като на ратая с попските щерки
          Дядо попе, и трите ли?
          И трите чадо..и трите....

Да, всеки може да стане неволен участник в ПТП. Важна подробност е обаче, че като спазваш правилата, това се случва защото друг ги нарушава и носи отговорност за това. Сигурно има и изключения, но темата не е за това.
          Иде реч за съвсем неоправданите простории, които вече са ежедневие. Трябва малко ред бе! Не се изисква кой знае какво усилие...
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Точно там е работата, че това е проблем на околните.

Аз нямам такива наблюдения.............нито в бг нито тука.Иначе който не може да яде мед с мечките да не ходи в пещерата
            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:13.

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              Имам случай истински - спират ме на бул. Ленин с мотива, че карам БАВНО ?!? 35 км бавно било за цариградско....
              Никого не оправдавам, но и никого не съдя...
              Стефане, виждали сме се, говорили сме си, готин си, ама не може да караш с 45 км/ч под ограничението! Много правилно са те спряли, в чужбина това се санкционира редовно и даже съм учуден, че тукашните малоумни фуражки са си направили труда. Задръстванията стават точно заради такъв тип шофьори. Същото е и с магистралите - при 140 км/ч ограничение, ЛЕКИ автомобили карат в средна лента "безопасно" с 80 и принуждават камионите да ги изпреварват и настава едно мазало...
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Тая вечер отивам на купон в градъ и един кавал излезе с бясна скорост от един завой и ма удари.Добре че не беше странично че не ми се мисли.........

Comment

Тая вечер отивам на купон в градъ и един кавал излезе с бясна скорост от един завой и ма удари.Добре че не беше странично че не ми се мисли.........
                  ебасимо

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    ебасимо

Мани брато беше някакъв негър с раста.Питам го как се казваш вика Папа.Така щях да го папна.......

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                      Стефане, виждали сме се, говорили сме си, готин си, ама не може да караш с 45 км/ч под ограничението! Много правилно са те спряли, в чужбина това се санкционира редовно и даже съм учуден, че тукашните малоумни фуражки са си направили труда. Задръстванията стават точно заради такъв тип шофьори. Същото е и с магистралите - при 140 км/ч ограничение, ЛЕКИ автомобили карат в средна лента "безопасно" с 80 и принуждават камионите да ги изпреварват и настава едно мазало...
                      Аз не казвам, че не са имали причина, а че ми се е случило.

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Не съм го оглеждал напоследък закона, но защо няма нищо за пешеходците?!
                        Защото кифлата си забучила слушалките в ушите и нито вижда-нито чува.
                        В разстояние на седмица щях две да сгазя.
                        Аз също съм за пълна забрана, защото съм видял поне три катастрофи тая година от такова говорене. И проблемът не е в ръцете, а в отклоняване на вниманието от пътната обстановка.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Изглежда, че най простите от всички сме ние, които плащаме на полицията за да не върши дори и елементарните неща, които трябва.

Викаш - получава се сигнал, пращат патрулка със светлини и сирени, отцеплението сигнализира, и гонката се изпарява.

А какъв е проблема, да отидат с цивилна кола тихомълком и да си свършат работата?

Начини има хиляди и не съм аз този, който да им ги казва. В основата на всичко пак стои желанието да си свършиш/не свършиш работата или по-неприятното - да не я свършиш, защото имаш интерес от това.
                          Никакъв не е проблема да отидат с цивилна кола и да ги хванат. Това се случва в България защото полицията ни е слаба и неефективна, пълна с неподходящи за тази професия хора.
                          Преди 2 месеца ходих на панаир в Германия и за 1 седмица ни спряха с буса 2 пъти. Първия път беше още на влизане в Германия. Спря ни цивилна кола, която ни отби на специално за целта място на магистралата. Изскочиха трима цивилни полицаи с ръце на пистолетите си /явно стандартна процедура/ и си направиха проверката. След като видяха, че всичко е наред с буса и оборудването, ни пожелаха успех на панаира, приятен престой в Германия, питаха ни дали ще се оправим до хотела си и т.н. Цялата проверка като цяло беше изключително професионална и респектираща. Усетихме,че в тая държава сигурността е на съвсем друго ниво.
                          Последния ден ни спря по подобен начин патрулка с буркани. Колегата даже беше пил малко, щото последен ден, обаче никой нищо не му каза за това, а сигурно са го усетили. Провериха документите, които пак си бяха изрядни естествено и пак ни пожелаха приятен път и имаме ли нужда от помощ. Нямаше изнудване за 20 лева, щото си пил 50 грама узо. Хаха. Смешна държава сме и затова тук е "сложно"да се спрат гонките. Те и по-голямата част от хората тук са смотани, не само полицаите.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

• Под претекст, че се борят против гонките, наркотиците и пияниците, опасаха страната с камери, а полицаите ги направиха марионетки. Всъщност са пълни дебили и даже не искам да го доказвам. Те самите го правят с всекидневните си простотии.
                            Сега щели да са мобилни.
                            Питам до сега какво са правили, защото освен да клечат в драките, друго какво могат да правят!?
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Полицията в нормалните държави с действията си поражда ако не уважение, то поне респект. Най-често и двете.
                              У нас виждаме на едни тюфлеци, които ако се затичат, след 30 м ще паднат и ще умрат. А иначе обичайните им занимания се свеждат до висене в патрулките или до заяждане с не този с когото трябва.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Стара истина е, че в една идиотска държава и репресията може да е само идиотска!

Comment

Working...
                                X