Първоначално публикувано от DiStefano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Темите за помощ
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеАааааа ми Яна Маринова засичаш ли я често там .. щото мое да дойда да ти погостувам !?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениено е повече мъж отколкото жена ...
Евала батеПоне има още един който мисли като мен
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Да разбирам ли, че 2.5месеца модератор не е влизал във форума?Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеДа разбирам ли, че 2.5месеца модератор не е влизал във форума?то и аз някога бях модератор ма бех ного зъл и затва ме хейтнаха
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеВенцо. 2,5 ве шес Арезе баце ! пожелавам тИ иначе модератор си е много убаво особено кът сте наши хорато и аз някога бях модератор ма бех ного зъл и затва ме хейтнаха
Ти сигурно си ме наказвал едно време.......ако е така....ще ти откъсна топките.....
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКога си бил модератор бе копеле...?...
Ти сигурно си ме наказвал едно време.......ако е така....ще ти откъсна топките.....
)
и преди съм те бан-вал и са - пАк ще те бан-вам да знаш оооо
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениебях аз най-гаднио модератор някога аз! банвах ва за има нямаи преди съм те бан-вал и са - пАк ще те бан-вам да знаш оооо
.... и нета ми е само забавление.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе мой ми навредиш копеле....Аз си имам мой живот.... и нета ми е само забавление.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениееее тебе не моа те бан-на поради туй, че сме приятели и аз имам сантимент но глей го Мури ке му турнем един перманентен бан да са замисли тоз грипаджията неден бивш...докато се ориентира...
)
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениетой е легенда у форума...ама много партий смени...ако ме разбираш.......докато се ориентира...
)
Comment
-
ПОЗОР!
ДА НЯМА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ РАБОТА ЗА ПЕТ СТОТИНКИ ЗА 5 МЕСЕЦА!
ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ПЕТ РЕДА С БАНКОВИ СМЕТКИ!Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПОЗОР!
ДА НЯМА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ РАБОТА ЗА ПЕТ СТОТИНКИ ЗА 5 МЕСЕЦА!
ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ПЕТ РЕДА С БАНКОВИ СМЕТКИ!Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеПОЗОР!
ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ПЕТ РЕДА С БАНКОВИ СМЕТКИ!ама той (Мури) овладял правописа и глей ко стаа са
---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеХаххахахаха ти май още вярваш в дядо коледа брато,не си ли разбрал,че тук всичко е на самотек и собствениците ги боли юююююLast edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:38.
Comment
Comment