Известие

Collapse
No announcement yet.

Темите за помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    Аааааа ми Яна Маринова засичаш ли я често там .. щото мое да дойда да ти погостувам !?
    Митака може да я е засичал като тинейджърка ... хем му е била комшийка там в махлата .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Аааааа ми Яна Маринова засичаш ли я често там .. щото мое да дойда да ти погостувам !?
      ти Яна ако я видиш наживо брат ... те я много готина и аз много я харесвам но е повече мъж отколкото жена ...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        но е повече мъж отколкото жена ...

Евала бате Поне има още един който мисли като мен
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Да разбирам ли, че 2.5месеца модератор не е влизал във форума?
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Да разбирам ли, че 2.5месеца модератор не е влизал във форума?
            Венцо. 2,5 ве шес Арезе баце ! пожелавам тИ иначе модератор си е много убаво особено кът сте наши хора то и аз някога бях модератор ма бех ного зъл и затва ме хейтнаха

Comment

Венцо. 2,5 ве шес Арезе баце ! пожелавам тИ иначе модератор си е много убаво особено кът сте наши хора то и аз някога бях модератор ма бех ного зъл и затва ме хейтнаха
              Кога си бил модератор бе копеле...?...
              Ти сигурно си ме наказвал едно време.......ако е така....ще ти откъсна топките.....)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Кога си бил модератор бе копеле...?...
                Ти сигурно си ме наказвал едно време.......ако е така....ще ти откъсна топките.....)
                бях аз най-гаднио модератор някога аз! банвах ва за има няма и преди съм те бан-вал и са - пАк ще те бан-вам да знаш оооо

Comment

бях аз най-гаднио модератор някога аз! банвах ва за има няма и преди съм те бан-вал и са - пАк ще те бан-вам да знаш оооо
                  Не мой ми навредиш копеле....Аз си имам мой живот .... и нета ми е само забавление.....

Comment

Не мой ми навредиш копеле....Аз си имам мой живот .... и нета ми е само забавление.....
                    еее тебе не моа те бан-на поради туй, че сме приятели и аз имам сантимент но глей го Мури ке му турнем един перманентен бан да са замисли тоз грипаджията неден бивш

Comment

еее тебе не моа те бан-на поради туй, че сме приятели и аз имам сантимент но глей го Мури ке му турнем един перманентен бан да са замисли тоз грипаджията неден бивш
                      той е легенда у форума...ама много партий смени...ако ме разбираш.......докато се ориентира...)

Comment

той е легенда у форума...ама много партий смени...ако ме разбираш.......докато се ориентира...)
                        и па не мое се ориентира Мури си е наш човек открай време

Comment

ПОЗОР!

ДА НЯМА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ РАБОТА ЗА ПЕТ СТОТИНКИ ЗА 5 МЕСЕЦА!

ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА СЕ ИЗТРИЯТ ПЕТ РЕДА С БАНКОВИ СМЕТКИ!
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

ПОЗОР!

ДА НЯМА ЕДИН ЧОВЕК, КОЙТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СВЪРШИ РАБОТА ЗА ПЕТ СТОТИНКИ ЗА 5 МЕСЕЦА!

Хаххахахаха ти май още вярваш в дядо коледа брато,не си ли разбрал,че тук всичко е на самотек и собствениците ги боли ююююю
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ПОЗОР!

Венци не се затягай толкова тука сичко е естествен подбор ей го виж Мури неговия дедо коледа е висял по дърветата и е събирал кокосови ореи ама той (Мури) овладял правописа и глей ко стаа са

---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Хаххахахаха ти май още вярваш в дядо коледа брато,не си ли разбрал,че тук всичко е на самотек и собствениците ги боли ююююю
                              Мури ай да не се хАбиш вече със знания ами ... SHUT UP and DRIVE! https://www.youtube.com/watch?v=up7pvPqNkuU
                              Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 00:38.

Comment

Предлагам в най-скоро време април май някъде да са съберем на пиене и да ги обсъдим тия неща.Не може повече да продължава така
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                                X