Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Saab 9-5 2.0 turbo автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Честитооо Вескоооу
    Още един в правата вяра на автомата
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      Честитооо Вескоооу
      Още един в правата вяра на автомата

Мерси! Има и опции за ръчно преФключване, и като ми я пипнат у Враца соффтуерно ще търся някой да гарантира за мен и да ме допуснат до раздела с гонките съответно и до самите гонки Да видим тогава шъ ядели Асан баница
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Чуда се само да ли да и махна катализатора? За по голям вървеж Тука ме убеждават че при бензиновите няма смисъл Познавам един много голям турбо гУро във Враца та се чуда да ли да не говоря с него да я пипне софтУерно и да я ъпгрейдна с 60+ кончета
        Ако ти е запушен катализатора и го махнеш ще върви повече , но ако не е запушен само ще увеличиш шума.
        Отговора за тунинга е НЕ. Като вдигне мощноста ще вдигне и въртящия момент и автомата няма да издържи.

Тази кола е да се возиш , не за състезания, така мисля аз. Най-смисления тунинг е да сложиш нови спирачни дискове , качествени накладки, хубави гуми, би-ксенон ако ще караш по тъмно. И Парктроник ако няма ...
        ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
          Ако ти е запушен катализатора и го махнеш ще върви повече , но ако не е запушен само ще увеличиш шума.
          Отговора за тунинга е НЕ. Като вдигне мощноста ще вдигне и въртящия момент и автомата няма да издържи.

Тази кола е да се возиш , не за състезания, така мисля аз. Най-смисления тунинг е да сложиш нови спирачни дискове , качествени накладки, хубави гуми, би-ксенон ако ще караш по тъмно. И Парктроник ако няма ...

Парктроник има. Пернишки тоест теглич За мен най - сигурния Че тоя параход наиш как се паркирва на задна?? Трябва да имаш C+E категория

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Парктроник има. Пернишки тоест теглич За мен най - сигурния Че тоя параход наиш как се паркирва на задна?? Трябва да имаш C+E категория
            Знам. Моята е малко над 5 метра. Сложи си камера за заден ход ако нямаш парктроник.
            ...

Comment

[QUOTE=Drag0;1438860]Знам. Моята е малко над 5 метра.

Комби ли е?

Comment

Не е
                ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                  Не е

Абе погребален агент си ти под прикритие, ама ша та фана аз

Comment

Айде тури нЕкоя снимка бре...

Пс Замислял ли си се как ще звучи никнейма ти на турски, сори от казана се връщам, варих крушова ракийца и ..., предполагам ще нещо от сорта на "кьопек Оги буба Доги".
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      Айде тури нЕкоя снимка бре...

Пс Замислял ли си се как ще звучи никнейма ти на турски, сори от казана се връщам, варих крушова ракийца и ..., предполагам ще нещо от сорта на "кьопек Оги буба Доги".

Батка да я измия само и ще туря снимка Плюс което е ще трябва да ми давате акъл как да почистя кремавия кожен салон Това на турски кърти Наздраве

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        Чуда се само да ли да и махна катализатора? За по голям вървеж Тука ме убеждават че при бензиновите няма смисъл Познавам един много голям турбо гУро във Враца та се чуда да ли да не говоря с него да я пипне софтУерно и да я ъпгрейдна с 60+ кончета
                        А Честито и от мен с здраве да си я караш......като додиш, ще ги дръпнем с алфата да видим що за самолет е...
                        Не се зайгравай с засилване, да не ме питаш къде е сервиз Джемини.....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          А Честито и от мен с здраве да си я караш......като додиш, ще ги дръпнем с алфата да видим що за самолет е...
                          Не се зайгравай с засилване, да не ме питаш къде е сервиз Джемини.....
                          А ше пита. Той кат я засили, после Джеминито ше го намери сам, тя неволята учи Ам дано да изкара до де ги дръпнете да видим верно що за изтрбител е и дали може да изтрбва дребен италиански дивеч
                          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                            Батка да я измия само и ще туря снимка Плюс което е ще трябва да ми давате акъл как да почистя кремавия кожен салон Това на турски кърти Наздраве

Това е пяна , струва около 8-10 лв в кауфланд . Пръскаш , оставяш за 2-3 минутки и почваш лекинко с четка (с възможно най мекия косъм) да търкаш. След това с една хавлийка/микрофибър чистиш. След това измиваш кожата от остатъците от препарата (с чист мокър парцал) и кожата лъсва. Много е препоръчително да я намажеш с някой крем за кожи след процедурата ... и си готов. Между другото със същия препарат можеш да направиш всички пластмаси в колата да станат като нови.

Айде успех !
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Честито и от мен. Аз съм носталгично и специално настроен към Saab-овете .
                              Да си призная, бих си взел един 9-5 бензин турбо с ръчни скорости. Само дето паричките са им много още в БГ. За мен много красив и рядък автомобил, но аз съм си малко по-така.... харесвам коли, които се виждат рядко по улиците ( както беше с алфата преди 10 години като я купих ).

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Тука за хубав препарат за почистване на кожа ми обявиха ебати цената.С вода не ми се ще да я тренирам,че ще изпръхне. Може би ще а оставя в бг в някоя фирма която се занимава с това, да свършат работа като хората Това което не съм разбрал още е, дали като бмв имат пистов ремък който върти компресора на климатика или всичко от до се завърта от веригата.Поне аз не виждам никъде ремък.

Comment

Working...
                                X