Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Saab 9-5 2.0 turbo автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    То вече ми е в колата батка......................обаче проблема е друг............трябва да се закачи и некви пинизи в настройките и ще е истинско чудо ако ПРОПЕЕ И нормално радио да сложа пак само със забождане в панела няма да стане........................филма ще е сериозен............................абе ще ми пее Василис Карас на уше ама ша тря цакам.....................
    тоя е много сериозен пиянка е този ... те всички са пиянки

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      тоя е много сериозен пиянка е този ... те всички са пиянки

Е те краставите магарета се надушват през две села нали знаеш
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Батки ако искате най-здравата кола на света,Сааба е вашата кола Руски комбайн пасти да яде Днеска в една морга добарах един Сааб като моя, и си аресах доста неща.Като почнах с радиото,което има четири малки дупки и трябват един тънки шила за да свали.Обаче нямах в мен такива шила,имах един голям чук в колата викам ще разбия отстрани панела и пак ще го извадя Като почнах бой,бой,бой,бой.........................онова не мръдна.............само лака падна Викам те за това за времето си когато е излязал е бил по скъп от беенве 5-ца
        Другият път сваляш металните пластини на чистачките...бъркаш с тях в дупките и си ти.....не случайно вече 28 години живея в крайният квартал....преди това като бех у центъра, бех много зблуден...)...и много страдах....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Другият път сваляш металните пластини на чистачките...бъркаш с тях в дупките и си ти.....не случайно вече 28 години живея в крайният квартал....преди това като бех у центъра, бех много зблуден...)...и много страдах....

Днес до тоя сааб имаше друг сааб като моя....................,с черен кожен в много добро състояние салон,и седалките бяха разрязани от горе до долу на кръст с нож...................................викам това само жена мое го свърши некоя мръсна к*рва

Comment

Днес до тоя сааб имаше друг сааб като моя....................,с черен кожен в много добро състояние салон,и седалките бяха разрязани от горе до долу на кръст с нож...................................викам това само жена мое го свърши некоя мръсна к*рва
            Не бе ...митничари са били....някоя мръсна курва, само може да го овлжни тоя салон..)...най много да го надраска с нокти..

Comment

Не бе ...митничари са били....някоя мръсна курва, само може да го овлжни тоя салон..)...най много да го надраска с нокти..

Не та е прала тебе Мара Откачената ми се струва............................

Comment

Не та е прала тебе Мара Откачената ми се струва............................
                Не бе отварачката беше....м/у циците си Ариана отваря...и колко бълъци наниза, все платежоспособни...Гущеров се чуди още от къде му дойде...)...или както казва Божинов....малко Коте...)

Comment

• Замислил съм му тунинг.................софтуерен.................д а го дигна до 220 коня........... Ще му подна и черен кожен салон...........................А не бе По голямо турбо не искам да му бодвам да не са окоти автомата.........................

Comment

Замислил съм му тунинг.................софтуерен.................д а го дигна до 220 коня........... Ще му подна и черен кожен салон...........................А не бе По голямо турбо не искам да му бодвам да не са окоти автомата.........................
                    Рано или късно всеки мотор ражда....не се занимавай с глупости....

Comment

Рано или късно всеки мотор ражда....не се занимавай с глупости....

Батко това е най-дълго издържалия ми автомобил без да го счупа......................... На тия километри да вари с 210км/ч и да пита за още Е нема такъв уруд................ Страх ма е че заради него в най-скоро време ще остана без книжка

Comment

• Иееееее Василис Карас пропя и в мойта кола...................... Даже и кит нямах за модификация на 1ДИН кастуфон,и номера трябваше да стане с напасване в металния кожух на оригиналното радио.Благодарности на моите хора в сервиза Не им беше лесно Трябваше кожуха да го моделират изцяло на ново...............то не бяха клещи,то не бяха менгемета,то не бяха флексове.............та стана по хубаво от колкото с кит............ Ще мина да им остава тия дни един стек с пиене ама безалкохолно Че некога подкараха един мерцелес без масло и после айде друг двигател за 2000 ойро От тогава през работно време само кОла
                        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:13.

Comment

Батко това е най-дълго издържалия ми автомобил без да го счупа......................... На тия километри да вари с 210км/ч и да пита за още Е нема такъв уруд................ Страх ма е че заради него в най-скоро време ще остана без книжка
                          ма бИчи на педала на газовата уредба яко и данти пука щом те кефи и ние се кефим ааа

Comment

• Начи това батко от каране не мое го строшиш Днес си лафим с мой човек карал стаж при Сааб Вика бате това мое го строшиш само от лоша подръжка,вика ако не си сменял маслото на автомата върви го смени че хвърли ли автомат пишия бита карта...................................

Comment

Начи това батко от каране не мое го строшиш Днес си лафим с мой човек карал стаж при Сааб Вика бате това мое го строшиш само от лоша подръжка,вика ако не си сменял маслото на автомата върви го смени че хвърли ли автомат пишия бита карта...................................
                              ного убаво са ти казали! Колата йе супер стига дан се изживяваш кат "Ебливио" дето счупи два пъти неговия личен имиджов смотан Сутиен Це две оня македонски мимюн дръж се нормално с колата и тя ще се държи нормално с теб!

Comment

• Днес две холандки идват при мой човек да си купуват кола,и първата за която се хванаха е моя сааб Викам и това е шведски мерцедес бре ало и не се продава на никаква цена А те абе дай ми цифра Викам и аз работя с проценти а не с цифри

Comment

Working...
                                X