Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Че тя половин америка е бедна .....
    За другата половинка си говорим.
    За акциите мисля си в грешка. Паднат ли цените на айряна, неминуемо загиват и баничките. Ниска цена на акциите значи кофти ситуация в отрасла, демек - нема кинти. Пада айрянът - нема търсене, значи и баничките са "дали фира".
    Но това е условно разбира се. Ако баничарницата предлага софиянки и добружанки, може и да не е зле.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
      Ако трябва да минаваш около 100-ина км на ден с колата си до работа и обратно, щеш не щеш се газефицираш...
      Даже и на газ няма ти излязат сметките, пък и по-добре смени жилището.Или работата.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Слага който няма пари за бензин.

Митак само да ти обесня,че газифицирането на автомобили се заражда в западна европа и е одобрено по техните стандарти.И то не защото са бедни и нямат за бензин,а за да се опазва околната среда на първо място,на второ за да се повиши покупателната способност на други продукти.Примерно ако даваш по 5000 евро на година за бензин за Х километра,да даваш по 1000 евро на година за същите километри и с другите 4000 да си купиш други неща Тоест на това му викат икономическа политика,незнам дали ми фащаш мисълта Плюс което е,повечето западни държави са изцяло газифицирани.Тоест аз като ми всичко на газ в нас плюс готварската печка,не означава че нямам пари за ток Хората тука почти целогодишно ползват парното което също е на газ+ток плащат ток и газ заедно около 50 евро на месец при минимална заплата от 1200 нето за страната.А в бегето парно+ток е със сигурност над 100лв на месец,при минимална заплата 300лв нето за страната.Сега ти ми кажи кой е беден и кой богат
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          За другата половинка си говорим.
          За акциите мисля си в грешка. Паднат ли цените на айряна, неминуемо загиват и баничките. Ниска цена на акциите значи кофти ситуация в отрасла, демек - нема кинти. Пада айрянът - нема търсене, значи и баничките са "дали фира".
          Но това е условно разбира се. Ако баничарницата предлага софиянки и добружанки, може и да не е зле.
          Да, де но на шанхайската стокова борса айряна е тесно свързан с дюнерите а и забравяш за машинациите с бозата....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Даже и на газ няма ти излязат сметките, пък и по-добре смени жилището.Или работата.
            Ами ако ти харчи колата 8/100 средно, по 90 стинки ти излиза 7.20 отиване и връщане. И рейса е горе-долу толкова. А за наем, под 400лв. едва ли ще намериш. Та затова перничани си пътуват.

Да, де но на шанхайската стокова борса айряна е тесно свързан с дюнерите а и забравяш за машинациите с бозата....
            Пропускате, че цената на изварата рязко дръпна заради това, че добитъка стана щастлив и дава повече каймак. Та те затва се разказа играта на всичкото акции...
            Last edited by pa4ito; d.m.y г., 23:10.
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

И тука не си прав.При тая безработица,работата не се сменя като долните ти гащи Тука много хора пропатуват всеки ден доста повече километри за да работят............Мой познат всеки ден минава по 200км да ходи да бачка..........конкуренцията е убийствена и ако почнеш да пробираш работа........ма тая ми е далеко,ма тая ми е под нивото оставаш в къщи................

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                И тука не си прав.При тая безработица,работата не се сменя като долните ти гащи Тука много хора пропатуват всеки ден доста повече километри за да работят............Мой познат всеки ден минава по 200км да ходи да бачка..........конкуренцията е убийствена и ако почнеш да пробираш работа........ма тая ми далеко,ма тая ми е под нивото оставаш в къщи................
                Че има ли по хубаво от това да си останеш вкъщи

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

Ами ако ти харчи колата 8/100 средно, по 90 стинки ти излиза 7.20 отиване и връщане. И рейса е горе-долу толкова. А за наем, под 400лв. едва ли ще намериш. Та затова перничани си пътуват.
                Те в Перник си имат разни схеми за пътуване до София , веднъж ме докараха от Перник до Дружба за 10лв
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Че има ли по хубаво от това да си останеш вкъщи

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

Те в Перник си имат разни схеми за пътуване до София , веднъж ме докараха от Перник до Дружба за 10лв
                  Имам тамън 2-ма колеги от тъдява
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Пропускате, че цената на изварата рязко дръпна заради това, че добитъка стана щастлив и дава повече каймак. Та те затва се разказа играта на всичкото акции...
                    Ми 100 км отиване и 100 връщане - 8 и 8 16 литра по 90 стинки 14,40 по 25 работни дни 360 лв - ти за 40 кинта ли си.

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                    И тука не си прав.При тая безработица,работата не се сменя като долните ти гащи Тука много хора пропатуват всеки ден доста повече километри за да работят............Мой познат всеки ден минава по 200км да ходи да бачка..........конкуренцията е убийствена и ако почнеш да пробираш работа........ма тая ми е далеко,ма тая ми е под нивото оставаш в къщи................
                    Стоим си дома.С двайска не ми тряа да бачкам ГледЪт ма.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Бозата е пълна. Щанхай не намесвай, айрянът е разредено с вода кисело мляко, а за киселото мляко си имаме патент. Понеже тук говеда не останаха, нема от де толкова кисело мляко та да изнасяме и за "дръпнатите". Щегувам се разбира се. Тук говедата няма да свършат посмъртно. И овце има колкото трябва.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Еми комшията си е зел неква а3-ка бензинова 2006-7 те са по 7-8бона.И все на паркинга я гледам Тъй ша и изгние,макарче алдитата не гният

Comment

Ми 100 км отиване и 100 връщане - 8 и 8 16 литра по 90 стинки 14,40 по 25 работни дни 360 лв - ти за 40 кинта ли си.
                          ...
                          Не си ме разбрал - 100км е общо отиване и връщане
                          А и дните са все още 22 работни
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Бозата е пълна. Щанхай не намесвай, айрянът е разредено с вода кисело мляко, а за киселото мляко си имаме патент. Понеже тук говеда не останаха, нема от де толкова кисело мляко та да изнасяме и за "дръпнатите". Щегувам се разбира се. Тук говедата няма да свършат посмъртно. И овце има колкото трябва.
                            Как бе, арабите от 100 години ядата дюнери с айрян... Дори мислех за създаването на една малка групировка ИР (исламска република) да нападат дюнерджийниците из близкия изток и да дъмпват цената на дюнера с айрян .....

Баси глупостите.....

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

100 км с една Корса на газ ще ти излезе макс 5 евро , при надник 80 , си е съвсем нормално...

Comment

Плюс което е с тази кола се предполага че ще се ходи и на други места,не само на работаТа работата става дебела

Comment

Ама вие на тази кола искате да слагате газ?!?!?!? Чакайте де, първо да паднат цените , да оправим нещата с баничарниците , та тогава ще мислим за газ...

Comment

Working...
                                X