Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    Пейката отзад е "уникална" ..
    ))...за разлика на джулията...особено предният, как се показва при определена скорост....а бе нема как да го прилепят към асфалта иначе....немска здравина))

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 21:01 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Така е да,иначе може да се обзаложим че за 45 минути мога да ти изродя всяка една алфа без цезарово сечение
    аз пък за секунди, което и да е бемве...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
      Ела да изродиш моята,ако не успееш аз ще те обремена!
      А-а-а, ши избягаш, той кара Сааб. Ако устискаш на видът на тая грозотия, значи с теб можем да пием по питие. Щото както е известно - само аз съм по грозен от това недоразумение. Това(с бягството ти) може и да се размине, щото докат дойде, може да спука някое бутало. Той не си е отварял капака, да види чо под него е Вектра, поне така твърди де.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        БМВ -то си е серийно, просто малка серия.
        Нещо като 4C, 8C...a чувал ли си за 12C...?)

---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:05 ----------

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
        Това се коментираше и в друга тема,времето най вероятно наистина е такова,но тази кола повече се доближава до състезателна отколкото до серийна,каквато ще е Джулия.
        Никъде не видях дани с който превъзхожда джулията....или пак ще припада шефа на бемве..)

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
        Ела да изродиш моята,ако не успееш аз ще те обремена!
        Използувайте презервативи....ще почнете да се размножавате и ще объркате не само марките, ами и движението...)....какво да кажат тия с поршетата и фераритата....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          аз пък за секунди, което и да е бемве...

Абе ще ти докарам едно от тука за 400-500евро,ама ако не ти се получи до 10 минути........ще ми дадеш алфата,пък аз ще ти остава бумера да се видиш фкола
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            Абе ще ти докарам едно от тука за 400-500евро,ама ако не ти се получи до 10 минути........ще ми дадеш алфата,пък аз ще ти остава бумера да се видиш фкола
            ...сега ще ти кажа следният виц:
            Пътуват мъж и жена в една кола.....по едно време жената казва:
            Скъпи изневерих ти....
            ...той насочва колата към бетонова стена.....
            Тя започва да крещи:...
            Ама скъпи, от моята страна няма аербег.....
            ...а той спокойно отговаря......
            Просто съдба, Аз, какво да направя....?.....))
            п.п..разсъждавай моето момче...и старото куче, не го вкарвай в размисли.....кой, кога, и как ще даде фира...))

Comment

Чшш, я чети тука и после приказвай за величието на баварките, щот ако им сменя емблемите няма разбереш в какво се возиш за подръжка и проблеми, а за вървене освен по - "Излезте за тест и разгърнете мощността на двигателите във всичките им обороти. Ускорението трябва да е мудно, но плавно от 800 до около 1200 об/мин, след това има лек пик от 1500-600 до 3500 об/мин, а всичко над 4000 об/мин е почти тъпчене на място." - http://blog.autocredit.bg/da-kupim-bmw-e46/ Тъй че предпочитам Алфа за 4 бона отколкото БМВ за 12 бона и пак дебитомари, празен ход ,ламбди, носачи и т.н.
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 02:10.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Няма да можеш даже да го докараш този скраб, по пътя още ще му изтекът водите
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Чшш, я чети тука и после приказвай за величието на баварките, щот ако им сменя емблемите няма разбереш в какво се возиш за подръжка и проблеми, а за вървене освен по - "Излезте за тест и разгърнете мощността на двигателите във всичките им обороти. Ускорението трябва да е мудно, но плавно от 800 до около 1200 об/мин, след това има лек пик от 1500-600 до 3500 об/мин, а всичко над 4000 об/мин е почти тъпчене на място." - http://blog.autocredit.bg/da-kupim-bmw-e46/ Тъй че предпочитам Алфа за 4 бона отколкото БМВ за 12 бона и пак дебитомари, празен ход ,ламбди, носачи и т.н.

Митак само отначало го зачетох и спрях,защото това е поредното ревю за автомобил писано от някоя сезонна кифла от Слънчев Бряг

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                  Няма да можеш даже да го докараш този скраб, по пътя още ще му изтекът водите

Дали? Каня те на гости в мойто село да видиш първия компакт на 316,купих го от Враца за иляду и двеста лева с цепнатина на двигатела.Взех го за евридейка като си ходя на село да го карам офроуд по дигата и блатата.На външен вид много зле.Жмел от всякъдеБронята е вързана от дясно със свинска опашка че е бая изгнила.Прагове,врати гнилоч от всякъде.Продадох го в съседното село на едно момиче,но колата я кара брат и повечето,който освен лада,жигула и рейс Чавдар преди това нищо не беше карал.Всеки ден юркане офроуд по траповете за три години,само маслото и сменят и миналата зима и сложиха нов акумулатор.И кат ма видат само ма черпат бири,щото каква хубава съм им продалАко са качиш в нея и я видиш как върви за състоянието на купето и,и годините и ще си хвърлиш алфата на вторични

Comment

Така е да,иначе може да се обзаложим че за 45 минути мога да ти изродя всяка една алфа без цезарово сечение
                    Ако целта е насила да я строшиш, аз не мисля, че на света има лек автомобил, който би издържал много повече при полагане на целенасочени услия счупиш мотора. Ама де да знам пък, преди време се въртеше енда новина как няква карала не знам колко километра само на първа, щот си мислела, че колата е автомат.

Но ако ще караш нормално бих ти дал и моята да пробваш за 45 минути, ако искаш я дръж на 6000 оборота от Пловдив до Бургас - пробвал съм го за 2 по 45 минути, 2-3 пъти и не ражда мамка й...
                    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      Ако целта е насила да я строшиш, аз не мисля, че на света има лек автомобил, който би издържал много повече при полагане на целенасочени услия счупиш мотора. Ама де да знам пък, преди време се въртеше енда новина как няква карала не знам колко километра само на първа, щот си мислела, че колата е автомат.

Но ако ще караш нормално бих ти дал и моята да пробваш за 45 минути, ако искаш я дръж на 6000 оборота от Пловдив до Бургас - пробвал съм го за 2 по 45 минути, 2-3 пъти и не ражда мамка й...

Аз с мойта печка ауди A3 8L,бех обиколил няколко пъти града само на първа с газ до балатума.Град голям колко Пловдив.Точно целенасочено исках да я строша.Еми не се предаде Само рязко ми свърши нафтата Навремето мой познат турчин си взе на 80 000км първата 325i E36.Всяка събота след дискотека обикаляше околовръснато на първа с газ до балатума.За 4 години не можа да го строши

Comment

• Хората говорят за обороти бре! Т'ва газ до ламарината абсолютно нищо не значи. Един двигател като остане без сегменти така става, ти му даваш газ до ламарината, пък оборотите 2000. Няма двигател, който да изкара дълго време на максимални обороти. Ограничението винаги е малко преди критичните обороти, тези, при които моторът се разрушава веднага, съответно на "прекъсвач" можеш да караш броени минути.
                        Сънищата са друго нещо, аз ако взема да ти разпавям моитееее......
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Хората говорят за обороти бре! Т'ва газ до ламарината абсолютно нищо не значи. Един двигател като остане без сегменти така става, ти му даваш газ до ламарината, пък оборотите 2000. Няма двигател, който да изкара дълго време на максимални обороти. Ограничението винаги е малко преди критичните обороти, тези, при които моторът се разрушава веднага, съответно на "прекъсвач" можеш да караш броени минути.
                          Сънищата са друго нещо, аз ако взема да ти разпавям моитееее......

Прав си,двигателите на алфите са конструирани точно както го обесняваш.Няма двигател на алфа който да изкара на максимални обороти дълго времеАз за туй ти казвам че ги израждам по естествен начин И хората в рейсърските среди никога не са взимали алфа ромео за рейсърски автомобил,щото той горкия ако тръгнеш да го караш като bmw ще хвърля гарнитура на всеки светофарДет ми каза един лаф тука един алфаджия,вика: ,,Бате,алфата е убава кола ама за втора кола.Или поне имай си винаги абонамент за рейса,за да не ти се налага от време на време да ходиш пеша,,

Comment

• Аз щот гледам бемветата фърчат на макс обороти през града, не виждам да ги карат по различно от другите коли.А между другото с едно бургаско бмв си карахме мъжката от Котел до Елена и не забелязах след мен бутала води и тем подобни.Кой и къде си кара колата на макс обороти, щото имам познати с всички германски марки и не съм забелязал някой да ги кара на макс.
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:17.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Митак само отначало го зачетох и спрях,защото това е поредното ревю за автомобил писано от някоя сезонна кифла от Слънчев Бряг

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

Дали? Каня те на гости в мойто село да видиш първия компакт на 316,купих го от Враца за иляду и двеста лева с цепнатина на двигатела.Взех го за евридейка като си ходя на село да го карам офроуд по дигата и блатата.На външен вид много зле.Жмел от всякъдеБронята е вързана от дясно със свинска опашка че е бая изгнила.Прагове,врати гнилоч от всякъде.Продадох го в съседното село на едно момиче,но колата я кара брат и повечето,който освен лада,жигула и рейс Чавдар преди това нищо не беше карал.Всеки ден юркане офроуд по траповете за три години,само маслото и сменят и миналата зима и сложиха нов акумулатор.И кат ма видат само ма черпат бири,щото каква хубава съм им продалАко са качиш в нея и я видиш как върви за състоянието на купето и,и годините и ще си хвърлиш алфата на вторични
                              Не си мисли че не сме се качвали в немския чайник (БМВ), за 10 дни 2 мотора 316 и 320 отидоха в кофата за боклук ! Единия изкара 8-10 мин дрифт другия около 15 мин, не казвам че щом тези са се предали значи всички са така !
                              Колегата си продаде алфата (146 боксер) за мен това е анти алфа но това е друга тема, баща му му даде 520 Е39 : ела брат да видиш кола ! След 10 дни, къде е колата брат ? Май ще сменям мотор
                              За два месеца около 4 бона ( мотор, окачване, хидравлика и мн. др.) на кола с пазарна цена 4 бона - да ти пикам и на баварския кош !
                              Всеки да се радва на нещастието си
                              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Като си в БГ ела да те повозим на прекъсвач на едно бусо,пък тогава коментирай кой ражда и на кой му изтичат водите.

Comment

Working...
                                X