Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да гърмим фоерверки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Голам кеф е докат кварталните пиянки загряват/за същинския празник фкъщи/ пред блока да фърля 1-2 пъти фасове и да глеам как бегат...после ма псуват и на третия фас не бегат...и не псуват....после фръгам пиратка....голям смех, не знам как ще изляза утре....до 3-ти няма са показвам.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ахахах баси му,ти си ги травмирал
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Тука от 19-ти не са спирали 24/7.Доста нелегални неща са навлязли на пазара,гърмят като ръчна граната.Естествено и тая година идиотизма взе своите жертви.Кой без ръка,кой без лице,и на такива идиоти цялото общество е длъжно да им плаща лечението.700 евро е само на легло за вечер,без доктори и лекарства.Че и ако останат инвалиди цялото общество е длъжно да им плаща инвалидна пенсия до края на живота им.Такива безполезни идиоти Хитлер на времето ги е чистил,газовата камера и са приключва.Тя за това и Германия е напред.Такива идиоти в каква полза могат да бъдат на обществото,само ще яде и ще сере.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Тука от 19-ти не са спирали 24/7.Доста нелегални неща са навлязли на пазара,гърмят като ръчна граната.Естествено и тая година идиотизма взе своите жертви.Кой без ръка,кой без лице,и на такива идиоти цялото общество е длъжно да им плаща лечението.700 евро е само на легло за вечер,без доктори и лекарства.Че и ако останат инвалиди цялото общество е длъжно да им плаща инвалидна пенсия до края на живота им.Такива безполезни идиоти Хитлер на времето ги е чистил,газовата камера и са приключва.Тя за това и Германия е напред.Такива идиоти в каква полза могат да бъдат на обществото,само ще яде и ще сере.
          Честита Нова Година ооо и да ти кажа аз досега гледах един филм научнопопулярен и аз установих така реших за себе си къде ще живея някога и това е Нова Зеландия Северния остров! туй е то!

Comment

Честита новата 2016 година!
            На всеки който иска по една нова алфа!

Куче недей така, съвременният "Хитлер" може да реши че и ти само ядеш и сереш и си 100% безполезен...

Поне в България ми се струва че нещата се цивилизоват.От година на година гърмежите с бомбички са все по-малко, за сметка на красивата заря...

Определено повечето хора предпочитат зарята и светлинните ефекти пред пиратките и простите гърмежи ...

И регулацията вече е доста по сериозна де...

Абе това сега бомбички и гърмежи ли са?!!!!
            Някога как бъркаха минимум и бронз и правеха бомбички ...

Аз правех само димки-запушвах квартала.Веднъж на една Нова година дори и пожарна извикаха
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Working...
            X