Известие

Collapse
No announcement yet.

Лада 2102 с по-модерен привкус

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Бобби;1456833]Пиенето ти е в повече по празниците, не ме разбираш.....говорихме за вериги, а не за гориво...[COLOR="Silver"]

Точно за това ти говоря и аз че трактор на бензин нема Учил съм в аграрно училище първата специялност ми е растиниевъдтсво на трайни насъждения,втората ми специялност е автомобили и трактори и машино тракторни агрегати Това Булгар Юмезе аз когато съм ги правел на вън в -15 и съм ги карал лятото по полето ти си бил още в Сирия
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Икомична бърза кола винаги е била=боклук Сегашните автомобили се проектират с максимален експлоатоционен живот макс до 8 години...............И кво да дам 40 хил. евро за некав голф и до като го изплатя и трябва да го засилвам към моргата.............аз за тия пари ще си купя апартамент в Санто Доминго където млади доминиканки ще ми чешат ташаците до като съм жив бре алоооооооо
      Ало...у Доминикана е влага, както и у Хавана...та топките трудно вършат работа там....нещо като голфа...)...колкото и да го чешаш...не е кола.....)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
        C16NZ е бил двигателя. Два хвърлени ремъка,първия път дори я дърпахме да запали,бая време.
        Накрая се оказа,че ремъка се опъва с водната помпа,прецакваше фи защото бяха хлабави. Беше клеасала и "майсторите незнам как са ги сменяли ремъците но и двата пъти ги прецака. Накрая нов ремък и водна помпа елементарен монтаж. Шодландски боец,не успяхме да го блокираме този двигатвл,като се има в предвид,че това беше първата кола след изкарване на книжка.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
        И това всичко вървеше с една екстра дето другите коли до сега я нямат. Моята Вектра ставае все по лека с всяка зима . Ако изключим таз "екстра" това си беше работно конче...
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1456838]
          Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Пиенето ти е в повече по празниците, не ме разбираш.....говорихме за вериги, а не за гориво...[COLOR="Silver"]

Точно за това ти говоря и аз че трактор на бензин нема Учил съм в аграрно училище първата специялност ми е растиниевъдтсво на трайни насъждения,втората ми специялност е автомобили и трактори и машино тракторни агрегати Това Булгар Юмезе аз когато съм ги правел на вън в -15 и съм ги карал лятото по полето ти си бил още в Сирия
          А бе говорим за веригите.....и да ти кажем има и трактор на бензин.....ламборгини се казва той....а у Алеп и Латаке беше добре едно време, но не и сега...ех младо, младо......

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            И това всичко вървеше с една екстра дето другите коли до сега я нямат. Моята Вектра ставае все по лека с всяка зима . Ако изключим таз "екстра" това си беше работно конче...
            Стига си се сополивил! Ето я твоята Вектра:

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Вижте сега.....Форд, Опел и Алфа са марки с дълга история.....колкото и да се бъзикате с тях...сте много назад.....разни ти там бемвета, фалвета и тем подобни ...... четете бе момчета...и да на забравяме франсетата, който са помогнали за създаването на Алфа......
              .

Comment

[QUOTE=Бобби;1456839]Ало...у Доминикана е влага

Влага влага..................аз да съм там ще има да си пея ,,Я кажи ми облачее ле бяло..........,, по доминиканските плажове.........и да меря нивото на влажноста на доминиканките

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1456850]
                  Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Ало...у Доминикана е влага

Влага влага..................аз да съм там ще има да си пея ,,Я кажи ми облачее ле бяло..........,, по доминиканските плажове.........и да меря нивото на влажноста на доминиканките
                  ))...е то в тия климатични условия.....става на отвес....и само мое да мери....ква файда...?)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Стига си се сополивил! Ето я твоята Вектра:

Тва не е моята бе, в моята на огледалото имаше борче....
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

По темата:

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

[QUOTE=Бобби;1456851]
                        Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        ))...е то в тия климатични условия.....става на отвес....и само мое да мери....ква файда...?)

Климатични условия не го бърка.......... щом е оцелял в Съюза на -50.......... Двигателите на тировете на тир паркинга бачкат 24 часа.........а е угасил,ще запали ча кога цъфне джанката Ех старо старо.........и младото има навъртян километраж

Comment

Еко, ето ти една автокъща, че гледам си се зарибил яко - http://mariom5.mobile.bg/ чисто нови са ....

Comment

Еко, ето ти една автокъща, че гледам си се зарибил яко - http://mariom5.mobile.bg/ чисто нови са ....
                            Това са предимно екземпляри за онзи соц-музей.

Чак пък зарибил......едва ли.

Имал съм Лада 1500, 2105 и Самара. Не мога да си кривя душата, че за онези времена на фона на Волга, Москвич и ЗАЗ, бяха класа отгоре. Със западни автомобили сравнение не правя, защото освен да се возиш, трябваше колата и да я поправяш.
                            Още помня, как скоростната кутия на VW - то ми стоя близо година разглобена заради едно иглено лагерче.
                            Още помня, как съм трансплантирал ладови шарнири на фордови носачи.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Колега огромно благодарско,виждам че имат и лада 1500s само хубави спомени...........Като си дойда в бегето мисля да я посетя тази автокъща,ако я имат още ладата може и да си тръгна с нея.Една молба към модераторите.Нека да направят темата важна и да се публикуват само обяви на добри екземпляри от соца.Все пак човек не бива да забравя от къде е тръгнал...........
                              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:47.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                По темата:

Завода в Толиати не ги правеше точно такива, но основната платформа е същата - FIAT 124.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X