Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лада 2102 с по-модерен привкус
Collapse
X
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениевсичките тези прототипи са крадени от Пининфарина, Бертоне, Джуджаро, Сако и ако бях по-млад с 20 години бих ти направил съпоставка с оригиналите но вече не ми се занимава
---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:35 ----------
опа извинявай - екранолета е върховна измислица много е добър а локомотива на колела просто кърти - но и двете изобретения особено екранолета са страхотни - сами по себе си но са и паметник на дизайна т.е. паметник на самите себе си
най-великото им изобретение е аерошейната ... просто не знам колко трябва си пиян за да управляваш такова нещо между дървета в тайгатато просто не се управлява няма и как да се
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеРуснаците никога не са имали дизайнери и поради страх от иновативност и поради религията им, че всеки с различно мислене е враг на всичкивсичките тези прототипи са крадени от Пининфарина, Бертоне, Джуджаро, Сако и ако бях по-млад с 20 години бих ти направил съпоставка с оригиналите но вече не ми се занимава
опа извинявай - екранолета е върховна измислица много е добър а локомотива на колела просто кърти - но и двете изобретения особено екранолета са страхотни - сами по себе си но са и паметник на дизайна т.е. паметник на самите себе си
най-великото им изобретение е аерошейната ... просто не знам колко трябва си пиян за да управляваш такова нещо между дървета в тайгатато просто не се управлява няма и как да се
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова беше най некомпетентното мнение , което някога съм чел....
Ако беше чел, щеше да знаеш и за един човек на име Роберто Бартини, дал немалко на руската техническа мисъл а по-късно, типично в руски стил, обявен за враг на народа.
Накратко - там, където политиката и идеологията се бърка в науката, нещата не винаги се получават.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеРуснаците никога не са имали дизайнери и поради страх от иновативност и поради религията им, че всеки с различно мислене е враг на всичкивсичките тези прототипи са крадени от Пининфарина, Бертоне, Джуджаро, Сако и ако бях по-млад с 20 години бих ти направил съпоставка с оригиналите но вече не ми се занимава
http://big5.bg/avtosvyat/top-10-na-r...iyaczeni).htmlПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Не може в форум за ИТАЛИАНСКИ автомобил да говорим за руски дизайн. Моето уважение към братушките за много неща, но не и за леки коли. Дори като става дума за Лада не знам как може да деградира в много отношения. Това е руски феномен за мен. Говоря като сглобка, стил, използвани материали.
Италианския салон на 1500: различни варианти тапицерий дори винил, добра реплика на махагон по таблото, общо взето красив салон
И 10 години по-късно прогрес (+-) Дори няма да коментирам
Сглобката на новите лади е под всякаква критика, то се видя по такситата, които ги имаше. В моя град останаха 1-2 само. Добре, че вече са част от Рено-Нисан, че братушките да получават малко повече за парите си.
А пък Маруся аз обичам сутринта да ям с айрян, поне в Русе като кажеш маруся в някоя закусвалня получаваш кренвиршка. Дизайна на мене не ми харесва, не изглежда като нещо скъпо, особено SUV-то Marussia F2 за 98 000 лв ще си взема Мерцедес GL
Comment
-
Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщениеДизайна на мене не ми харесва, не изглежда като нещо скъпо, особено SUV-то Marussia F2 за 98 000 лв ще си взема Мерцедес GL
Comment
-
Къде отидохте вие беКакви дизайнери ви гонят?!? Това са соц коли , които думата дизайн ги е подминала. Аз ви дадох интересен линк да разгледате интересни проекти , на вас не ви хареса дизайна на локомотива на колела.... Само че подобни "безумни" проекти тласкат света напред. Няма да обяснявам защо, нямам вфеме , чака ме едно прасенце на масата....
Comment
-
Някъде четох че ВАЗ след разпада на съюза до средата на 2000-ите и била в ръцете на някви групировки (резултат на великото разграбване на бившия соц блок). И естествено никой не е вкарвал пари, само са цоцкали.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Жалкото е, че дизайнерът на Lada Raven, определено има талант и като не му потръгнат нещата в Русия, ще отиде да работи за някой, който може и знае, как да се възползва от потенциала му, но вече на супер возилото няма да пише Lada а приходите от бизнеса няма да въздигат руската икономика.
Т.е - ще стане това, което се е случило и с много други руски мозъци.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЖалкото е, че дизайнерът на Lada Raven, определено има талант и като не му потръгнат нещата в Русия, ще отиде да работи за някой, който може и знае, как да се възползва от потенциала му, но вече на супер возилото няма да пише Lada а приходите от бизнеса няма да въздигат руската икономика.
Т.е - ще стане това, което се е случило и с много други руски мозъци.
демек колата с подобен дизай няма да бъде достъпна за средната класа а следващата "класа"едва ли ще предппочете лада пред останалите...
Comment
-
Е па голяма работа! Майната им на руските мозъци.Да живеят безмозъчните руснаци!
Както бе казано "Те движат света напред!!!"
Само където нямат нищо "на постата" изобретено за граждански цели...
Всичко им е за войната.Повечето продукт на шпионаж.като се започне от "Калашников", та се стигне до ТУ -160 все "в гъз" ...
Между другото и на мен новата лада-джип/сюв ми харесва и то благодарение на "Рено-Нисан". Аз бих карал, но пари за "Лада" не бих похарчил.
Най-вероятно съдбата на Джойт венчъра "ВАЗ" в Русия няма да е по различен от тази на всички западни заводи при идването на комунистите на власт през 1917 година ...
Ще е жалко, ама вече над 97 години в СССР-то е все едно и също...
Аха някой да ги "отлепи" от тинята и се намира веднага някой от КГБ-то да замъкне целия Руски народ отново на дъното ...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеЕ па голяма работа! Майната им на руските мозъци.Да живеят безмозъчните руснаци!
Както бе казано "Те движат света напред!!!"
Само където нямат нищо "на постата" изобретено за граждански цели...
Всичко им е за войната.Повечето продукт на шпионаж.като се започне от "Калашников", та се стигне до ТУ -160 все "в гъз" ...
Между другото и на мен новата лада-джип/сюв ми харесва и то благодарение на "Рено-Нисан". Аз бих карал, но пари за "Лада" не бих похарчил.
Най-вероятно съдбата на Джойт венчъра "ВАЗ" в Русия няма да е по различен от тази на всички западни заводи при идването на комунистите на власт през 1917 година ...
Ще е жалко, ама вече над 97 години в СССР-то е все едно и също...
Аха някой да ги "отлепи" от тинята и се намира веднага някой от КГБ-то да замъкне целия Руски народ отново на дъното ...Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment