Известие

Collapse
No announcement yet.

Тоя харч нормален ли е ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз БМВ ( Български Матраци Венци ) не съм карал от .-........езва Е38-ца преди достамного години. Беше 330 нафтово кюмбе. Като фен на бензина ( и в частност на газта ) , смея да твърдя, че една чисто нова дизелова кола харчи повече ( в пари ) , отколкото същата кола, но бензинова! Още повече, че кола на 1000 км, ми харчи в пари повече от селеспийда на15 години. Ае нема смисъл ...Да им пикам и на дизеловите мулти-хипер-гига-джиджи-биджи-джетовете.
    Знам си аз, нафта мога да купа, ако.....са ме заплашили с пушка в главата

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Точно за това можеше да ме открехнеш....
      Не си ми интересен, не се напъвай.
      Now: 156 2.5 V6 24V
      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Хахах голям смях...бмв 330и със разход под 6 на 100. ВО надмина себе си тоя път,сигурно и той не е вярвал като ги е писал тия глупости. ВО Уж 3 извънградски имаш за 10 години ....как разбра,че си смъкнал под завоския разход?!?

Оп забравих-погледнал си архивите,нали смяташ всяко зареждане!!

Поздравявам те обаче за железните нерви,които трябва да имаш за извънградско пътуване. Сигурно автобусите и камионите те натискат.....докато правиш опити и тънки сметки как ще паднеш под заводския разход! Аз това няма да мога да го направя-признавам!!! Друг е въпроса,че и не искам. ...
        Last edited by abart_; d.m.y г., 19:42.
        146 Turbo

Comment

Нафтата е нещо много хубаво - автобусите вървят с нея.
          Днес дъщеря ми измина пътя Плевен-София-Плевен с билет за 5,85лв., купен по електронен път - от нашено PC и моята карта.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

две Е36-ци бензинови рендета съм имал 316i compact с 1.6 и 318is с 1.9 и двете ми даваха точно заводския разход извънградско иеската първия месец и навъртях 12хил км. всичките извънградско, над 6.5 не е скачала,със скорост между 130-160км/ч,много кратно проверено и доказано!Иначе на път с насрещно движение с 80 на 5-та скорост съм я свалял до 6.1.И това е една от главните причини да ме впечатлят тия коли.Говорил съм с колеги които имат е36 шестак извънградско със 130км/ч горят с 0,2 0,3 повече от иеската.По новите бмв са по икономични,но не вярвам да даде над 1 литър над каталожния извънградски,ако на някой му е дал повече значи ламбдата му е дала фира или му е бил спукан резервоара Бензиновите алфи не могат да стъпат и на малкия пръст по икономичност на баварците
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              две Е36-ци бензинови рендета съм имал 316i compact с 1.6 и 318is с 1.9 и двете ми даваха точно заводския разход извънградско иеската първия месец и навъртях 12хил км. всичките извънградско, над 6.5 не е скачала,със скорост между 130-160км/ч,много кратно проверено и доказано!Иначе на път с насрещно движение с 80 на 5-та скорост съм я свалял до 6.1.И това е една от главните причини да ме впечатлят тия коли.Говорил съм с колеги които имат е36 шестак извънградско със 130км/ч горят с 0,2 0,3 повече от иеската.По новите бмв са по икономични,но не вярвам да даде над 1 литър над каталожния извънградски,ако на някой му е дал повече значи ламбдата му е дала фира или му е бил спукан резервоара Бензиновите алфи не могат да стъпат и на малкия пръст по икономичност на баварците
              Ти па кога си карал Алфа?
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                Ти па кога си карал Алфа?

Ха-ха-ха смях в парламента Пич аз говоря винаги от първо лице единствено число ,налят и изгорян бензин.Интернет инжинеринга е по на горе

Comment

Ха-ха-ха смях в парламента Пич аз говоря винаги от първо лице единствено число ,налят и изгорян бензин.Интернет инжинеринга е по на горе
                  Не ми отговори на въпроса. И повярвай ми, аз не съм грам от въпросните интернет инженери. Всеки, който ме познава тук във форума лично, ще го потвърди. Пак те питам, ти кога си карал Алфа и каква? Отговори на конкретния въпрос, без заобиколки.

Comment

Не ми отговори на въпроса. И повярвай ми, аз не съм грам от въпросните интернет инженери. Всеки, който ме познава тук във форума лично, ще го потвърди. Пак те питам, ти кога си карал Алфа и каква? Отговори на конкретния въпрос, без заобиколки.

Дизелова 156 1.9 преди около 8-9 години,бензинова 156 1.8 144 коня миналата и поминалата година

Comment

Дори и Бмв-то да е по-икономично от Алфата това мен не ме интересува! Аз си карам АЛФА и разхода ми е през... Все едно да почна да се тръшкам че мотора харчи 10...
                      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Дизелова 156 1.9 преди около 8-9 години,бензинова 156 1.8 144 коня миналата и поминалата година
                        Е, хубаво. Имал си Фиат. С емблема на Алфа. Готини коли са. Но не са Алфа. От написаното от теб разбирам, че не си имал Алфа. Само не мога да резбера защо тогава коментираш разход на Алфа, без да си имал. Без да си я извадил от магазина и карал от ден първи в чуждбина с читаво гориво.

---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:29 ----------

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                        Дори и Бмв-то да е по-икономично от Алфата това мен не ме интересува! Аз си карам АЛФА и разхода ми е през... Все едно да почна да се тръшкам че мотора харчи 10...
                        То и на мен ми е през К..а, но ми е странно защо хората коментират неща, които ги кривят през тяхната си призма и пишат глупости, само и само да излязат те прави.

Comment

Наистина темета е МЕГА !
                          330 с 4х4 харчи под 10 градско ...
                          316-ка харчи 6 ....
                          шматкии тея ги разправяйте на децата в пред училищна
                          ха ха ха ха

Comment

[QUOTE=Bobi_33;1461503]Е, хубаво. Имал си Фиат. С емблема на Алфа. Готини коли са. Но не са Алфа. От написаното от теб разбирам, че не си имал Алфа. Само не мога да резбера защо тогава коментираш разход на Алфа, без да си имал. Без да си я извадил от магазина и карал от ден първи в чуждбина с читаво гориво.

Ние говорим за марки автомобили,не какъв двигател има под капака и То и ауди са с двигатели на фг както и шкода ама като покараш и двете ще видиш че са две отделни вселени

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Наистина темета е МЕГА !
                            330 с 4х4 харчи под 10 градско ...
                            316-ка харчи 6 ....
                            шматкии тея ги разправяйте на децата в пред училищна
                            ха ха ха ха

Шматка коги навъртиш повече километър от мен с баварци ела да си говорим.

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1461508]
                              Е, хубаво. Имал си Фиат. С емблема на Алфа. Готини коли са. Но не са Алфа. От написаното от теб разбирам, че не си имал Алфа. Само не мога да резбера защо тогава коментираш разход на Алфа, без да си имал. Без да си я извадил от магазина и карал от ден първи в чуждбина с читаво гориво.

Ние говорим за марки автомобили,не какъв двигател има под капака и То и ауди са с двигатели на фг както и шкода ама като покараш и двете ще видиш че са две отделни вселени

---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

Шматка коги навъртиш повече километър от мен с баварци ела да си говорим.
                              Ама някакъв фактор ли си , та да си говорим ? И аз да не съм професионален шофер... ? Баварци, пич имал си стар скраб още тогава .

Comment

[QUOTE=_power_;1461510]
                                Ама някакъв фактор ли си , та да си говорим ? И аз да не съм професионален шофер... ? Баварци, пич имал си стар скраб още тогава .

Стара нова скраб-говоря от личен опит навъртяни километри,не като интернет джадаи като теб където зарежда за 5лв бензин всяка вечер прави един тигел със 150км/ч по цариградско и са прибира иначе е бог на интернет статиските

Comment

Working...
                                X