Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на автомобил BMW E90 или Ауди А3 Sportback

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
    Оди яж котки уее
    Не си оригинален.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
      Мда, доста станаха модерни напоследък - и до работата, и до нас има по един в перфектно състояние, дали да не бартеросам алфата за такъв се чуда малко аз...
      и аз

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        Само Мерцелес 126!!

Щи подаръ и едно марково менте ролекс тип водомер часовник ръченГледах ги преди месец и нещо на една сергия пред Кауфланд в Папенбург по 10 евро парчето Много арни Иначе каква батка ще си......................
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Щи подаръ и едно марково менте ролекс тип водомер часовник ръченГледах ги преди месец и нещо на една сергия пред Кауфланд в Папенбург по 10 евро парчето Много арни Иначе каква батка ще си......................
          ооо ама ако има нишан дай ши напраим далаверка - аз че ги пускам тука у OLX.бъгъ и така като ги продаваме на батките ще се видим в пачка и ние ще станем батки

Comment

ооо ама ако има нишан дай ши напраим далаверка - аз че ги пускам тука у OLX.бъгъ и така като ги продаваме на батките ще се видим в пачка и ние ще станем батки

Съжелявам че не се познаваме Много уважавам креативно прогресивно мислещи хора като теб Скоро мое се пусна пак до Папенбург и ша проуча в дълбочина нещата

Comment

Съжелявам че не се познаваме Много уважавам креативно прогресивно мислещи хора като теб Скоро мое се пусна пак до Папенбург и ша проуча в дълбочина нещата
              да, защото тук в БГ можещ да си купиш от OLX.бъгъ BELL and ROSS за.. 190 лева
              сега, никоя батка няма да си купи Бел енд Рос този часовник даже изглежда тъпо за батките защото е чисто черен (повечето модели) но ..

Comment

да, защото тук в БГ можещ да си купиш от OLX.бъгъ BELL and ROSS за.. 190 лева
                сега, никоя батка няма да си купи Бел енд Рос този часовник даже изглежда тъпо за батките защото е чисто черен (повечето модели) но ..

Всъщност и аз некога имах такъв,но с тоз водомер..............пречими да виждам движението като карам Всъщност мразя да нося часовници,обаче тоя ми беше подарък от друга батка в знак на респект

Comment

Всъщност и аз некога имах такъв,но с тоз водомер..............пречими да виждам движението като карам Всъщност мразя да нося часовници,обаче тоя ми беше подарък от друга батка в знак на респект
                  аз имам една юбилейна Фестина с механизъм Myota доста полезно нещо беше защото не е хронометър а хронограф докато не бях изложен на много силно магнитно поле в завода където ми е производството и Фестината вече не и вярвам сама си измисля секундите и часовете иначе е точна за година изостава с две минути но хронографа само как не отчита обратно броене и тахометрите стартират от където си поискат

Comment

Working...
                  X