Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на автомобил BMW E90 или Ауди А3 Sportback

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
    Бих казъл, че всичко друго бива ама 3.0 е шит...

Абе бензина фейса ръчка със пълен аце шницер тунинг,на ниска гума и цистерната на шел да кара зад мен,ако трябва всяка вечер след работно време ще го права и денем ще го карам
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

От двата варианта препоръчвам Е9х, защото 1 е в по-горен клас от А3 8P, второ е доста по-комфортно и "пипнато" вътре. Бих препоръчал най-вече 320d (не 177кс обаче) с автоматични скорости, което е идеално за жена и би отговорило на всичките й нужди.

Ако все пак е задължително да е бензинова 320i, но определено да не е 320si, което е limited edition и може да грабне първоначално с визия, но не е за предпочитане.

А3 е в класа на 1 серия и не виждам въобще общото между А3 sportback и E90/91.
      www.facebook.com/workshox

Comment

Ако ще е Е90 задължително 320i и задължително черно металик Е това го оглеждам http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...reviousPage=lr ама трябва задължително да свали от цената 167 хил. реални километра,ръчка задължително че автомата лапа Как мраза да ходя по автокъщи

Comment

батки аз осван 166-цата друга кола не признаам освен Мерц W126 след време надявам са да си купя таков или 560 SEL или 420 или в краен случай 300 ... SEC не ми харесва щото е егоистично говедо но таз кола ... ако я имам ще ви напия и вас и ония от Пазарджик и ония от Офча Купел също че даже и ония дето са в Плевен иншаала!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            батки аз осван 166-цата друга кола не признаам освен Мерц W126 след време надявам са да си купя таков или 560 SEL или 420 или в краен случай 300 ... SEC не ми харесва щото е егоистично говедо но таз кола ... ако я имам ще ви напия и вас и ония от Пазарджик и ония от Офча Купел също че даже и ония дето са в Плевен иншаала!

а Ония от Младост къде го забраии.......... Начи ако съм един модератор ша та банна и то перманентно както и всички тролове в тоз форум барабар с мене си А не бе

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              а Ония от Младост къде го забраии.......... Начи ако съм един модератор ша та банна и то перманентно както и всички тролове в тоз форум барабар с мене си А не бе
              мОрее мене и преди са ме бан-вали бил съм и модератор аз тука всичко съм видял то не бяха войни то не бяха кво ли не не мога да си върна първоначалния ник за което съжалявам и ония путки админите много добре го знаят но и знаят че не ми пука затова си траят то на кого му пука всъщност - всичко се върти около скапан северозападнал секс без чувства, което нас ние, които сме запознати ни избива на смях и то не само ... ние си изкарваме добре в суперскапан словесен бар в който всички сме на дъното ... но това е добре дошло като компенсация за активния ни начин на живот и никога не забравяй, че има доста по-зле от нас

Comment

Ако ще е Е90 задължително 320i и задължително черно металик Е това го оглеждам http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/b...reviousPage=lr ама трябва задължително да свали от цената 167 хил. реални километра,ръчка задължително че автомата лапа Как мраза да ходя по автокъщи
                Това е най-безмислената покупка в този й вид. Въпрос на личен избор е бензин или дизел, като надявам се причината не е "дизел не съм карал до ся" или "бензина си е бензин", защото това не са доводи особено при 320i и 320d, но конкретната кола е гола като пушка и доста скъпа, за това, което се предлага.

Ако те има притеснение, че автомата вдига разход, защо се търси бензин въобще? Да не се окаже, че не трябва да е автомат, защото "ръчните скорости са си ръчни скорости".

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                  Това е най-безмислената покупка в този й вид. Въпрос на личен избор е бензин или дизел, като надявам се причината не е "дизел не съм карал до ся" или "бензина си е бензин", защото това не са доводи особено при 320i и 320d, но конкретната кола е гола като пушка и доста скъпа, за това, което се предлага.

Ако те има притеснение, че автомата вдига разход, защо се търси бензин въобще? Да не се окаже, че не трябва да е автомат, защото "ръчните скорости са си ръчни скорости".

Колега както вече споменах избора да е бензин е направен защото на дизела данъците са му двойни,както и застраховките.Пример: това бмв бензин данък 60 евро на месец,дизел 120.Като го сметнеш всичко за цяла година както и застраховките, под 4000км на месец дизела е финансово неизгоден ако ще да гори и 4/100 нафта.За скоростите,и двете имат своите предимства и недостатъци,аз имам автомат но на газ,ако беше на бензин никога нямаше да я взема,при разход 17/100 бензин градско си заслужава само една култува легенда като товаClick image for larger version

Name:	55853u-960.jpg
Views:	1
Size:	35.5 Килобайта
ID:	2344655 Велик филм,с велика кола 750 12 цилиндъра Относно ,,гола като пушка,, на 167 хил. реални км в добро техническо състояние с пълен М пакет цената ти гранатирам че ще е съвсем друга.Предпочитам да не е най-луксозното изпълнение но да е читава,че хич не ми се занимава да я права.Днес механизма на шофьорския джам на мойта правих,до като го намерих па сваляй кори,па тя неще да излиза,сваляй изолации,па буксата на лампата не ще да излиза па китосвай и целия ми ден отиде на акера.Не ми се мисли ако хвърли верига..............................

Comment

Задължително за всеки пич (небатка) Мерц 126!!!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                      Задължително за всеки пич (небатка) Мерц 126!!!

Мерца е висок левел баткомобил Ако искаш небаткомобил купи си алфа,ама моляти се само не я паркирвай пред хода на дискотеката

Comment

Колега както вече споменах избора да е бензин е направен защото на дизела данъците са му двойни,както и застраховките.Пример: това бмв бензин данък 60 евро на месец,дизел 120.Като го сметнеш всичко за цяла година както и застраховките, под 4000км на месец дизела е финансово неизгоден ако ще да гори и 4/100 нафта.За скоростите,и двете имат своите предимства и недостатъци,аз имам автомат но на газ,ако беше на бензин никога нямаше да я взема,при разход 17/100 бензин градско си заслужава само една култува легенда като това[ATTACH]151265[/ATTACH] Велик филм,с велика кола 750 12 цилиндъра Относно ,,гола като пушка,, на 167 хил. реални км в добро техническо състояние с пълен М пакет цената ти гранатирам че ще е съвсем друга.Предпочитам да не е най-луксозното изпълнение но да е читава,че хич не ми се занимава да я права.Днес механизма на шофьорския джам на мойта правих,до като го намерих па сваляй кори,па тя неще да излиза,сваляй изолации,па буксата на лампата не ще да излиза па китосвай и целия ми ден отиде на акера.Не ми се мисли ако хвърли верига..............................
                        Ти в онази кола къде видя пълен М пакет??? Ето това са ти броните от М пакета...

http://www.rwcarbon.com/media/upload...28i-335i-2.jpg

http://www.modbargains.com/images/Pr...ear-Bumper.jpg

А оригиналния М пакет китайски нов е 1400лв, оригинален втора ръка е 1500лв, така че не мисля определено, че това са важните неща в една кола.

И едно питане: би ли споделил все пак коя е тази държава, в която дизелов агрегат с DPF филтър и по-ниски CO2 емисии от бензиновия еквивалент има 2 пъти по-висок данък?
                        Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 23:32.

Comment

Ти в онази кола къде видя пълен М пакет??? Ето това са ти броните от М пакета...

http://www.rwcarbon.com/media/upload...28i-335i-2.jpg

http://www.modbargains.com/images/Pr...ear-Bumper.jpg

А оригиналния М пакет китайски нов е 1400лв, оригинален втора ръка е 1500лв, така че не мисля определено, че това са важните неща в една кола.

Ами именно,и аз не смятам че са важни но тук си противоречиш с твърдението ,,Гола като пушка,, което принципно означава базов модел, без екстри.И да не забравяме че базовия модел на тая кола е без климатроник а с обикновенните врътки

Comment

Тва съм го виждал само веднъж между другото и то май на снимка.

Comment

ама моля ви са стига сте говорили за глупости тука какво е това БМВ?? абе стига бе туй е официален мерчъндайз на Звездни войни бре туй е пласмасово копие на Кайло Рен бре ... ама много сте зле аз ви лафя за Мерц 126 тия ми пускат пластмасови фигурки на снимка ааааа вие сте гейове а? нали? абе вие сте гейове бре ай нема ми са сърдите аааа

Comment

Тва съм го виждал само веднъж между другото и то май на снимка.
                                Ама не е като да не се среща грам.
                                Да кажем в мобилето може да си филтрираш една страница с такива врътки като на Перла 04.
                                Пример:
                                http://www.mobile.bg/11449845903457697
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X