Първоначално публикувано от Bobi_33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на други марки автомобили
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениещом с моята 33-ка препарирам 6-таци ясни са ми колко са бързи.Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеА тия със 6-таците знаят ли,че се..'дърпате'Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЩо? Искаш да кажеш, че 33 16V не върви?Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеЕ колко да върви...гарант не е колкото на Онда
Ондите са по-леки. Пък и малкия ВиТек го сдробвам с 33-ката. Пробвано няколко пъти с различни Онди. А пак шестака на БМВ особено 2.0 няма шанс никога и никъде.
Пускал съм се и със 156-ца шестак 2.5 - ми пак 33-ката е отпред. А имам и свидетели. Ма това е дълга тема. Просто 33-ката има хубав старт.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеПък и малкия ВиТек го сдробвам с 33-ката.Last edited by pace; d.m.y г., 21:25.Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеОндите са по-леки. Пък и малкия ВиТек го сдробвам с 33-ката. Пробвано няколко пъти с различни Онди. А пак шестака на БМВ особено 2.0 няма шанс никога и никъде.
Пускал съм се и със 156-ца шестак 2.5 - ми пак 33-ката е отпред. А имам и свидетели. Ма това е дълга тема. Просто 33-ката има хубав старт.
Абе то не само старта е важен,веселото става след 100км/чА относно 2.0 шестака там не се търси бегачка,а удоволствието да караш шестак
нали са сещаш с газ до балатома ония специялния звук от редовия
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеЗначи Ондата е била страшен изпърделяк но било каквото било....са малко по темата,мисУим да взимам още една кола,спрял съм се на хАлди 100 2.3 и баварьо е34 520 нЕкой дали си е возил г_за на такива машини да сподели впечатления..?Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАбе то не само старта е важен,веселото става след 100км/чА относно 2.0 шестака там не се търси бегачка,а удоволствието да караш шестак
нали са сещаш с газ до балатома ония специялния звук от редовия
Колегата: чуи как шепне !
Аз: какво ?
Той: иска да пие пак масло.
Аз: колко ?
Той: 1000 км - литър, чуй как шепне !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеКолегата ми със сълзи на очи вече и той не подържа това мнение ! Великия шестак : умря, добре де случва се, нов мотор ( вт. ръка) .
Той: 1000 км - литър, чуй как шепне !Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеКолегата ми със сълзи на очи вече и той не подържа това мнение ! Великия шестак : умря, добре де случва се, нов мотор ( вт. ръка) .
Той: 1000 км - литър, чуй как шепне !
Сръбски бандит малко след войната в Югославия се пребира от ,,гурбет,, в Германия с чисто ново BMW от великите шестаци.Спрял е бимата с работещ двигател пред централните гробища в Белград и вика на едно от неговите момчета,момчета:
-Чуй двигатела.
момчето опира ухо на капака.
бандита:
-Чуваш ли?
мочето:
-Да
Бандита му плесва един зад врата и му вика:
Слушай внимателно!
момчето пак опира ухо до капака.
Бандита:
-Работи но никога няма да го чуеш.
Известен сръбски филмLast edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:07.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеВеликия шестак на Бмв е много насран мотор !!!
Арезето е много насран мотор.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеСръбски бандит малко след войната в Югославия се пребира от ,,гурбет,, в Германия с чисто ново BMW от великите шестаци.Спрял е бимата с работещ двигател пред централните гробища в Белград и вика на едно от неговите момчета,момчета:
-Чуй двигатела.
момчето опира ухо на капака.
бандита:
-Чуваш ли?
мочето:
-Да
Бандита му плесва един зад врата и му вика:
Слушай внимателно!
момчето пак опира ухо до капака.
Бандита:
-Работи но никога няма да го чуеш.
Известен сръбски филм146 Turbo
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеВеликия шестак на Бмв е много насран мотор !!!Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
Comment