Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на други марки автомобили
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениехубав модел и е класика но беше тотален провал ти Бобка немски дванайсцилиндров двигател crossplane как звучи ... като дванайсетцилидров ЗИЛ тая кола за нищо не става
Не провал..........................а е нямало кой на набрули един куфар пари за нея......................за втори път ти го обеснявамТука на времето каталожната цена и е била 300 000 холандски гулдена,по курс 0,88 стотинки и ще получиш цената и
Гледал ли си теста където слагат една монета на ръб на двигатела и с газ до ламарината монетата не пада а
КОги която и да е марка ми направи такъв двигател аз ще стана трамвай+тролей и ще возя хората без пари
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениехубав модел и е класика но беше тотален провал ти Бобка немски дванайсцилиндров двигател crossplane как звучи ... като дванайсетцилидров ЗИЛ тая кола за нищо не става)....ама само за стотина метра...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеНе провал..........................а е нямало кой на набрули един куфар пари за нея......................за втори път ти го обеснявамТука на времето каталожната цена и е била 300 000 холандски гулдена,по курс 0,88 стотинки и ще получиш цената и
Гледал ли си теста където слагат една монета на ръб на двигатела и с газ до ламарината монетата не пада а
КОги която и да е марка ми направи такъв двигател аз ще стана трамвай+тролей и ще возя хората без пари
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеНе провал..........................а е нямало кой на набрули един куфар пари за нея......................за втори път ти го обеснявамТука на времето каталожната цена и е била 300 000 холандски гулдена,по курс 0,88 стотинки и ще получиш цената и
Значи цената е заеби.....преди време бех намерил едно такова у Шумен нов внос за смешната сума от 8500лв...ако прочетеш цялата тема среднощен експрес ще видиш, кога е било...ама докато си уредя заема, оти немах пари...некой ме изпревари....
Ако ти стиска...ето ти едно на доста по ниска цена...от... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=d9und0 .... това дет си поснал....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеВиж сега с монета от 1$ съм го гледал само на шест цилиндрова тойота....
Значи цената е заеби.....преди време бех намерил едно такова у Шумен нов внос за смешната сума от 8500лв...ако прочетеш цялата тема среднощен експрес ще видиш, кога е било...ама докато си уредя заема, оти немах пари...некой ме изпревари....
Ако ти стиска...ето ти едно на доста по ниска цена...от... http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=d9und0 .... това дет си поснал....
Бобка ти хубаво си се докосвал до тия коли,ама поинтересувай се за разликата между автомата и ръчната.Ръчната е фабричен ,,М,, с 5.6 кубиков двигател приблизително 400 коня,a автомата е 5.0 кубика и приблизително 300 коня,както и автомата няма ,,М,, пакет. Иначе тия за по 8500лв ги заеби................................значи е дошла от швайбланд за две иляди ойроПосле ще трябва да я хвърлиш за скраб че там цифрите в сервиза са други........................
И тука ги има за по 6000 евро като със сигурност са със верига за смяна и още един чаршав неща
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:52.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениепусни Васили Карас бреееееее - апо наста нека монооооооооо!!!!)
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеДа ви ....и у чалгаджиите...само моно ще слушате, никво стерео...)
Всъщност ние сме на долби дигитал 7+1SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеБобка ти хубаво си се докосвал до тия коли,ама поинтересувай се за разликата между автомата и ръчната.Ръчната е фабричен ,,М,, с 5.6 кубиков двигател приблизително 400 коня,a автомата е 5.0 кубика и приблизително 300 коня,както и автомата няма ,,М,, пакет. Иначе тия за по 8500лв ги заеби................................значи е дошла от швайбланд за две иляди ойроПосле ще трябва да я хвърлиш за скраб че там цифрите в сервиза са други........................
И тука ги има за по 6000 евро като със сигурност са със верига за смяна и още един чаршав неща
))
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКПД-то му е много ниско.....тя и делта започна с 1.6 карбуратор турбо, но я докара до интеграле...световно известно в рали шампионата....стига с тоя М- пакет, тя последната Алфа Джулия го наказа....друго си е XXL...))
Абе джулия...........................не е лоша..............един добър избор за малко пари..................................ако не мъ бъркат финикийските наиш кога ще си взема джулия...................? През крив макаронSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
гръцки глупости
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАбе джулия...........................не е лоша..............един добър избор за малко пари..................................ако не мъ бъркат финикийските наиш кога ще си взема джулия...................? През крив макароноказа се и нещо повече - оказа се че тези коли са колите на всички времена
Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениегръцки глупости
---------- Post added at 01:23 ---------- Previous post was at 01:17 ----------
виж сега ние с Бобката сме малко страннно поколение въпеки, че той е доста по-голям от мен ... ние сме расли в класово разграничение ние с него помним колите на УБО и на БОДК знаем и колите на творческата интелигенция ние по тия коли мечтаехме и не само мечтаехме а и ги гледахме наживо - Мерцедес 126, Алфа 6, Ланча Бета, Форд Консъл, Форд Таунус, Пежо 404...
Тоопа ти от гоя генарация си мислиш че съм аз..........................?Всички марки освен мерцелеса къде ги изброи са посредствени автомобили,което да в ония времена са бараха за некви коли............................ама в ония времена когато си изолиран от запада освен за форд пежо и ланчия няма за какво друго да чуеш.....................и си мислиш че това е върха на сладоледа делта................
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеТоопа ти от гоя генарация си мислиш че съм аз..........................?Всички марки освен мерцелеса къде ги изброи са посредствени автомобили,което да в ония времена са бараха за некви коли............................ама в ония времена когато си изолиран от запада освен за форд пежо и ланчия няма за какво друго да чуеш.....................и си мислиш че това е върха на сладоледа делта................
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениетова ти пиша и аз, ние вярвахме, че това върха на сладоледа и с тая вяра израстнахме и сега това ни е сантимента - такива сме си и такива ще бъдем)
Comment
Comment