Известие

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на други марки автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ухаа, мене ми стана интересно, шото до ся все зяпах за някое напомпано ГТ, ама най-много ми излизаше дизел с ремап до кум 210 коня (освен 3.2 нали стоково). То това начинание звучи като 1 сак банкноти с трицифрени числа
    Мерси за клиповете колега
    Ха, сега забелязвам, че имат сервиз и в Гърция http://www.autodelta.co.uk/#!locations/cxbd
    Last edited by niko23; d.m.y г., 10:40.
    Alfa Romeo GT 1.9jtd

Comment

• Те сервиз в Гърция имаха и преди 5-7 години когато ги четох, но преди когато четох бяха писали, че само в UK ги правят тези преработки от 3.2 двигател на 3.750 кубика.

Иначе в Гърция имаше гръцки клип на една 2.0 156 ТС двигател направена на 800 коня, ама колко ще издържи този двигател...Не бяха представителите на Аутоделта де, а някакви други...

За сервизите извън UK изрично трябва да попитате или да се прочете каква точно поддръжка правеха.
      Преработка от 3.2 на 3.750, поставяне на турбо ротекс и ремап само в UK.

След това за поддръжка може би ще може и в Гърция, но си трябва питане...
      ================================

От форума нещо подобно има един колега KGB, но не го засичам да е писал от 2012-2013 година във форума.Иначе неговата беше може би 300 и нагоре коня, но е 147-ца.Аутоделта направиха и 147-ца GTA 405 коня и я тестваха на писта.В предаването Top Gear Стиг също я тества и каза, че била трудна за управление по завоите, имала много коне.Тя също беше 405 коня:https://www.youtube.com/watch?v=_OhlWX07szA
      Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 06:56.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
        Еба го ... 208 mph - 334 км/ч !!!!! Бая Ферарита ше и завидят на тая Алфа .. много омотан клип .. мили вместо километри
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• От скъпите екзотични,никога не бих си взел Ферари,Ламборджини или Мазерати...толкова са грозни и ръбати че само при вида им се депресирвам...Това което много ми ляга на сърцето е Porsche Panamera с 4.8 V8 500 кончетаClick image for larger version

Name:	porsche-Panamera-image.jpg
Views:	1
Size:	80.1 Килобайта
ID:	2345288Click image for larger version

Name:	porsche-panamera-4s-review-04.jpg
Views:	1
Size:	87.7 Килобайта
ID:	2345289 страхотно нещо на живо изглежда още по яко Абе кола един път.
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Личи си от това дето пишеш че си на Вие с автомобилния дизайн,точно Панамерата ми е супер не съразмерна.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              От скъпите екзотични,никога не бих си взел Ферари,Ламборджини или Мазерати...толкова са грозни и ръбати че само при вида им се депресирвам...Това което много ми ляга на сърцето е Porsche Panamera с 4.8 V8 500 кончета[ATTACH]152751[/ATTACH][ATTACH]152752[/ATTACH] страхотно нещо на живо изглежда още по яко Абе кола един път.
              Каква съм ти пантера в твойта Панамера, да, да ,да
              Късаш жартиера в твойта Панамера, ох да да да да

П.П Сериозно казано, кола която на снимка изглежда много несъръзмерно, но на живо като я видиш някак си идва на мястото. И на мен ми харесва, но има далеч по-красиви коли.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                Личи си от това дето пишеш че си на Вие с автомобилния дизайн,точно Панамерата ми е супер не съразмерна.

Ти като си на ,,Ти,, с автомобилния дизайн,я ми обясни кое и е точно не съразмерното?

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:46 ----------

[QUOTE=Mario_95;1473666]Каква съм ти пантера в твойта Панамера, да, да ,да
                Късаш жартиера в твойта Панамера, ох да да да да

Усещам че скоро ще напишеш най-новият хит на гАлена

Comment

От скъпите екзотични,никога не бих си взел Ферари,Ламборджини или Мазерати...толкова са грозни и ръбати че само при вида им се депресирвам...Това което много ми ляга на сърцето е Porsche Panamera с 4.8 V8 500 кончета[ATTACH]152751[/ATTACH][ATTACH]152752[/ATTACH] страхотно нещо на живо изглежда още по яко Абе кола един път.
                  Пич, ти страдаш от тотална липса на вкус кам дизайн. Ако харесваш Панамера, а не харесваш италианските грандове, значи или имаш проблеми с очите, или имаш проблеми с някой нервен център в главата. Това, на което Панамера причлича е същото, като това което оставям сутрин в тоалетната чиния. Скапаната Панамера няма никаква линия. Облизано от куче лайно. Това е тя. За мен това е най-грозната кола на всички времена спрямо парите, които струва. Безформен желиран немски боклук. Всяко дете на света знае, че немците нямат дизайн, нямат стил, а именно италианците диктуват това.

Абе бях забравил, че харесваш Сааб. Това обяснява доста неща. По принцип следвайки логиката ти, би трябвало да харесваш и ситроен С3, както и Ситроен Ксара Пикасо.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Пич, ти страдаш от тотална липса на вкус кам дизайн. Ако харесваш Панамера, а не харесваш италианските грандове, значи или имаш проблеми с очите, или имаш проблеми с някой нервен център в главата. Това, на което Панамера причлича е същото, като това което оставям сутрин в тоалетната чиния. Скапаната Панамера няма никаква линия. Облизано от куче лайно. Това е тя. За мен това е най-грозната кола на всички времена спрямо парите, които струва. Безформен желиран немски боклук. Всяко дете на света знае, че немците нямат дизайн, нямат стил, а именно италианците диктуват това.

Абе бях забравил, че харесваш Сааб. Това обяснява доста неща. По принцип следвайки логиката ти, би трябвало да харесваш и ситроен С3, както и Ситроен Ксара Пикасо.

Абе Баце личи си че ти специялно ,,имаш вкус,, като ми караш тая ръбата 33-ка където явно е дялкана от пиян китаец в час по трудово...и добре че тука не ги карат че щях да се изсела...да не ги гледам...Защо реши че трябва да си налагаш мнението на хората какво да харесват и какво не...както друг колега каза избора кой какво да кара е доста специфично нещо...и да даваш наклон на някой за това най-много да те ,,нахрани,, Аз споделих мнение и не го налагам на апсолютно никой...
                    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:57.

Comment

Абе Баце личи си че ти специялно имаш ,,вкус,, като ми караш тая ръбата 33-ка където явно е дялкана от пиян китаец в час по трудово...и добре че тука не ги карат че щях да изсела...да не ги гледам...Защо реши че трябва да си налагаш мнението на хората...както друг колега каза избора кой какво да кара е доста специфично нещо...и да даваш наклон на някой за това най-много да те ,,нахрани,, Аз споделих мнение и не го налагам на апсолютно никой...
                      Щото или си пиян на щайга или си малоумен. Това е истината. Досега, понеже си мислиш, че мнението ти значи нещо, аз лично не съм видял да напишеш нещо с главата си. да дадеш адекватен съвет за нещо. Пишеш само тук в Общи Приказки.
                      В друг раздел те няма за нищо друго, освен за СПАМЕР. Нещата които написа малко по-нагоре е ясно и за малките деца, че са тотална глупост. Отново Спам. Панамера била кола отнсякъде. Откъде точно? Имал си такава? Карал си такава?
                      Карал и имал си Ламборгини?
                      Карал и имал си Мазерати ?
                      Карал и имал си Ферари?
                      Нещо знаеш ли технически за Порше, Ферари, Ламборгини, Мазерати?
                      Само сеа не ми казвай, че и от Алфа 33 разбираш, щото си имал 20 години такава кола. Само ако имаше малко мозък и си прочетеш простотиите, които си написал за няма и 2 години тук, щеше да се самоубиеш. Никого, ма никога не си бил полезен на никого тук. Затова замира тоя форум, заради такива като теб. Защото никога нищо смислено в помощ на някого не си написал.

А аз защо карам 33-ка, теб не те засяга. На никого не съм му набивал в главата, че трябва да кара 33-ка. Аз се мъча с нея, не ти. Обаче от теб слушаме как раздаваш мозък, че трябвало да се кара БМВ или пък Сааб, щото ти имаш такова нещо.
                      Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 22:06.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Ето адаша ти отговори без мен и да разбирам повече от дизай от теб ти не правиш разлика между локум и локомотив пък и обясняваш как италиянските така наречени супер коли не те кефят,то хубаво да си различен,ама твойто граничи с идиотия.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                          Щото или си пиян на щайга или си малоумен. Това е истината. Досега, понеже си мислиш, че мнението ти значи нещо, аз лично не съм видял да напишеш нещо с главата си. да дадеш адекватен съвет за нещо. Пишеш само тук в Общи Приказки.
                          В друг раздел те няма за нищо друго, освен за СПАМЕР. Нещата които написа малко по-нагоре е ясно и за малките деца, че са тотална глупост. Отново Спам. Панамера била кола отнсякъде. Откъде точно? Имал си такава? Карал си такава?
                          Карал и имал си Ламборгини?
                          Карал и имал си Мазерати ?
                          Карал и имал си Ферари?
                          Нещо знаеш ли технически за Порше, Ферари, Ламборгини, Мазерати?
                          Само сеа не ми казвай, че и от Алфа 33 разбираш, щото си имал 20 години такава кола. Само ако имаше малко мозък и си прочетеш простотиите, които си написал за няма и 2 години тук, щеше да се самоубиеш. Никого, ма никога не си бил полезен на никого тук. Затова замира тоя форум, заради такива като теб. Защото никога нищо смислено в помощ на някого не си написал.

А аз защо карам 33-ка, теб не те засяга. На никого не съм му набивал в главата, че трябва да кара 33-ка. Аз се мъча с нея, не ти. Обаче от теб слушаме как раздаваш мозък, че трябвало да се кара БМВ или пък Сааб, щото ти имаш такова нещо.

Аз казах какво на мен ми харесва и какво не...което не значи че другите трябва да го харесват и съответно да не го харесват...когато обиждаш някой на ,,каква кола кара,, нормално е да получиш ответен удар,,...,,Каквото се повикало,такова се обадило,,-Българска поговорка!...иначе ми е все тая да ли караш 33-ка 55-ца или а8-ца...ама явно реши да се направиш на ,,Мъдър Гуру,, и да раздаваш полезни съвети и безценни напътствия...кой какво трябва да харесва...мани с ,,радиото,, не ми се спори...

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                          Ето адаша ти отговори без мен и да разбирам повече от дизай от теб ти не правиш разлика между локум и локомотив пък и обясняваш как италиянските така наречени супер коли не те кефят,то хубаво да си различен,ама твойто граничи с идиотия.

Казах ,,Ламборджини,Ферари и Мазерати,, ама теб ако те кефи да ядеш и макарони влез в ,,Беге Мама,, там предполагам могат да ти дадат страхотна рецепта

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk[/QUOTE]
                          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 23:27.

Comment

• Не, бе приеми просто, че си глупав и необразован.

Comment

• Пише се и се изговаря Ламборгини!
                              www.facebook.com/workshox

Comment

• Българската поговорка гласи:
                                "Каквото повикало,такова се обадило"

изпратено чрез Tapatalk,от S6
                                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                                X